SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Akkor betartották a 15 napot..
Hétfőig várok és utánna telefonálok..
Szia,16-án adtuk be személyesen, ma utaltak
Ha a jobb sarokban van és az egyenlege 0 lett akkor ki lett utalva..
Mikor adtad be ? Hany napra utaltak?
Sziasztok
Tudja valaki mi az T002 hibakód??Hol tudom ezt megnézni,köszönöm a segítséget
Sziasztok
Ha az adoszamlan látszik az pénz összeg és ha le van könyvelve akkor mikor várható? Javítva volt Március 1-én!
Baranya megye Otp rajta a pénz
Nekem is azt mutatta onnantól, ahogy beküldtem a bevallást. Én 15-én ügyfélkapun adtam be, és pont a 15. napon utalták ki, és most mutatja az adószámlám, hogy kiutalva és elintézve. Elvileg a holnapi napon telik le a 15 nap és vagy holnap vagy holnapután fogják indítani, ha utalva kérted. De bármi lehet, érdemes lenne megkérdezned, ha van ügyfélszámod, amivel adnak konkrét tájékoztatást.
Szia! En 16-an parommal egyutt o mar megjapta en meg nem .. mar kezdem elvesziteni a turelmemet
Foggalmam sincs én is hiába hívom őket össze vissza beszélnek
Igen egyszere adtuk be a szja és a adóvisszatérítést
En febr 17 adtam be es mindig feldolzva ez van irva….. nem ertem … ma a 14. Nap. Sztem ma se kapok. Ha holnap se akkor hivjam fel a navot ? Vagx mi a teendo?
Egyébként ez most csak a visszaadóra vonatkozó igénylésed? Mert az kb 15 nap múlva utalódik ki, ahogy látom a dolgokat.
Jó reggelt. Én 15-én küldtem be ügyfélkapun, azonnal megkapták és letöltötték, nem volt hiba benne, mivel a NAV nyomtatványkitöltővel csináltam, de csak március 2-án utalták ki, de azt is úgy, hogy közben már kétszer lecsesztem őket, hogy miért ülnek a pénzen, mikor azt mondta mindegyikük, hogy nem lát semmit, amire várnom kellene még vagy javítani kellett volna benne. Úgyhogy elvileg megvárják szinte a 15 napot, de nem tudni mi alapján történik a feldolgozás és az utalás! Bármikor várható!
Február 8, még mindig feldolgozás alatt... majd jön 31. napon ennyi...
Jézusom. Az elmúlt 3 napba kb. 30x írtad ezt le. Szerinted ha beírod hamarabb fogod megkapni?
Jó reggelt ügyfél kapun még mindig fel dolgozás alatt van február 22 én adtuk be személyesen
E-papíron be adtam, elis kezdték feldolgozni. Ha gond lesz vele értesítenek.
Nincs mit. Remélem tudtam segíteni🙂
Ugyanez nálam is 19 én könyvelő ugyfelkapun beadta. 21.en feldolgozott volt. És még semmi. Adoszámlán a pénz...
Én a henedben már most bemennék a nav hoz. Ki kell tölteni egy papírt hogy máshova szeretnéd utaltatni. Elvész i nemfog a pénzed, mert benmarad a NAV nál. Jártunk már így ezért tudom...
Szerintem azért mert adtál be bevallást.
Sziasztok!!
Jelenleg van köztünk olyan személy aki Sberbank-nál volt és oda várta az utalást?
Be lett küldve a számlaszámom, ennyi idő amíg ezen tudnak változtatni és nem a rossz helyre megy az utalás?
Szia. Persze.
Ügyfélkapun az eBEV szolgáltatások ha beléptél ott szolgáltatások fülecske feljönnek a lehetőségek ott adószámla fülecskér kell menni le kell kérni letölteni ~s ott lesz minden
Szia!
Abban tudsz segíteni, hogy ügyfélkapun hol látod, hogy kiutalás?
Köszönöm szépen! 🤗
Postai úton kértük vissza
Sziasztok.
Február 17én személyesen adtam be Nav nál a bevallást.
Ma ránéztem az ügyfélkapumon azt írja kiutalás.
Akkor a napokban várhatom?
További ajánlott fórumok: