Sziasztok szegedi anyukák! (beszélgetés)
Nem írtad,hogy hol lesz Tamást míg szülsz.:) Kezd megint melegedni az idő.:( Nem fáztál a kórházba Januárba? Én ettől egy kicsit félek,mert elég fázós vagyok.
Nekem is fehér kiskönyvem van.Mondták,hogy tilos reklámozni rajta.Gondoltam ráragasztom Ákos képét.:)Olyan sivár.Az elöző könyvemet mindig nézegettem miközbe vártam.Olyan édi baba volt rajta.Igen az a barátnőm.Én se értem miért kell ijeszgetni az embert.Sztem azzal,hogy idegeskedik a kismama többet árt.Ezektől a hírektől meg csak idegeskedik az ember.
Én se nézek utána az interneten.Az itteni babadolgokat meg el se olvasom.Csak ijeszgetik az embert.Az első terheségemnél diplomáztam,dolgoztam nem volt időm idegeskedni.A kolleganőm meg direkt jó dolgokat mondtak.Élveztem a várandóság örömeit.Miután megszületett Áki elkezdtem interneten utánanézni mindennek.Rájöttem néha a tudatlanság jobb mint,hogy minden apró jel miatt idegeskedjek.Én is könyvekből olvasgattam.Nem tudom,hogy ismered-e,de a Suttogót olvasgattam.Most is inkább azt veszem elő ha vmi gondom van,illetve a védőnőt. Gondolkodtatok már azon,hogy oldjátok meg,hogy Tamás ne legyen féltékeny?Én mostanába ezen agyalok.
Az esküvőről annyit,hogy ma kérdezte meg anyósom,hogy nem félek-e,hogy nem férek majd bele a ruhámba.Mondtam neki,hogy van fontossági sorrend és viccesen,hogy majd a hasamnál kivágjuk.:) Mondjuk tényleg jól felvagyok puffadva.Elég nagy a hasam.De nem aggódok.Vhogy majd lesz.
Akkor te is szoktál éjszakánként egyedül maradni?
Zoli is természetesen szokott éjszakázni,de náluk nincs ilyen kiszámítható beosztás,van amikor 3 éjjelt is lenyom egymás után.
Sokan sajnálkoznak,hogy Zolinak ilyen a munkarendje,de én már megszokta,és szerintem még jó is,mert elég sokat tudott/tud foglalkozni Tamással is így.
:)Akkor már nem nagyon kell majd gondolkodnotok azon,hogy hol szilvesztereztek!:)Zolim január 16.án született.
Te is ilyen síma fehér kiskönyvet kaptál?Én még senkinél nem láttam olyat,de nekem is olyan van.
Edina az "az" a barátnőd?Te jó,ég,hogy mikkel ijesztgetik az embert.Ez olyan hülyeség.Nálunk a Medicenterben a 4D-sen mondta a csaj,hogy Réka egyik vesemedencéje tágultabb,és,hogy keressem meg a kezelőorvosom.Tényleg igaz is volt,de mondták,hogy ez nem vészes,mert leggyakrabban kinövik-szerencsére nálunk is így történt,de gondolhatod milyen bánatos voltam azokban a pár hetekben.:(Nem is említettük senkinek,csak egy barátnőmnek mondtam el,mert teljesen ki voltam bukva.
Igen,én is most mintha aggódósabb lettem volna,mint az elsőnél,na de ebbe hozzásegít itteni pár fórum is,ahol olyan hülyeségeket és borzalmas dolgokat olvastam.Sajnos az anyukák nem válogatnak,nem gondolnak másokra olyan szempontból,hogy lehet,hogy éppen egy mondattal valakinek örök aggodalmat okoznak.Régebben is olvasgattam a terhességről,de akkor legalább szaklapokban...
Tudod,nekünk nem volt nagy esküvőnk,én akkor 14 hetes voltam,s pont egy héttel előtte mentem haza a kórházból,úgyhogy elég gyenge,meg szédülős is voltam.Én nem nagyon táncolgatnék a helyedben,sőt én bejeleteném rögtön mindenkinek,és semennyit se tánciznék.Még az a hosszú ülés sem tesz túl jót,mindenből csak mértékletesen-kivéve a kajákat!:D
Egy ismerősünk 4 hónapos volt az esküvőjén,ő táncolgatott sokat,meg minden,de éjfél után már el is húzott aludni,mert totál kifáradt.Mindenki megértette,sőt.
Január 12-re vagyok kiirva.:) Nekem is tetszik ez a hüvös.Igaz kicsit beteg a család.Kaptam terhesgondozási kiskönyvet.Milyen csúnya.
Köszi az infókat.Persze, én is szoktam szólni ha vkinek kiadom a számát.Mi mikor a Medicenterbe voltunk a Nyirati doktornőt fogtuk ki.Ő a MÁV rendelőbe van.Nekünk tetszett.Megnézem ezt az Újszegedi magánklinikát,mert jó ha egy kalap alatt el lehet intézni.Meg hallottam,hogy a Sikovanyecz nagyon jó doki.Barátnőm most haragszik rá,mert eddig úgy volt,hogy a köldökzsinórba 3 ér helyett 2 van.Sikovanyecz megtalálta a 3. eret,de azt mondta,hogy nincs benne szállítás.Mire Edina dokija felhívta,hogy ilyet ő nem hallott még pályafutása alatt.A doki meg azt mondta,hogy biztos az asszisztens félreértett vmit és minden rendbe.De Edina is emlékszik,hogy mondta neki a doki.Igy most elég ideges.
Július 1-én megyek nucha szürésre.Ha megvan az eredmény akkor talizunk Virággal.Úgy várom már,nagyon megnézném már Picurit. A védőnőm azt ajánlotta,hogy a lagzin ne ugráljak.Ha neked vannak jó tanácsaid megköszöném,mert kicsit félek,hogy nehogy baj legyen.Érdekes az első terheségemnél nem voltam ennyire ijedős.Úgy hallottam vasárnapig ilyen marad az idő.Reménykedjünk.:)
Először is a laboros:Orbánné:06-70-5430399.
Nagyon rendes,aranyos nőci.Ha beszélek vele(mert sztem nekem lesz még egy vérvételem is sajna),akkor megemlítem,hogy továbbadtam a tel.számát,csakhogy tudjon róla.
Igen,már megvan,hogy fiú vagy lány,ill.gyakorlott szem ilyenkor már meg is tudja mondani.Nálunk Tamásnál már a 11. héten megmondták,hogy fiú...bár most is a 11. héten azt mondták,hogy fiú...:DDD
Mi is 19-20 hetesen mentünk 4D uh-ra,most a Medicenterben voltunk.Nekem nem tetszett,mivel nem nőgyógyász nézte,hanem radiológus,Tamással anno a női klinikán voltunk,de ott meg egy tök bunkó dokit fogtunk ki akiből úgy kellett kihúzni minden szót,viszont sokkal ügyesebb videót és képeket csinált.Van egy új tuti hely,valami Újszegedi magánklinika,ahol állítólag Sikovanyecz doki nagyon jó uh-os,és egyszerre megnézi a 4D-t meg a 20 hetes genetikai szűrést is és ad róla leletet is,tehát nem kell külön bemenned a női klinikára sort várni.-De ezt csak úgy hallottam.Ha előbb tudom,oda mentünk volna,mert ráadásul Zoli jóban is van azzal a dokival.
Virághoz mikor kell menned legközelebb?
Olyan jó ez a hűvös idő,nem?Én valahogy sokkal jobban és könnyebbnek érzem magam.Igaz,amikor sokat esik az eső,akkor Réka elég aluszékony,s azt nem szeretem,mert keveset mocorog.:)
A párod hogy dolgozik,tehát nem minden nap...és éjszakás is szokott lenni?
Nincs olyan kis terhesnaptáras korongod,hogy megnézd,hogy mikorra vagy/lennél kiírva?
Hallottam,hogy most a Vasasba nagyon bunkók.Én még az elöző rendszerbe voltam.Én szerettem oda járni.Rendes védőnőt fogtam ki.Ott még nem voltam.Nem igazán sietem el a dolgot.Utálok ilyen helyekre járni.Ráadásul most Ákossal megyek.
Holnap megyek a körzeti védőnőhöz.Ha apa dolgozott elöre megcsináltam az én kajámat és befeküdtem Ákoshoz.Úgy játszottunk.Emelni meg csak szükséges esetbe tettem.Hála istennek nem lett felszoktatva.
Nyertetek kakis ügybe.:)Nem semmi Tamás se. Olvastam,hogy a 11.hétbe fejlődik ki a nemiszervük a babáknak.Szóval ő tudja már a nemét.:)Gondolkodunk,hogy elmegyünk a medicenterbe.De nem korai még? Ákosnál a 20. hétbe mentünk elöször.Elkérném a számát a hölgynek ki tudja lehet,hogy majd igénybe veszem.Réka megérkezik úgy se lesz annyi időd.:)
Az jót jelent ha nem mond semmit az orvos.
Egész jól átvészeltük a frontot.Szedtem ám a gyógyszereket rendesen.
Nem volt furcsa Ákosnak,hogy nem te foglalkoztál vele?Amikor nem volt otthon a párod,akkor mégis felkeltél,vagy hogy csináltátok?A ti szüleitek hol laknak?
Tudod,20 hétig mi is azt hittük,hogy fiút várunk,de senki nem lepődött meg,mert nálunk is pont úgy van,mint nálatok,hogy Zoli családjában nincs kislány.Egy se.Réka lesz az első!:)
Hú,erről a kakis dologról eszembe jutott,hog Tamás is egyszer úgy bekakilt a kiságyában,hogy kijött a pelusból,s mire bementünk,már teljesen szétkente és még a szája is kakis volt,úgyhogy nagy valószínűséggel még meg is kóstolta.:(Fújj!
Csak legyetek már túl ezen a lagzin!Nem irigyellek,meg hát én amúgy is utálom a nagy felhajtásokat,én nem bírnám.
Ma voltam reggel a kórházban,megint cináltak egy ctg-t meg megnézte a méhszájat-mondani nem mondott semmit-de megírta a zárójelentést és hazaengedett.Továbbra is feküdnöm kell még a héten,aztán nem tudom.Holnapután töltöm a 36ot.
Felhívtam a terhesgondozót is,hogy mi a helyzet,hogy feküdnöm kell,mert már nyílik a belső méhszáj is,és bármikor beindulhat a szülés....őket nem érdekli,be kell mennem.Annyira bunkók!Legutóbb is másfél órát vártam,pedig időpontra mentem.Azt hiszem most pénteken kiverem a balhét,ha nem hívnak be azonnal.Nagyon haragszom rájuk.
Gondolom kell még egy labor is,de az nem fog gondot okozni,mert van egy nő aki 2000forintért kijár házhoz és leveszi a szükséges vért.Ha majd érdekel,szívesen megadom a tel.számát.Mondjuk neked még van időd,mert a 16. héten van az első labor.Amúgy te is a Vasasba jársz terhesgondozásra,nem?
Milyen volt az éjszakátok? Én is nehezen bírom a frontot,hát akkor ti.Megoldottátok már,hogy Tamás hova kerül?Reméljük erre a másfél hétre bent marad Réka.Lehet,hogy én is azt szedtem.Ja vérömlenynek irják?Bocsi,de nekem megjegyezni is nehéz volt.Tök hülye vagyok az egészségügyhöz.Hála istennek csak terhesen jártam/járok dokihoz.Feküdnöm kellett sokat.De nem véreztem.Párom fordulós és így nem mindennap dolgozik.Ő volt Ákossal .Szinte fel se emeltem.De abba az időszakba nagyon fáradékony is voltam.Igy szinte egész nap aludtam.Nem lehetett könnyű páromnak.Nem tudom vhogy az az érzésem,hogy kisfiú lesz.Attila családja részéről sose született kislány.Miért pont nekünk?Mi is izgultunk amig még ott volt a vérömleny.Attila nem is igazán akart a babáról beszélni.Vasárnap töltöm a 11. hetet.A gyerektől már nem vagyok rosszul,de a kajáira nem tudok ránézni.Elég nehéz etetni.Hányni nem szoktam(2 alkalommal volt), csak öklendezek.
Képzeld tegnap Ákos vhogy kikakilt a pelusból és végig taposta a szönyegen.Utána a kezével végigkente az ágy oldalába.Ne tud meg milyen büdös volt a szobájába.Nem is értem,hogy történhetett.Szegény apjának kellett feltakarítani,mert majdnem odahánytam.
Az esküvő egyre több feszültséggel jár.Nehéz Attila családját összehozni az enyémmel.Anyósom meg állandóan marja apósomat.Tegnap voltunk az étteremnél.Ott sikerült is kibuknom.Elkezdtem sírni.Állandóan vitatkoznak.De Attila mondta,hogy miután otthagytam őket mindent normálisan meg tudtak beszélni.Még jó,hogy füzetbe vezetek mindent.Nagyon szeretnénk már túl lenni az egészen.
Visszatérve hozzátok és a doki igy mit mond.Feküdj otthon?Gondolom jársz újra ctg-re.Nem lenne jobb kórházba maradni?Nagyon szorítok,hogy maradjon még bent legalább jövö hét szerdáig.
Nekem meg az Avent nem szívott semmit,meg nekem is annyira izomlázam volt tőle.Egyelőre úgy néz ki,hogy mégiscsak rendelünk a teszveszen egy Medelát,aztán majd látjuk...Igen,azt láttam,hogy a vásárhelyi kórházban is lehet bérelni elektromos mellszívót,de az valami óriási,tényleg,mint egy tehénnek való,úgyhogy az kizárva!:)
Na!Most meg miből gondolog,hogy fiatok lesz?Úgy érzitek?Szerintem lányotok lesz.:)
Hányni is szoktál vagy csak hányingered van?Lassan eléred a 12 hetet,gondolom addigra elmúlik.Nekem most kb. a 10. héten már ketdett enyhülni az émelygésem,Tamásnál meg semmi lyesmi nem volt.Anno Tamással a fokhagymás dolgoktól voltam kicsit rosszul,nem is ettem,most meg az első 3 hónapban a sajtokra nem bírtam még rá se nézni,ja és minden kajának olyan furcsa íze volt,de szerencsére elmúlt.:)
Majd benéznék én is a Brendonba,mert 20ezerért vennénk babakocsit,bár már lehoztuk a padlásról a régit,a mózeskosara elég jó állapotban van,úgyhogy az elején mig bizti jó lesz.
Én most megint itthonról írok,tegnap hazaengedtek saját felelősségemre,de sajnos ma reggel már megjártuk Vásárhelyet,mert reggel észrevettem,hogy barnás folyásom volt,meg egy kis alvadt vér is távozott...Azt mondta a doki,hogy kezd nyílni a belső méhszáj is,és valszínű az vérezgetett.Gondolhatod hogy hogy megijedtem!Nagyon!Azt hittem szülünk.Még a 36ot se töltöttem be,majd szerdán.Jó messze van még,úgy érzem örökkévalóság.Már minden lehet,kicsit össze is vagyok zavarodva most.Szóval,kérdésedre válaszolva NEM,nem bírjuk a frontokat!Még félek a mai éjszakától is,gondolom akkor fog nagyon lehűlni a levegő,Zoli meg ma pont éjszakás is...a dokim meg mondta,hogy ma nem ér rá,nem tud bejönni,ha kell...
Volt vérömlenyed?Nem kellett feküdnöd?Nekem Tamássa volt egy nagyobb bevérzésem az elején,s akkor 3 hónapot szintén szigorú fekvéssel a kórházban kellett tölktenem.Biztos a méretétől függő,hogy kit mire ítélnek?Én akkor Duphastont zedtem és minden nap aggódtam,hogy megmarad a baba vagy sem,mert az orvosok csak annyit mondtak,hogy szerencse kérdése.
Szívesen odaadom a Medelát.Próbáld ki.Nekem az Avent jobban szívta.Azért szerettem.De biztos függ a mellformától is.Nekem lassú volt és úgy éreztem magam,mint a tehenészetbe a tehén.:)De muszáj volt,mert a kézitől már fájt a kezem.Viszont halk.Van az a orrszivóvá alakítható.Sztem az hangos.Én se szerettem fejni.Főleg este.Alvás helyett szoptatás,fejés.Remélem most minden simán megy.
Sztem kisfiú lesz.Most hallottam vhol,hogy sok anyuka a második babánál szenved.Mondjuk kezd múlni.
Képzeld tegnap vettünk Ákinak babakocsit.Beletettük és elkezdett ordítani.Igy rögtön becseréltettük.Az új tescoba vettük 30 ezer volt.Az első 20 ezer volt.Van ízlése a gyereknek.Amin meg teljesen megdöbbentünk,hogy az elöző kocsink is kint volt és mi 40 ezerrel olcsóbban vettük 1 évvel ezelött.Durva mi?
Mi nem csalódtunk még a teszveszbe.Vásárlás után kötelező értékelni az eladót.Amit bárki megnézhet.Igy nem tudják átvágni a fejedet.Általában anyukák adják el.Akik figyelnek és nézik a baba érdekeit.
Az jó ha nem hízol.A frontokat még mindig nehezen bírjátok? Mennyi idő van még a 37. hétig?
Öszintén nem tudom mikorra vagyok kiírva.Virág nem mondta,védőnőhöz meg kedden megyek.Képzeld Virágnak annyi kismamája van,hogy egyik ismerősömet már nem vállalta.Mármint szépen mondta,hogy már nem bírja.Nagyon népszerű lett.
De jó neked,hogy szeretsz főzni.Én nagyon nem.Hála istennek Párom szeret.Igy van olyan kaja amit csak ő csinálhat meg.Ákinak viszont szeretek.Jó,hogy mostmár nagyjából eheti amit mi eszünk,mert így jobban élvezem.Mostanában rettentően kívános vagyok.Valamelyik nap este 8ó körül nekiálltam levest készíteni.NEm gondoltam,hogy vha lesz ilyen.
Visszatérve a mellszívóra.Szegeden a nőiklinikán vannak mellszívók.Elektromosak és azok nekem bejöttek.
Én elevitet,folsav és MagneB6.Eleinte szedtem vmi Dual... magzatvédőt,mert volt ott egy véröbleny ami kilökhette volna a magzatot.De mi győztünk.:)
Remélem jó fejek a szobatársaid,mert legalább gyorsan telik az idő.
Aha,akkor jól sejtettem,hogy bezárt,na de mindegy,mert közben mondták,hogy itt Vásárhelyen van egy Zsebibaba bolt,ahol mindenféle minőséges,de használt cuccokat árulna-nem csak ruhaneműt.Majd oda még elnéznék mellszívó ügyében.
Nekem is kézi Avent van otthon,de én azzal alig tudtam lefejni valamit,meg már annyira nyikorog,hogy szégyellném behozni.Én inkább kézzel fejtem,de ha megint olyan jó sok tejcsim lesz,muszáj lenne venni egy elektromos mellszívót...bár én mindenféleképpen utáltam fejni,éjjel-nappal muszáj volt,s úgy éreztem,hogy az életem is csak abból áll.:)Amúgy én is Medela mini electricre gondoltam,de most akkor szerinted az nem jó???Csak azért akarnék használtat,mert ha nem tervezünk több gyereket,akkor mit csinálok utána otthon annyi mellszívóval?:))
ATeszveszen megbízható emberek,cuccok vannak?Én még sosem vásároltam így,mert nem mertem,nem tudom,hogy mi rá a garancia,hogy nem vágnak át?Te jobban értesz hozzá.Merjem?
Te mikorra vagy kiírva?
Ha nem találok addig valami jó megoldást,akkor lehet,hogy mégis kölcsönkérném a Medelát,legalább,hogy kipróbáljam,hogy az beválik-e?
Nekem sok ismerősöm,aki mostanában szült,mind úgy volt vele,hogy az első terhességével semmi,a másodiknál meg hányósak voltak-függetlenül attól fiuk v. lányuk lett...Te mit érzel,milyen anyai megérzésed van a nemét illetően?Tudom,hogy lányt szeretnétek,hátha bejön!:))
Tamással én sem voltam kívánós,de most Rékával azért jobban.Állandóan csak édeset ettem volna,ill. hát ettem is!
Most amióta itt vagyok a kórházban,már fogytam kb. fél kilót,vagy többet is,mert itt valahogy nem vagyok éhes.Biztos a sok fekvés miatt,pedig azt hittem,hogy majd csak most fogok igazán elhízni.
Tudod,én eddig mindig főztem-sütöttem otthon,ha valamit megkívántam megcsináltam,de most,hogy már rendeljük a kaját ill. anyósom főzöget,ez már nem esik annyira jól,mintha én főzném.Na,meg hát imádok főzőcskézni,és kicsit sajnálom,hogy ez most kimarad egy darabig.
Már csak azt nem tudom,hogy ha hazaengednek végre,akkor továbbra is feküdnöm kell-e vagy élhetem az addigi életem?
Én most napi 3x1 nospát,3x fél seduxent,meg magnéziumot+ vasat szedek.Ja,és amikor befeküdtem kaptam egy Oradexon injekciót is,ami egy olyan szteroid,ami fokozatosan érleli a magzat tüdejét.
Te miket szedsz?
Az nem jó.:( Ráadásul mostanába olyan hülye az idő.
Bezárt a bababolt.:( Mi is akartunk sport babakocsit.Nem használt cuccot árultak.Nekem volt Avent kézi mellszivóm és Medela elektromos.Sajnos én rengeteget használtam,mert Ákos lusta volt szopni.A kézi egyszerübb és gyorsabb.Meddig akarod bérelni,mert novemberig oda tudom adni őket.Barátnőm elméletileg akkor szül.Nem tudom hol lehet bérelni.De a teszveszen van egy csomó.Mi pár cuccott ott adtunk el.Párom egy időbe kereskedett is ott.
Ákossal egyáltalán nem voltam rosszul.Ráadásul annyira kívános vagyok,hogy ha kigondolok vmi kaját addig nem nyugszok amig meg nem szerzem.Eddig azt hittem,hogy ilyen nincs és csak túloznak egyes nők.
Az esküvő menete jól megy.Kezdem élvezni is.Már csak pár meghivó maradt hátra.Ezen a héten remélem azok is kirepülnek.
A kórházba kapsz vmit,hogy ne induljon be a szülés? Mit mondanak mikor jöhetsz ki? Unalmas lehet nagyon.Sztem nézd meg ezt a teszvesz oldalt.Jó dolgok vannak.
Én is köszi!:)
Na,akkor nagy meglepi lesz a vendégseregnek legalább mindenki még boldogabb lesz!:)
Ákossal is így kezdődött a terhességed?
Én amúgy már megint a kórházból jelentkezem sajnos.Tegnap este kellett visszajönnöm,de nem is baj,mert tegnap már megint volt 1-2 fájós haskeményedésem.Már rühellem a frontokat.Mindegyiket megérezzük!
Az a bababolt ami a Mars térnél van,működik még?Párszor már jártunk arra,de én mindig úgy láttam,hogy be van zárva.Az egyébként használt ruha bolt?Árulnak ott a ruhákon kívül mást is?Nem tudod,hogy Szegeden lehet valahol bérelni mellszívót?Te milyet használtál?
Köszi!
Biztos minden rendben lesz.Csak bizz magatokba.Otthon meg csak feküdj.Reméljük Tamás is megérti majd.Szurkolok nektek.Elhiszem,hogy hiányzik,de most próbáld nyugtatni magad és Rékát helyezd előtérbe.
A lagzival nem tudom mi lesz.Főleg,hogy folyamatosan hányingerem van.A szervezést is alig bírom.A vőférjnek szóltunk.Igy nem lesz nagy táncolás az én részemről.Az éjféli keringőt hagytuk meg csak.Akkor már betöltöm a 12 hetet.Igy lehet,hogy bejelentjük majd ott.Akkor hátha tekintettel lesznek rám.:)
Nem mondod!!!!Gratulálok!!!Ejjha!:)Akkor nem sokat váratott magára a bébi!:)
Ti is megvárjátok inkább a 12 hetet,aztán újságoljátok?Tamásnál mi is úgy csináltuk,addig még a szüleink se tudtak róla,de most már kb.8 hetes voltam,amikor Tamás szülinapi zsúrja volt,s akkor Zoli kicsit spicces állapotban bejelentette mindenkinek...de én se bírtam volna most kivárni valahogy a 12 hetet.:)
Amúgy én sajnos most kórházban vagyok.Péntek este kerültem be.Fájásaim voltak,igaz gyengék,de elég rendszeresen jöttek,úgyhogy inkább itt tartottak.Akkor kaptam infúziót,s mondták,hogyha nem szűnnek a görcsök,akkor átszállítanak Szegedre,mert csak ott van korszerű koraszülött ellátás.Szerencsére erre nem került sor.Azóta is szedem a gyógyszereket,meg szigorúan feküdnöm kell.Ma töltöttem a 35 hetet,úgyhogy már csak 1 hetet kellene "egyben" kihúznunk.Remélem sikerül!!!
Ha minden igaz,holnap hazaengedek eltávozásra,és szombat este kell visszajönnöm.Ha nem lenne Tamás,akkor erre a pár napra se mennék haza,mert itt jobban biztonságban érzem magam,de nagyon hiányzik és még sosem voltunk távol egymástól.
Szoríts kérlek nagyon,hogy minden jól alakuljon!!!
Köszike! Nahát tényleg szörnyű lehetett.Én már most szóltam a vőférjnek,hogy ne hagyja,hogy bent dohányozzanak.Nyáron elviselhetetlen a füstös terem.De legalább Tamás jól érezte magát.Remélem nem lesz kánikula,bár nagyon esélyes.Most szorjuk szét a meghívókat.Ákosnak meg egyszerre nő 4 foga(felül).Barátnőm nagyon fel volt puffadva.Azért volt akkora hasa.Most sokkal kisebb neki.Képzeld úgy néz ki,hogy nálunk is jön a baba.Ma vagyok pont 9 hetes.Titkoljuk még,de a szük család már rájött.Állandóan rosszul vagyok.Mindentől hányok.Ákit is alig birom ellátni.:( Virág nyugtat,hogy ez normális. Réka az nagyon szép né.Én is úgy akartam hívni Ákit,de hát fiú lett.:) Most már Stella a befutó lánynév nálunk.
Képzeld voltunk Dombóváron.5 óra vonattal.Áki tök jó bírta.Nekünk is jót tett.Kicsit kikapcsolódtunk.Megyek,mert jöttek értünk.
Akkor nekem tök kicsi hasam lehet,ha azt hitte barátnőd,hogy egyidős terhesek vagyunk...:)
Tamás már nap mint nap érdezi,hogy mikor jön ki Réka,tehát úgy néz ki,hogy várja.
Jajj,olyan jó idők vannak mostanában!Szuper!
Azért biztos nektek is jó lenne,ha a lagzitok napján nem lenne épp kánikula,nem?
Szerencsére mi túl vagyunk a zentai lagzin!Borzalom volt,mert a teremben dohányozni is lehetett,úgyhogy gondolhatod mennyire jól éreztem magam.A vacsi 9-kor kezdődött,nem is bírtuk végigenni,mert 11 körül eljöttünk,de nem bánom!Tamás amúgy nagyon jól érezte magát,egész végig táncolt,meg szaladgált,tehát elemében volt rendesen!
Nagyon aranyosak vagytok azon a képen,ahol hármasban vagytok!:)Ákiról meg igazi vagány kép,ahol farmer gatyában áll a kanapén!:)
Köszi!:)
Szio
Ő novemberre várja a babát,de úgy néz ki mintha 5 hónapos terhes lenne.A védőnők is alig akarták elhinni,hogy 15 hetes.Nem tudják még a nemét.Igen nekik van már egy fiúk.Aki tökre várja a kistesót.Ákit is dajkálja.Annyira édes.Tamás várja már?Nem semmi meleg lehet nálatok.Nem lehet könnyű.Nem csodálom,hogy nyügös vagy.Mondjuk most jó hüvös az idő.Emlékszem én a május 1-i banzájt is végig szenvedtem terhesen.Nekem szerencsém van,mert tégla a lakásunk.Nyáron hüvös,télen meleg.Anyumék panelba laknak.Terhesen már rosszul voltam náluk a melegbe.
Egy rókát és egy malac bábot vettünk neki.Ami nagyon bejött.Apával nem győzünk bábozni neki.Ő meg hangosan kacag.Képzeld kb 30 másodpercre megáll már magától.
Július 4.-én lesz a lagzink.Majdnem egy hónap.Hogy bírtad a lagzit?
Milyen bábokat vettetek?Szereti az ilyesmiket?
Mi is kinéztünk a vásárba,még délelőtt,mert ugye nem bírom a meleget,de rájöttem,hogy már a tömeget sem,úgyhogy nem sokáig nézelődtünk.Most olyan nyűgös vagyok!Na jó,amúgy is,de nem ennyire!!!:DDD
Sajnos egyáltalán nem hűvös a lakásunk,sőt!Tetőtérben lakunk,átlagban 30-34 fok szokott benn lenni a nyár legmelegebb időszakában.:(Nemrég vettünk még külső sötétítőket is az ablakokra,mert állítólag azok hőszigetelőek is...majd látjuk.Egyelőre nem nagyon érzek különbséget.
Nektek mikor lesz pontosan a lagzi?
Ja,és a múltkor kérdezted,hogy hanyadikára vagyok kiírva...július 22.Barátnőd mikorra?Ő az a barátnőd,akinek már van egy kisfia,és most sem bánná,ha megint fia lenne?Tényleg,kiderült már,hogy mit várnak?
Szio
Voltunk kint.Kb.14ó körül.Nálunk Áki nem birta inkább.Nekem nem tetszett.Én azt hittem vannak játékok is.Ákinak vettünk pár nyári ruhát.Szoktam gondolni rád.Jó meleg van.Remélem jól birod és,hogy hüvös a lakásotok.Vettünk a hídi vásárba bábokat Ákinak.Holnap felavatjuk.Remélem tetszeni fog neki.
Szia!Voltál a börzén?
Mi kinéztünk a nővéremmel,de benn annyira melegem lett,hogy elkezdett folyni rólam a víz,teljesen leizzadtam,úgyhogy gyorsan ki is jöttünk.Még rendesen körül se bírtam nézni.Kb.1 óra körül voltunk.
9 napig volt.3 nap után kijöhetett volna,de besárgult.:(A baj inkább az volt,hogy nem kaptam a kismama szállon helyett.Igy ingáztam egész nap.Amit nem igazán értettem,mert üresek voltak a szobák.Még fizettem volna is.De végül két kismama megengedte,hogy az ő szobájukba legyek nappal.Igy ott tudtam pihenni.Egyébként nem tudom mit csináltam volna.3 óránként van szoptatás.Lehet,hogy csöveltem volna egy padon.Tényleg nem lesz egyszerű ez az esküvő dolog.Nézd a jó oldalát.Jobbnál jobb kajákat ehetsz.Bár ez engem se viggasztalna.Nekem meg a mi lagzinkból van már elegem.Bánom,hogy hallgatunk aposomékra és nagy lagzit csinálunk.A párom meg úgy van vele majd lesz vhogy.
Pontosan mikorra vagy kiirva?Szerintem vasárnap Ákossal megyek bababörzére.Remélem összefutunk.Vásárhelyen egész nap együtt lehetsz a babáddal?