SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Emlékszem rád régről, egy másik Edinás regisztrációd is volt ezen kívül. Nem lehet összetéveszteni, mert te voltál egyedül, aki ilyen idegesítően sokat kérdezett ugyanarról minden áldott nap, míg meg nem kapta a pénzét.
Nekem is azt mondták 30 nap csak a vissza adó 15
El intézet bevallás eseten mikor utalnak?😊
Most kaptam az értesítőt és elintézet lett!😊😊 szerintetek várható postai úton héten?
Hogy adta be? Elektronikusan? És hogy kérte a kifizetést? Utalás vagy posta?
Mit jelent ha a be vallást ellenőrzésre adták?
Most jött a páromnak ma a 15.nap
Nekem most meg azt mondták bent 30 nap
Én most voltam Bent a navnál 2 óra hossza után jutottam be ügyfélkapun adtam be 03.03 án de bementem hogy minden oké mikor jön a pénz,nem kellet javítani stb nekem 30 napot mondott hogy várhatóm.
Én is beszeltem velük de mindenki mást mond nekünk két hete van be adva és még felse dolgozták ezért bele törődtem hogy 30 nap
Akik hasonló cipőben járnak, jártak: Február 22-én bejelentettük visszamenőlegesen az elfeledett egyedülálló CSP megszűnését. Pár napra rá jött is a csekk a befizetendő jogosulatlanul felvett támogatásról. Március elsején pedig a NAV által küldött tervezetben ott volt a visszaigényelhető SZJA, mostanra pedig pár az adószámlán is megjelent túlfizetésként. Már csak a kiutalást kell megvárni.
Én most beszéltem a NAVval, minden 2021-es bevallásnal 15napos a kiutalás határideje ha megfelelő a bevallás . Szja is és a többi is. :)
Fel hívtam őket és azt mondták mivel éves bevallást kértünk és a be fizetetet szja nem vissza adót így 30 napon fognak utalni nem korábban azért van még mindig fel dolgozás alatt
Köszönöm szépen. Akkor szerintem meg várják a 30 napot törvényileg
Akkor nem!
Amíg nem ELINTÉZETT az állapot onnan 2-3 nap.
Addig nem
Én február 19.en adtam be,ügyfélkapu, 16.nap jött levél hogy egy 2015ös tartozás van pár ezer forint...
Ez egy 7 éves tartozás amiről eddig se email semmi nemjött, és pont az utalás napján...
Mielőtt kiutalják meg atellenőriznek mindent, hogy nincs e köztartozás stb ha nincs akkor utalnak...
Köszönöm szépen a választ
Én a hejedben bemennék, mert ez bonyolultabb.
Illetve általában a terhesség vége a gyermek születése.....
Sziasztok
Mi Február 21 én személyesen vittük be, Március 1 én a számlán volt viszont csak az enyém a páromé nem tegnap érdeklödtünk általános tájékoztatást tudtak adni miszerint 30 napon belül bármikor jöhet kinek mikor dolgozzák fel. Viszont az az érdekes ismerösömét is akkor adtuk le ő is március 1 én kapott
Nem 15 nap. Tnap a NAV-ba mondták. 15-30 nap...
Nagyon szépen köszönöm a választ.
Nekünk is a Vissza Adot is meg kaptuk de az az összeg nem annyi volt aminak kellett volna lennie. Ezrt meg csinaltuk a masikat is. 300 ezret kaptunk a 460 helyett.
Akkor a 30 nap lesz a varakozas szerintem.
Sziasztok ! En 16-an adtam be konyvelovel. Meg en sem kaptam ugyhogy inkabb a 30 nap!
Szia mi február 22 én adtuk be személyesen és a adószámlán is azt mutatja hogy februárt 22 én érkezet be. Még nálunk se semmi sőt még mindig fel dolgozás alatt van nem tudom most már hogy működik
Meg irná valaki akkor most mert mar tényleg nem tudom hogy 15 nap vagy 30 nap az utalás. Február 21-én adtam fel elsobsegivel. Előre is köszönöm szépen a választ
Jó reggelt sziasztok!
Ma van két hete hogy be adtuk személyesen szerintetek várható hogy ma postára adják? Be vallás állapota még mindig fel dolgozás alatt van.
Honnan szeded ezt a hülyeséget?
"Úgy rémlik hétfőn nemutalnak. Legalább is reggel délelőtt biztosan nem."
Soha ilyen szabály nem volt érvényben és nem is igaz.
A Gyed December 31.én megszűt, és azt is a férjem vette igénybe a munkátatójánál Gyed extra formájában
Na éppen ez az ami engem.is foglalkoztat, plusz az is hogy csak olyan pontok vannak megadva, hogy felváltva vagy közössen érvényesítik.. na ebből úgye ránk egyik sem vonatkozik! Eddig soha nem volt gond, most hirtelen lett... Ha most úgyra beadjuk a javított változatot akkor újra számolják a 15napot, vagy ezek a napok már benne lesznek? 1-én lett beadva! A javított verzió holnap, ahogy sikerült velük beszélnem
További ajánlott fórumok: