SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Köszönöm szépen válaszod!
381 ezret utaltak.. Cakk pakk. Akkor megnézem a visszadóban, mert mos 0_ra hozták ki!
Neked kell javítani, nem utaltak ki semmit.
De!
Nem biztos, hogy jár. Ha a visszadódba belefért a gyerekkedvezmény, tehát legalább 480-at kaptál vissza, akkor már nem jár semmi.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ne kövezzetek meg, de nemnagyon olvastam utána mi hogy működött.
Ma kaptam a szja tervezetet, én kaptam vissza adót, annyi a kérdésem, hogy én év közben nem vettem igénybe a 2 gyermek után járó adót, a tervezetben nincs is feltüntetve... Ez akkor most az volt, amit kiutaltak? Vagy?
Bocs ha hülye kérdés volt!
Köszönöm
Sziasztok.Tegnap írtam egy hibakód miatt,ma hajnalban pedig kaptam egy e-mailt,hogy a NAV
megcsinálta a bevallást.Elfogadtam,akkor innentől számítva 15 munkanap és megkapom?
Szia
E-mailt kaptál? Mert nekünk is hibás volt és a férjem kapott emailben egy értesítő levelet amiben le volt írva egy hosszú kód ami hibás a bevallásban!
Megnéztem a bevallásaim.
A visszadonal az szerepel ELINTÉZETT. (Holott nem is kaptunk vissza)
Az új amit 19.en adtunk be az még feldolgozás alatt...
Miért?
Szia!
Egyértelmű... Kaptál értesítést, vagy ügyfélkapun, ha van olyanod, esetleg postán. Nem tudom, van-e ügyfélkapud.
Én most hívtam őket, az első körben nem kaptuk automatikusan a párommal vissza a pénzt, kiderült miért.
Az Ügyintéző azt mondta, feldolgozott állapotban van a bevallásom, amit ügyfélkapun adtam be Febr. 15-én. Hivatalosan 30 nap van a visszautalásra, de azt mondta h március 15-ig bármikor megkaphatom, hiába mondtam, hogy a 15nap is elmúlt.
Szóval akkor ezek szerint mást mondanak mindig, bár nekem most nagyon kedves volt a hölgy,azt is megpróbálta megnézni, nem e lát kiutalási dátumot, de nem sajna.
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Szja visszatérítést mikorra várhatom, mennyi ideje van az Apehnek visszautalni a pénzt?
- Valaki kapott már levelet a NAV-tól, SZJA visszatérítés ügyben?
- Kell-e adóbevallást készíteni SZJA visszatérítés esetén?
- 1000 Ft SZJA visszatérítést utaltak, van aki szintén így járt?
- Adóbevallás - SZJA visszatérítés