Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Sziasztok szegedi anyukák! fórum

Sziasztok szegedi anyukák! (beszélgetés)

31. mongi (válaszként erre: 20. - Nicci)
2009. márc. 11. 16:01

Biztos könnyebb lesz,ha Lázár elkezd oviba járni.Tényleg szoktak verekedni is?:D Tudod,mi is azt hittük a 20. hétig,hogy kisfiunk lesz,lelkileg már én is rákészültem,hogy nem lesz könnyű dolgom...:D,de aztán kiderült a nagy igazság!:D

Tamás a Hunyadi téri oviba jár.Ti voltatok már körülnézni?Te óvónéni vagy,ugye?

30. mongi (válaszként erre: 29. - Nicci)
2009. márc. 11. 15:56
Akinél Tamást is szültem Vásárhelyen.
29. nicci
2009. márc. 11. 13:45

Sziasztok!

Mongi ki a dokid?

28. Toprengo (válaszként erre: 27. - Mongi)
2009. márc. 11. 12:45

Jó, de azért mégis...

Jajjjjjjjj, megőrülök... Dani csak ordít, nem alszik. :-(

27. mongi (válaszként erre: 26. - Toprengo)
2009. márc. 11. 12:30
Vannak jobb napjai is azért!:DD
26. Toprengo (válaszként erre: 25. - Mongi)
2009. márc. 10. 14:26
Te jó ég! Nem tudsz dokit váltani? Az én orvosom is laza volt, de azért ennyire sosem! Csak a szülésnél. :-))
25. mongi (válaszként erre: 24. - Toprengo)
2009. márc. 10. 14:00

Ja,értem,akkor lényegtelen.

Igen,most vashiányos vagyok,és már a 16. héten is az voltam,ami számomra nagyon furcsa,mert Tamással csak a 3 harmadban kellett szednem vasat.

Tegnap voltam dokinál,szokás szerint épp nagyon sietett,s csak annyit mondott,hogy mindegy,hogy mennyi vasat szedek,de szedjek azért napi kettőt...-Ez kicsit olyan furcsa válasz,nem?!

24. Toprengo (válaszként erre: 23. - Mongi)
2009. márc. 10. 13:12

Szia Mongi!

Nem a terhességem alatt szedtem a Tardyferon Fol-t, hanem még tizenéves koromban, mert akkor nagyon vashiányom volt. Huhh, nem emlékszem, mennyit kellett belőle szednem, ne haragudj. Régen volt... Viszont nagyon érdekes, mert a terhességem alatt nem voltam vashiányos, így nem kellett vasat szednem. :-)

Látom, hogy te most vagy várandós. Vashiányod van?

23. mongi
2009. márc. 10. 09:35

Szia Toprengo!

Olvastam,hogy Te szedtél valamikor Tardyferon Fol-t...Gondolom a terhességed alatt,nem?

Mennyit kellett szedned belőle egy nap,1 v 2 tablettát?

2009. márc. 9. 16:45
Hogy vagytok?
2009. márc. 9. 16:45
Sziasztok!
20. nicci
2009. márc. 6. 14:15

Sziasztok!

Mongi ,köszi a kérdést a fiúk jól vannak!

Hihetelen de Barnus most 27-én lesz egy éves ,Lázár pegig májusban három.

Nagyon telik az idő,és borzasztó nehéz két gyerekkel itthon.Olyan mintha ikreim lennének,midkettő egyszerre éhes ,szomjas,úgyanaz a játék kell mindkettőnek és pluszzba ütik -verik egymást.

Nem unatkozok!:)

Lázárnak most keresünk ovit,ahová majd szeptembertől járna.

Mongi Ti hova jártok?Más valakinek is van ovis gyereke?

Egyébként én is szoktam sok mindent venni a tesz-veszről ,és a vateráról is .Barnusnak is nemrég vettem tök jó (új)sportbabakocsit.

19. mongi
2009. márc. 6. 10:30
Lili miket szokott enni?Mik a kedvenc ételei,gyümölcsei?Van még olyan,amit nem adtál neki?
18. mongi
2009. márc. 6. 10:30

Lili mennyit szokott még napközben aludni,és este hánykor fekszik le?

Most látom,hogy július 13.-án született...én most 22.-ére vagyok kiírva,majd biztos tudsz pár jó tanácsot adni,mert nekem most kicsit fura nyár kellős közepén szülni,mivel Tamás decemberi.:)

Az jó,hogy írtad,hogy bátyáddal is jól kijössz/kijöttél.Hány év van köztetek?

A férjemmel 2004-ben jöttünk össze(előtte,talán 1994-ben már jártunk együtt pár hónapot,de akkoriban valamiért nem jöttünk ki),tehát azért már jó régóta ismerjük egymást.Ő is ugyanabból a kisvárosból jött át ide Szegedre,mint én,csak ő előbb,úgyhogy otthonról tulajdonképpen nem is ismerjük egymást.Itt ismerkedtünk össze Szegeden.:)

Ő 10 évvel idősebb,mint én és mentőszakorvos.Nagyon imádom,nagyon jó férj és apa is!:))

...és ti???

17. Mimus (válaszként erre: 13. - Mongi)
2009. márc. 5. 17:52
én postaforgalmi sulit végeztem,de az élet úgy hozta,hogy varrodában kötöttem ki.Persze jó volt,mustang cuccokat szegecseltem,lyukasztam,gomboztam.Szerettem csinálni,nem is fizetett rosszul,mert teljesítményre voltam.Csak sajnamegszűnt a mhelyem,úgyhogy nem tudom hol fogok majd dolgozni.Lassan nézelődnöm kell,mert ma voltunk a bölcsödében beíratkozni,szeptembertől mehet ha lesz mhelyem.És azt elég nehéz sajna találni.Nekem egy nővérem van meg egy bátyám,de ugyanúgy kijövök azzal is,sőt mondhatom,hogy a szivem felé húz egy kicsit jobban.És jó,mert mindig volt aki megvédett,sőt néha túlságosan is :-).A diófai játszóteret láttam,mikor Linával mentünk a sparba,még mondtam is neki,hogy ha jó idők lesznek,akkor maujd kimegyünk oda,nincs is messze tőlünk.Akkor majd talizhatunk.jó a teszvesz,raktam fel babakocsit,tök gyorsan el is tudtam adni.meg falvédőket készítek,azt lehet,hogy láttad az adatlapomon is,és azokat is felraktam árulni.Majd legközelebb írj a férjedről is,meg hogy mióta vagytok egütt meg ilyenek.na most megyek,mert ezzel a lánnyal nem lehet bítrni.nagyon fáradt már,mert ma délelőtt aludt kb.1 órát.na szióka
16. mongi (válaszként erre: 14. - Nicci)
2009. márc. 5. 15:53
Hogy vannak a fiúkák?:)
15. mongi (válaszként erre: 14. - Nicci)
2009. márc. 5. 15:51

Nahááááát!

SZIA!!!

Már akartam írni a "hírt" neked priviben,csak nem voltam biztos benne,hogy még fenn vagy,bár nem olyan régen nézegettem épp a képeiteket...:))

14. nicci
2009. márc. 5. 15:40

Sziasztok szegedi Mamik!

csatlakozhatok?

Mongi de örülök nektek,hogy jön a kistesó!:)))))))

13. mongi
2009. márc. 5. 14:18

Te mit dolgozol?

Én gyógytornász vagyok.

12. mongi
2009. márc. 5. 14:18

Ti akartok majd kistesót?

Ígértem,hogy írok még a terhességeimről:

Az elsővel az első 3 hónapot kórházban töltöttem,mert bevéreztem.Sosem voltam rosszul semmitől...

Most az elején volt egy kis barnázásom,de nem volt szerencsére bevérzés,úgyhogy csak 1 hetet kellett feküdnöm(bár nagyon izgultam az első 12 hétben),viszont az 5. héttől kb. a 10. hétig masszív hányingerem volt éjjel-nappal.Nagyon rossz volt,mert hányni persze nem bírtam.Aztán elmúlt.:)

11. mongi (válaszként erre: 10. - Mimus)
2009. márc. 5. 14:13

Nem vagyok fenn a teszveszen,de majd benézek,hogy milyen is az!:)

Akkor nagyon ügyi a kislányod,hogy mindent ilyen jó korán elkezdett.Tamás 1 éves 5 napos volt,amikor elkezdett járni,és 2,5 éves volt,amikor szobatiszta lett-tavaly nyáron.Igazából nem volt nehéz leszoktatni a pelusról,csak elhatározás kérdése,mert azt hittem sokkal nehezebb lesz.Ja,és szinte egyidőben hagytuk abba az éjszakai és a nappali pelus-viselést.

Ti most kezditek még csak a dackorszakot?Hajjaj!:)Nálunk már egész jól kezelhetők a hisztik és nem is dacol mostmár annyira mint 2 évesen,de azért van akarata!

Lili rendesen beszél már?Tisztán mondja a szavakat?

Mi is lassan elkezdjük újból a játszótérre járást,mert sajnos amióta terhes vagyok,nagyon elkényelmesedtem,s ha nem volt valami jó az idő,bizony ki nem tettem a lábam itthonról.Azelőtt minden egyes nap levegőztünk.Nem ismerem a Nyitra u.-i játszót,mi leggyakrabban a közelünkben lévő játszóra(nem jut eszembe a neve)ill. ritkábban a Diófához szoktunk járni.Tavasszal majd össze is futhatunk valahol!:)

Képzeld,igazából én is inkább fiú párti vagyok,s talán picit tudat alatt én is fiút akartam másodiknak is,de persze azért nagyon-nagyon örülök a kislánynak is!Nekem nővérem van,s nem nagyon tudom elképzelni,hogy milyen is lehet az ha 2 különböző neműek a testvérek-pl. lesz-e közös témájuk,tudnak-e majd együtt játszani...meg ilyenek.:))

10. Mimus (válaszként erre: 7. - Mongi)
2009. márc. 4. 21:28
Szióka!Lilikém nagyon szereti a gyerekeket,van is egypár unokatesója,mikor kint vagyunk anyukáméknál,nagyon jól eljátszanak,nem is foglalkozik velem.Nagyon ügyes kislány,11 hónaposan már ment,nagyon sokat beszél.Majd szeptembertől megy bölcsibe,gondolomnem lesz vele sok baj.Tanuljuk a bilizést is,a múltkormikor pelenkázni akartam,hisztizett,felugrott,elszaladt a bilihez és belepisilt.Játszótérre ide leszoktunk menni,ami van itt a nyitra utcánál,elég jó,meg persze az a fontos,hogy a levegőn legyen.De ma a várost jártuk egész nap,cipőt vettem neki.Szóval kislányotoklesz,az tök jó.Képzeld, a barátnőm is tehes,17 hetes,azt mondja,hogy ő kisfiút akar.Az első is fiú neki.Pedig én meg kislányt akartam mindig ius.Mondjuk mostmár egyre nehezebb vele,mert sokat hisztizik,kis akaratos.Te fent vagy a teszveszen?Én igen,Irmus82 névvel.Nézz szét,ha van kedved!Szióka.
9. mongi (válaszként erre: 8. - Toprengo)
2009. márc. 4. 08:14

Szia!!!:)

Írj magatokról egy kicsit!

2009. márc. 3. 16:12
Sziasztok szegedi anyukák!
7. mongi (válaszként erre: 6. - Mimus)
2009. márc. 3. 09:12

Egyszer voltam Szatymazon,mert egy régi lakótársam,ott lakott,s elmentem hozzájuk.Miért költöztetek be Szegedre,munka miatt?

Melyik játszóra jártok?Lili szereti a gyerekeket?Beszél már esetleg?Képzeld,az én fiam még csak most kezdett el beszélni,3 évesen.Jól elhúzta,viszont most legalább már minden szót ismer,hisz volt ideje megtanulni!:)

Írnál bővebben a kiscsajról?:)

Ja,és most úgy néz ki,hogy nekünk is kislányunk lesz.

Ez a terhességem teljesen más,mint az előző volt.Érdekes.Majd írok még erről,csak most felébredt a férjem,s reggelizünk.:)

2009. márc. 2. 16:21
Mi a rókusi krt-on laktunk előtte albérletben,október végén költöztünk ide,amúgy szatymazi lány voltam,ott nőttem fel.Szatymaz itt van szegedtől 14km-re,egy falu.A kislányomat Lilinek hívják,ő csak Lilkának hívja magát.Most fekszik,nézi a mesét,mert lent voltunk a játszótéren és nagyon elfáradt.De látom,van neked egy nagyon gyereked is.És milyen a kismamaság?
5. mongi (válaszként erre: 3. - Mimus)
2009. márc. 2. 15:49
Hogy hívják a kislányod?
4. mongi (válaszként erre: 3. - Mimus)
2009. márc. 2. 15:48

Az tudom merre van,egyszer én is laktam arrafelé albérletben,még régen.Honnan költöztetek ide?

Mi a Csongrádi sgt. és a Mars tér között lakunk egy társasház tetőterében.Én sem vagyok tősgyökeres szegedi,mert anno '92-ben Vajdaságból jöttem át ide tanulni,s itt ragadtam A férjem detto.

Most 20 hetes kismama vagyok.

2009. febr. 27. 19:28
Szia!Végrevalakijelentkezett.Mi z 5-ös troli végállomásnál vettünk lakást,a nyitrautcában.Szeretk itt lakni,okt.végén költöztünk ide.És ti merre laktok?Mennyi idős terhes vagy?
2009. febr. 27. 15:46

Szia!

Nekem 3 éves a kisfiam,most kezdte az ovit,én pedig itthon vagyok ,mert várjuk a második babánkat!

Ti merre laktok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook