Sziasztok szegedi anyukák! (beszélgetés)
Biztos könnyebb lesz,ha Lázár elkezd oviba járni.Tényleg szoktak verekedni is?:D Tudod,mi is azt hittük a 20. hétig,hogy kisfiunk lesz,lelkileg már én is rákészültem,hogy nem lesz könnyű dolgom...:D,de aztán kiderült a nagy igazság!:D
Tamás a Hunyadi téri oviba jár.Ti voltatok már körülnézni?Te óvónéni vagy,ugye?
Sziasztok!
Mongi ki a dokid?
Jó, de azért mégis...
Jajjjjjjjj, megőrülök... Dani csak ordít, nem alszik. :-(
Ja,értem,akkor lényegtelen.
Igen,most vashiányos vagyok,és már a 16. héten is az voltam,ami számomra nagyon furcsa,mert Tamással csak a 3 harmadban kellett szednem vasat.
Tegnap voltam dokinál,szokás szerint épp nagyon sietett,s csak annyit mondott,hogy mindegy,hogy mennyi vasat szedek,de szedjek azért napi kettőt...-Ez kicsit olyan furcsa válasz,nem?!
Szia Mongi!
Nem a terhességem alatt szedtem a Tardyferon Fol-t, hanem még tizenéves koromban, mert akkor nagyon vashiányom volt. Huhh, nem emlékszem, mennyit kellett belőle szednem, ne haragudj. Régen volt... Viszont nagyon érdekes, mert a terhességem alatt nem voltam vashiányos, így nem kellett vasat szednem. :-)
Látom, hogy te most vagy várandós. Vashiányod van?
Szia Toprengo!
Olvastam,hogy Te szedtél valamikor Tardyferon Fol-t...Gondolom a terhességed alatt,nem?
Mennyit kellett szedned belőle egy nap,1 v 2 tablettát?
Sziasztok!
Mongi ,köszi a kérdést a fiúk jól vannak!
Hihetelen de Barnus most 27-én lesz egy éves ,Lázár pegig májusban három.
Nagyon telik az idő,és borzasztó nehéz két gyerekkel itthon.Olyan mintha ikreim lennének,midkettő egyszerre éhes ,szomjas,úgyanaz a játék kell mindkettőnek és pluszzba ütik -verik egymást.
Nem unatkozok!:)
Lázárnak most keresünk ovit,ahová majd szeptembertől járna.
Mongi Ti hova jártok?Más valakinek is van ovis gyereke?
Egyébként én is szoktam sok mindent venni a tesz-veszről ,és a vateráról is .Barnusnak is nemrég vettem tök jó (új)sportbabakocsit.
Lili mennyit szokott még napközben aludni,és este hánykor fekszik le?
Most látom,hogy július 13.-án született...én most 22.-ére vagyok kiírva,majd biztos tudsz pár jó tanácsot adni,mert nekem most kicsit fura nyár kellős közepén szülni,mivel Tamás decemberi.:)
Az jó,hogy írtad,hogy bátyáddal is jól kijössz/kijöttél.Hány év van köztetek?
A férjemmel 2004-ben jöttünk össze(előtte,talán 1994-ben már jártunk együtt pár hónapot,de akkoriban valamiért nem jöttünk ki),tehát azért már jó régóta ismerjük egymást.Ő is ugyanabból a kisvárosból jött át ide Szegedre,mint én,csak ő előbb,úgyhogy otthonról tulajdonképpen nem is ismerjük egymást.Itt ismerkedtünk össze Szegeden.:)
Ő 10 évvel idősebb,mint én és mentőszakorvos.Nagyon imádom,nagyon jó férj és apa is!:))
...és ti???
Nahááááát!
SZIA!!!
Már akartam írni a "hírt" neked priviben,csak nem voltam biztos benne,hogy még fenn vagy,bár nem olyan régen nézegettem épp a képeiteket...:))
Sziasztok szegedi Mamik!
csatlakozhatok?
Mongi de örülök nektek,hogy jön a kistesó!:)))))))
Te mit dolgozol?
Én gyógytornász vagyok.
Ti akartok majd kistesót?
Ígértem,hogy írok még a terhességeimről:
Az elsővel az első 3 hónapot kórházban töltöttem,mert bevéreztem.Sosem voltam rosszul semmitől...
Most az elején volt egy kis barnázásom,de nem volt szerencsére bevérzés,úgyhogy csak 1 hetet kellett feküdnöm(bár nagyon izgultam az első 12 hétben),viszont az 5. héttől kb. a 10. hétig masszív hányingerem volt éjjel-nappal.Nagyon rossz volt,mert hányni persze nem bírtam.Aztán elmúlt.:)
Nem vagyok fenn a teszveszen,de majd benézek,hogy milyen is az!:)
Akkor nagyon ügyi a kislányod,hogy mindent ilyen jó korán elkezdett.Tamás 1 éves 5 napos volt,amikor elkezdett járni,és 2,5 éves volt,amikor szobatiszta lett-tavaly nyáron.Igazából nem volt nehéz leszoktatni a pelusról,csak elhatározás kérdése,mert azt hittem sokkal nehezebb lesz.Ja,és szinte egyidőben hagytuk abba az éjszakai és a nappali pelus-viselést.
Ti most kezditek még csak a dackorszakot?Hajjaj!:)Nálunk már egész jól kezelhetők a hisztik és nem is dacol mostmár annyira mint 2 évesen,de azért van akarata!
Lili rendesen beszél már?Tisztán mondja a szavakat?
Mi is lassan elkezdjük újból a játszótérre járást,mert sajnos amióta terhes vagyok,nagyon elkényelmesedtem,s ha nem volt valami jó az idő,bizony ki nem tettem a lábam itthonról.Azelőtt minden egyes nap levegőztünk.Nem ismerem a Nyitra u.-i játszót,mi leggyakrabban a közelünkben lévő játszóra(nem jut eszembe a neve)ill. ritkábban a Diófához szoktunk járni.Tavasszal majd össze is futhatunk valahol!:)
Képzeld,igazából én is inkább fiú párti vagyok,s talán picit tudat alatt én is fiút akartam másodiknak is,de persze azért nagyon-nagyon örülök a kislánynak is!Nekem nővérem van,s nem nagyon tudom elképzelni,hogy milyen is lehet az ha 2 különböző neműek a testvérek-pl. lesz-e közös témájuk,tudnak-e majd együtt játszani...meg ilyenek.:))
Szia!!!:)
Írj magatokról egy kicsit!
Egyszer voltam Szatymazon,mert egy régi lakótársam,ott lakott,s elmentem hozzájuk.Miért költöztetek be Szegedre,munka miatt?
Melyik játszóra jártok?Lili szereti a gyerekeket?Beszél már esetleg?Képzeld,az én fiam még csak most kezdett el beszélni,3 évesen.Jól elhúzta,viszont most legalább már minden szót ismer,hisz volt ideje megtanulni!:)
Írnál bővebben a kiscsajról?:)
Ja,és most úgy néz ki,hogy nekünk is kislányunk lesz.
Ez a terhességem teljesen más,mint az előző volt.Érdekes.Majd írok még erről,csak most felébredt a férjem,s reggelizünk.:)
Az tudom merre van,egyszer én is laktam arrafelé albérletben,még régen.Honnan költöztetek ide?
Mi a Csongrádi sgt. és a Mars tér között lakunk egy társasház tetőterében.Én sem vagyok tősgyökeres szegedi,mert anno '92-ben Vajdaságból jöttem át ide tanulni,s itt ragadtam A férjem detto.
Most 20 hetes kismama vagyok.
Szia!
Nekem 3 éves a kisfiam,most kezdte az ovit,én pedig itthon vagyok ,mert várjuk a második babánkat!
Ti merre laktok?