SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Azt ugye tudod, hogy bármikor ellenőrizhetnek és akkor fel kell tudni mutatni róla az orvosi papírt a megfelelő BNO kóddal? Ráadásul igen gyakori akkor, amikor több évre visszamenőleg önellenőrzöl.
Mert már tavaly is betegség miatti adóvisszatérítést intéztél..
Sziasztok
Betegség miatt , 5 évre visszamenőleg, szeretem volna visszaigényelni az adót. Gondoltam, hogy elég ha ESZJA-n keresztül megteszem. Elég ha csak módosítom. De jött e-mail a NAV-tol, hogy arra az évre már, be lett adva a bevallás. Így helyesbítést és ön ellenőrzéssel tudom megoldani. A kérdés hogy akkor ezt hogy tudom megtenni??
Köszönöm
Sziasztok
Mi a férjemmel márc 8.-án csináltattuk meg a navval a férjem ma megkapta az enyém még sehol. Családi kedvezmény
Ugyan ebben a cipőben jártam én is... Csak kevesebb összeggel -
Az email után 2.nap kiutalták.
Szia szép estét postára kértük vissza. Viszont nem tudjuk hogy mikor utalnak ilyen esetben mert a folyó számlán is látszik az összeg amit vissza igényeltünk.
Unoka hugom is akkor adta be mikor én postai kifizetéssel kérték és ma kapta meg.
Sziasztok szép estét mindenkinek.
Segítségét szeretnék kérni.
Tegnap telet le a 15 nap beadástól számítva a szja és a adóvisszatérítés.
Viszont tegnap kaptam egy levelet hogy köztartozás miatt vissza tartják 24500ft ot. És a fent maradott összeget ki utalásáról intézkedem.
Ez mit jelent nyilván tudom hogy le vonták a tartózást de ilyen esetben mikor várható az utalás?
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Szja visszatérítést mikorra várhatom, mennyi ideje van az Apehnek visszautalni a pénzt?
- Valaki kapott már levelet a NAV-tól, SZJA visszatérítés ügyben?
- Kell-e adóbevallást készíteni SZJA visszatérítés esetén?
- 1000 Ft SZJA visszatérítést utaltak, van aki szintén így járt?
- Adóbevallás - SZJA visszatérítés