SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
A közös ervenyesítes alatt azt értik hogy a tudtoddal veszi igénybe a férjed.
Gondolom nincs jövedelmed gyed-én vagy.
A másik hogy hogy nem tudják a terhesség végét?? Érdekes
Plusz az én adataimat kéri a közös érvényesítés okán, ami úgye nincs..
Annyit ír pontossan, hogy nem lett megadva a terhesség vége. De az utolsó terhességem 2019ben volt! A másik, hogy nem közössen vesszük igénybe az adókedvezményt hanem a férjem érvényesíti egyedül! A hibakód M723. És 2 pontra van szedve
De azt mondták nekünk hogy már a számlán kéne lenni a pénznek másnak pedig hogy 15 nap.mindrgy holnap bemegyunk mert kiirja a számlánál hogy hátralék van és hogy bankkartyaval vagy 17 és kérelemmel lehet rendezni.
Neked adnak telefonon tájékoztatást?
Milyen hibakódra hivatkozva? Semmi magyarázat?
Azt mondta a könyvelő (és ez a levélben is benne van)
Hogy március 21.én emelkedik jogerőre.(Az 15nap a kézhezvételtől.)
És utánna utalnak. Nem kell semmit sem csinálni...
Vissza dobták az adónkat, hibakódra hivatkozva! Valaki tudna segíteni?
Nekem postán utaltak elintezett után 2 nappal de ugye ott 3 na volt mire postás hozta férjemnek pénteken lett elontezett ma.kaptuk a hátralevő az emailt meg nem.utaltak meglatjuk a héten remélem még.erkezik
Elintézett státusz után mikor utaltak?
Azt hol kell kérni mert a telefonba nem mondták 🤷♀️
Mi felhivtuk azt mondták hogy utaljak kíváncsi leszek...
Nekem is ez van. Viszont nekem a konyvelom kerte a kiutalast. Levonjak a tartozast es a tobbi penzt kiutaljak. Kivancsi leszek mikor..
Nagyon szépen köszönöm.
Nekünk holnap lesz 14 nap bízzunk benne hogy a héten meg érkezik postai úton most nagyon jól jönne lenne helye. De már nem merek bízni a hétbe csak remélni ahogy írjátok hogy 2-3 nap alatt át vált nekünk 14 nap alatt maradt feldolgozásnál szerintem oda ragadt az ügyintézőhőz vagy fene tudja hogy mit csinálnak
Nekünk péntek délután váltott
Reggel meg feldolgozás alatt volt du 4 kor már elintezett
Mikor szokott át váltani a be vallás állapota elintézetre? Utalás napján vagy előtte? Illetve napközibe vált át vagy bármikor meg történhet?
Na kíváncsi vagyok majd megirod legyszi hogy mit mondott a könyvelő?
Na ez az amit én sem tudok. Mindenesetre elkuldtek a konyvelőnek. Ő intézi....
Csak azt nemtudom hogy van e valami teendőm mert most olvasom az ebeven hogy a 17 es atvezetesi és kiztalasi kérelem benyujtasaval illetve bankkartyaval rendezhető a hatralek. Ahh inkább holnap beugrok a navba nehogy csak várjuk és közben tenni való van
Le van ellenőrizve, ennyi.
Nem jól számolsz. Tegnap telt le a 30 napod, ha ügyfélkapun adtad be.
Le kérdezem a beadott adóbevallás állapotát, (03.01.-én adtam be ügyfélkapun) és azt írja : Elintézett .
Ez pontosan mit takar tudja valaki? :)
Ritka mikor 15.-ra kiutalják.. Inkább 30 nap.
Nálam a 16.napon jutott eszükbe h valami régi tartozás van...
Ez tényleg nagyon rossz egyik ezt mondja másik azt az lesz a tuti ha megerkezik.hozza teszem hogy a levelbe van egy március 18 ai dátum .mi azt hittük hogy akkor utalnak de nem hanem az az úgy vége 🤷♀️ezt se érzem teljesen én úgy számolok hogy akkor fognak utalni...
Nekünk még nem látszik az utalás sem a számlán mármint az adó folyószámlán. Csak a 01 és kód a befizetes
🤦♀️🤦♀️mindenki teljesen mást mond ügyintéző az egyik az mondja 15 napon belül utalnak a másik azt mondja a 30 napon. Most akkor hogy van ez?
Azt mondta nekünk a hölgy hogy elvileg már a számlán kéne lenni a pénznek de ha nincs akkor egy két nap.kivancdi leszek írok ha megkaptuk
Vagyis nemkell elvileg megint 30 napot várni?
További ajánlott fórumok: