Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Aranyg5-el mi lehet, 5 napja nincs már! Pedig jó lenne követni a szemhéját!
Voltam 1 hónapos kontrollon. Megkérdezte a doki hogy lézerrel műtött-e, hirtelen nem emlékszik, mert annyira szép a heg :) Mondtam neki hogy én is nagyon elégedett vagyok. Ha becsukom a szemem, akkor viszont a belső szemzugokban a szem sarkánál mindkét oldalon van 1-1 pici gyűrődés - ami korábban nem volt ott. Ezt azzal magyarázta, hogy ez odáig nem tud bevágni a műtét során, ezért alakulhat ki. Viszont ez még simulhat - illetve mivel nyitott szemmel ez nem látszódik, úgyis csak én látom. De hozzátette, hogyha 3 hónap múlva is ott van és zavar, akkor lelézerezi, habár ez semmiség és nem kellene hogy bosszantson. Majd meglátjuk. Megvárom a 3 hónapot, mert a szélső puklik is elég jól kisimultak. Csinált fotót is (ezzel kezdte). Feltettem még két extra kérdést is miután visszaadta a "kauciót" és azokra is válaszolt - pedig a váróban legalább öten várakoztak. Szóval összességében jó élmény volt.
póló nem rossz ötlet :) kipróbálom.varratszedés után is érezted?
Nekem az első pár napban volt, műtét után.. szörnyen aludtam, egy pólót tettem a szememre, az segített, hogy csak a is maradjon a szemem😱
Biztos nem mindenkinel alakul ki..a lényeg hogy letudod csukni teljesen. Aztán majd minden vissza áll a normál kérekvágásba.
köszönöm :) azért aggódtam normális dolog e ez :)
Igen.ne izgulj, mert minden rendben lesz.
Nekem kb 1 hónap volt összesen.
köszönöm. varratszedés után 1 hét mulva elmult?
Nekem..az elején. Aztán megszunt.
Nálam is ez volt egyik szemem de egy hét kb és jó lesz
Sziasztok. ma voltam varrat szedésen. amig a varrat bent volt és most utána is azt érzem hogy nehezebben tudom csukva tartani a szemem. letudom csukni csak pl alvásnál oda kell figyelni hogy csukva maradjon . ugyhogy altatóval alszom . A doki azt mondta szépen csukodik megkell szokni. volt valakinél ilyen tünet ?
Szuper lett Olga!
Reg nem voltam de ma tettem fel egy "natur" 10 hetes kepet.
Csodászép Olga! Bárcsak ott tartanék!
Én is beállok a dicsérők sorába,Nagyon jó lett a szemed! :)óriási lájk
Hahó Olga :) Mittihez tudlak hasonlítani, annyira látványosan szép, hogy nem lehet túlragozni.
Tiszike, Hupikék, thermál3 köszönöm a dicséreteket, én is elégedett vagyok. Örülök, hogy nem vártam vele és megcsináltattam. (42 éves vagyok és eleinte azt mondogattam, hogy majd a 45.ben. De hülyeség lett volna várni).
Azért is csináltam sok fényképet, hogy lehessen látni több szemszögből is az eredményt. Most visszanéztem a első napokban készült képeimet és elborzadtam, hogy néztem ki.
Szóval hajrá lányok, érdemes bele vágni. Olvassátok el a praktikákat is, talán van benne hasznos tanács.
Nagyon jó lett a szemed! :)
Szia! Én is örülök hogy bejelentkeztél! :) Nagyon jók a képek, gyönyörűen gyógyulsz. Az is jó hír, hogy a puklik eltűntek 3 hónap után. Szuper lett a végeredmény!
Nagyon szép lett..Örülök hogy hallodtam felőled..
Sziasztok, régen voltam itt nálatok. 3 hónapos a felső szemhéjplasztikám, dr Boros műtőt. Rengeteg képet tettem fel a naplómba, publikus, meg tudjátok nézni.
Én szépen gyógyultam, az egyedüli bajom a két szélén, a varrásnál, a csomózás miatt keletkezett bőg volt. Ami látható volt és kemény tapintású. Nos... tényleg eltűnt így a 3. hó végére.
Szerintem: a belső felére eső vágások már egyáltalán nem látszanak, a heg bőr színű. Egy minimálisan a belső csomó helye még igen, de szinte csak én látom. Ami viszont még látszik így három hónap után is: a külső részen, a szemen már kívül eső, a szemöldök alatti vágások mind két oldalon. Ezek színe még piros, már nem olyan élénk, de még nem bőr színű.
Én elégedett vagyok. Nagyon örülök, hogy megcsináltattam. Tettem fel ilyen volt - ilyen lett képeket is.
Hát Csajszi, akkor marad a lézer 3 hónaposan. Szerencsére nekem mondta az 1 hónapos kontrollon, hogy el kell simítani a kis göböket, ezért úgy is búcsúztam el tőle, hogy jövök áprilisban, időpontot is kaptam. Ha nálad is eltelik a 3 hónap, jelentkezz be simán egy hegvonal korrekcióra.
Szia!
Mert nem engedett szóhoz jutni,csak az ismételgette,hogy szép és ez egy élő heg.
Szia Cumus! De még mennyire; gyakorlatilag 2 napja a föld felett járok! Gyere nézz be hozzám, töltöttem fel új képeket.
Köszönöm Tiszike a tanácsot,utána nézek a javasolt krémnek!
Írtam a képhez. Kezdj el valami szilikonos hegkezelot.kelo cote pl.én nagyon félek hogy kellidos leszel.szerencse hogy pici részén. Azért húzódik mert vastagodik és veszit a rugalmasságabol a heg..ha most gyorsan elkezded a hegkezelot szépen felpuhulhat.nagyon pici kell belőle. A legkisebb kiszereles gyógyszertarban. És csak egy pötty kell.. mondjuk lézerrel lelehet kezelni de addig is..