SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetős fórum)
Ha meg kaptam a tervezetet akkor még kell mennem könyvelőhöz vagy elég, ha azt elfogadom,ha jó minden.
És meg adom az utálási címet?
Igy van !Most néztem ott a 02 es kód kiutalás
iletve alatta a számlaszám az elött meg egy 1 es.
remélem ma kiutalják ma jár le a 15 nap . :)
Szia!
Utalással.
De még eddig semmi!
:)
Sziasztok
Ha a nav meg küldte a tervezetet ügyfélkapun és mindent rendben találtam.
Akkor elég rá kattintani az elfogadom gombra és küldik a visszajáró pénzt?
Sziasztok
Most néztem az ugyfelkaput nekünk az van kiirva,hogy a mai nappal az állapot kiertesitve.
Ez mit takar?
Oké igazad van :)
Inkább hagyjuk nem tudod az előzményeket hogy miért van a "nagy" izgalom bennem de nem is érdekes az már nem biztos hogy üde való;) bár van akinek pont ez miatt járt így mint mi és tudtam segíteni pedig ők lemondtak róla
De könyörgöm, a 15 nap sem telt még le, ugyanis ma még senki nem kaphatott utalást és nem arról van szó, hogy le kellene mondani róla, csak nem kell túlozni. Arról nem beszélve, hogy igenis lesznek, akik a törvényben meghatározott 30 napra fogják megkapni és akkor sincs semmi. Nem elúszott pénzekről beszélünk.
Mit szóljanak a Sberbankosok?
Nekem nem felesleges mert ami jár az jár
És a 15 nap 15 nap kéne hogy legyen
Oké csak 420 ezerről van szó
Simán lemondhato összeg;)
Az enyémet 1 én utaltak az ma megjon valószínű
A férjemnek kértük a visszadot dec 31 ig de nem kapta meg részleteket előbb tudsz olvasni 17 én beadtuk elektronikusan neki ma telik le a 15 nap számára kértük és még feldolgozás alatt az állapota az ugyfelkapunk
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Szja visszatérítést mikorra várhatom, mennyi ideje van az Apehnek visszautalni a pénzt?
- Valaki kapott már levelet a NAV-tól, SZJA visszatérítés ügyben?
- Kell-e adóbevallást készíteni SZJA visszatérítés esetén?
- 1000 Ft SZJA visszatérítést utaltak, van aki szintén így járt?
- Adóbevallás - SZJA visszatérítés