Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Nekem csinálta....a műtétért nem fizetsz,a vizsgálatért és a az utógondozásért igen. Így is messze olcsóbb volt mintha máshol csináltattam volna:)
Mindenképpen érdemes, legfeljebb azt mondja, hogy nem... :D
Ha TB-re vállalja és tuti adsz hálapénzt, mindketten jól jártok.
Igaz, én jelen esetben sem fogok adni. Soha nem adtam még pénzt orvosnak.
Volt olyan esemény, ami megtörtént egy jó pénzes beteggel ugyanúgy, mint velem ingyen. Azóta pláne nem adok.
Szuper! akkor érdemes bepróbálkozni :D
Nekem május 22.-re van előjegyezve a műtét TB-alapon, azaz ingyen.
Az a szemész doktornő fogja csinálni, aki a szürekhályog műtétet is tavaly.
Lóg a szemhéjam, sokáig nem is tűnt fel, csak az, hogy nem látszott rendesen a smink, pedig anélkül nemigen készül jó igazolványkép.
A hályogműtét utáni utolsó kontrollon rákérdeztem a szemhéjra. Igazság szerint kicsit füllentettem akkor még, hogy zavar a látásban, de a doktornő megnézte és indokoltnak tartotta. (Akkor nem kértem még időpontot.) Most viszont már tényleg eléggé zavar a látásban.
Várom a műtétet, mondjuk a monoklit nem annyira, az asszisztensnő szerint lesz rendesen. Remélem, jó idő lesz és feltűnés nélkül hordhatok majd napszemüveget.
Én már 59 éves vagyok, de azért remélem, picit előnyösebb lesz a kinézetem is a műtét után, és nem csak a látásom lesz zavartalan.
Töltöttem fel új képeket a naplómba. Kíváncsi vagyok mi a véleményetek.
Vikincával egyetértek, semmit nem érzel az injekció után. Nekem az sem volt vészes. Ne izgulj! :)
Nagyon köszi Vikinca. :) Igen, akkor felhívom, az a legbiztosabb. :)
Szia,szerintem a szépészeti plasztikára ez nem vonatkozik,csak abban az esetben ha orvosilag indokolt (pl:annyira lóg a felső szemhéj,hogy akadályozza a látást) zsuzsika12345-nek ő csinálta.
De az a tuti ha fölhívod a dokit.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy Dr. Tönköl Tamás honlapján azt olvasom, hogy TAJ kártyával rendelkező pácienseknek a szemhéjplasztika ingyenes. Ez lehetséges? Hiszen ha a magánrendelőjébe megy az ember, akkor ott nem számít a TAJ kártya, nem? Valakinek csinálta ő a szemét?
:) köszönöm B Beáta csinálta, nagyon ügyes
köszönöm :) majd lemegy, érzékenyebb vagy, nekem nem nagyon volt szerintem.
Tünde, nagyon szép! Én is 2 hetes vagyok, , de még mindig van monoklim😱
Sziasztok. Ne haragudjatok, de csak most volt egy kis időm, leírtam a kontrollon történteket, hát nem egyszerű a helyzet.
Nem faj,nem dagad be nem gyullad be😊Nekem nagyon be jött ,most voltam 3hete.
Tavaj majdnem 5 hónapig hatott (általában 3 hónapot ígérnek),remelem most ős igy lesz😉
megnéztem nagyon szép :) fájt a botox? hogy csinálja? begyulladt utána?
néztem . szép lett . a botox fájt? milyen volt?
Köszönöm Szépen! Most, hogy teljesen lehúzódott az ödéma, visszamaradt 3 db kis göböcske. Kettő a jobb szememnél, ott ahol a cérna végei voltak, egy pedig a bal szemem alatt, ahol szorosabbra volt húzva a varrás. Biztos ez is felszívódik majd, nem vagyok türelmetlen, hiszen csak 2 hét telt el. A bal szemem alatt maradt sztem egy kis felesleg, vagy az árok maradt meg jobban ahol a zsir kitüremkedés megnyomta a bőrt. Nem is tudom.... Szerdán megyek a bőrgyógyász kozmetológus orvosomhoz (más ügyben) megkérdezem mit gondol róla. Megpróbálok majd jó fotót feltenni ezekről. Holnap feltöltöm a naplómba.
Nagyon szép lett .- 20 év
Felső volt,gyere kopogj a naplómba,ott láthatod.Teljesen (mire a heg teljesen bőrszínű lett)kb 2,5 hónap.
mennyi volt a teljes gyógyulás nálad? felső?
Én is BB.és vagyok,már egy éve :)
Dr Bálint Beáta :) nagyon ügyes. dagadt még de ma két hete vágott
Azta mindenit!nagyon jó lett! ki műtött?