Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Hmmm, ezt jól benéztem. Köszi, hogy szóltál, módosítottam. :-)
Szia Tiszike!
Voltam műtve, tudom,hogy sokáig dolgozik egy heg,a páromnak kb. 10 éve volt egy súlyos égési sérülése a karján, a mai napig szépül a hege.
Nem idegeskedem, csak furának tartom,hogy mondjuk nem állt oda velem szemben mondjuk normális távolságra és nem mondta,hogy csukja be a szemét,had nézzem, hogy állunk.
Cicaplasttal kenem a heget a varratszedés óta.
Hát Hupikék, ez nagyon jó ötlet, akkor legközelebb szombaton 9-10 óra között lesz lehetőségem fényképezni, mert sajnos csak a lányom szobájába süt be ebben az időszakban 1 órán keresztül a nap :D
Természetesen Csilla, már bent is vagy :) Elnézést a korábban jelentkezőktől, ők is látnak már.
De kedves vagy Vikinca! :) Na de itt most nem írisz szépségversenyt tartunk :D
Én állhatok bármilyen fények elé!!!sose lesz olyan gyönyörű színű a szemem mint a tiéd!😂😂😂😂
Gitta 1972 kipp-kopp! Beengedsz? :-)
Más téma - fotózós tipp. A naplókban a "szebb" fotókhoz természetes fénynél próbáljatok fotózni. Én pl. az északi fekvésű ablakom előtt szoktam kb fél méterrel. (A nap direktben ne süssön rá.) A lényeg, hogy ne lámpafény legyen, mert akkor szinte biztos hogy nem lesz annyira tiszta a kép és nem adja vissza a valódi színeket. Illetve ha fentről jön a fény, akkor az árnyékok miatt is máshogy mutathatnak a ráncok/redők/hegek/puklik mint a valóságban. Csak egy ötlet ;)
Ez nagyon jó hír! Lézerezés utáni képeket várunk!😊
Ó, hát sajnálom hogy nem tudtál kihúzni több infót belőle :( De bízz abban, hogy még mindig frissnek számít a heged és ennél biztosan csak szebb lesz idővel. Pirosnak nekem is még piros a heg és a külső szélei ducik. Szerintem ez 4 hetesen normálisnak számít. De ha téged zavar, az nem jó.. Van esetleg új képed, amit fel tudsz tölteni?
Már most nagyon jó! És ez csak szebb lesz.
Igen rég tettem fel, de igyekszem pótolni, remélem a napokban összejön. Köszönöm a kérdést, én úgy érzem, hogy rendben minden. Az egyik szemhéjamnál minimálisan laposabb a vágás íve, ahogy másoknál is, de a beidegzés kezd helyreállni, a külső puklik is eltűntek. Jövő hónapban megyek vissza lézeres korrigálásra, mert már az 1 hónaposon is mondta, hogy egy-két kis részen el kell simítani.
Sajnos az én vágásom se szép. Piros és duzzadt. 4 napja cicaplast-al kenem reggel és este. Bár Boros doki csak testápolót ajánlott. Holnap ismét teszek fel képet. Változás....semmi a varratszedés utáni képeimhez képest.
Karloca is ma volt nála "problémásként".
Akkor ma is "jó" napja volt B.dokinak..
Én is ma voltam nála. Arról még nem írtam, de tettem fel képeket a két hónapos állapotról.
Szia,nem titkos a naplód,igy nem kellett kopogtatni 😊
Nagyon jól néz ki már most,ha akarod hogy hozzászolast írjunk a képekhez,azt külön be kell állitanod.
Sziasztok! Elkezdtem írni a titkos naplóm. Akit érdekel alsó szemhéjplasztika, kopogtasson hozzám.
Egy heg 6 hónapig is alakulhat. 1 évesen mondható hogy nem igazán változik már. Szerintem még ne idegeskedj emiatt. Mivel kened egyébként? Esetleg valami iritalja?
Még elfelejtettem az is érdekelne, hogy az igaz, hogy nyáron nem vállalnak szemhéjplasztikát? Mert nekem csak nyáron lenne erre időm a szabadságok miatt, viszont úgy tudom akkor nem műtenek.
Sziasztok! Mintha valamikor azt olvastam volna, hogy Bálint Beátához is lehet botox kezelésre menni.Azt szeretném kérdezni, hogy ez igaz-e és ha igen, tudja valaki, hogy mennyiért végzi a kezelést? Köszönöm a választ.
Reméljük igaza lesz, és az idő segíteni fog.
Nemigazán!Azt mondta,hogy ez egy friss heg,mondtam,hogy tisztában vagyok vele,kérdeztem a lézeres beavatkozást,de türelem és ha úgy érzem,hogy gond van vele,majd elmondja a részleteket,de szerinte tökéletes és szép.Hozzáteszem,a fodrászomnak több vendégét is Ő műtötte,látta a hegeket,volt összehasonlítási alapja,de az enyémnél elakadt a szava.
Most várok és ha továbbra is csúnya marad,májusban vissza megyek.
Lehet hogy majd műtét napján fogja neked mondani a teendőket. Mit hogyan csinálj utána.
Pedig kíváncsi lettem volna én is,hogy mit mond rá.Nem tudtál rákérdezni?
Sziasztok!
Ma voltam konrtollon B.dokinál.Nem gondoltam volna,hogy az megáll abban,hogy lefényképez a szokott helyen,utána azt mondja,hogy szép és jó.,de mindezt kb. 1,5 méterről?Próbáltam kérdezni,de szinte ellentmondást nem tűrően ismételte,hogy ez még friss és szép.Értem én hogy idő kell mindennek,de ha elmondhattam volna az észrevételeimet,talán nem jövök el keserű szájízzel.😔
köszönöm a lányok!
Az én dokim nem mondta, hogy ne fekve aludjak, szerintetek lehet köze a liluláshoz?
köszönöm szépen! Próbálkozom :)
Én is azt mondom hogy minden dokinak vannak jól sikerült és kevésbé jól sikerült munkái. Ez olyan próba cseresznye...
Hal isten nekem is tökéletesen sikerült. 14 hónap távlatából. Ugyanazt tudom mondani mint Vikinca előttem.
Boros doki csinálta nekem de én is láttam tőle olyan munkát amit kevésbé látom tökéletesnek..Bár még elég friss..szóval kerdezgess naplókban.
Szia,itt az orvosnak vannak gyönyörű,és kevésbé jól sikerült munkái.
Én már egy éve túl vagyok rajta-hozzáteszem nagyon elegedett az eredménnyel- azóta láttam az orvosomtól olyan munkát ami nem tökéletes.
Szóval nehéz igy velemenyt mondani bármelyik dokira.
Az tanácsolom,jelentkezz minél több naploba,ott láthatod az eredményeket,talán könnyebb lesz az orvosválasztás.