Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia,
nekem 10 napja volt a feső szemhéj műtétem. Pont ez a bajom, hogy nehezen tudom csukva tartani a szemem, és időnként fáj a fejem.
Remélem elmúlik. A varrat helye alig látszik.
Ügyes vagy, de továbbra is vigyázz a hajolgatással.
Nekem a negyedik nap kékült be a szemem alja.
Három napig szinte ülve aludtam, a negyedik éjszaka már normál helyzetben. Ezt nem kellett volna, reggel gyönyörű monoklival ébredtem.
Nagyon köszönöm. ARutascorbint a doki mondta3x1^et szedek mától 1 hétig.
Ha túlvagyok, jelentkezem. 😊
Szia Enci,
A műtét előtt fél órával és közvetlen utána vettem be Cataflamot. Rutascorbin nem tudom mire kell. A lényeg, hogy nem hajolj le 1-2 napig a műtét után (mintha a fejeden lenne egy vizes kancsó úgy közlekedj :) ) és gugolj, ha kell. :) Nekem ami bevállt, hogy intenzíven hűtöttem az első 24 órában a szemeimet, (fagyasztott borso zacskó szuper rá) és ülve aludtam éjszaka is az első 2 éjjel. Így se lilulás, se duzzanat. És igyál sok vizet előtte, utána is.
A érzéstelenítésen kívül én semmit nem éreztem...csak nagyon furcsa ahogy ott matat a doki a szemednél, de ennyi.
Sok sikert! :)
Kedves Mindenki!
Holnap lesz a nagynapom. Izgulok, mert a múlt héten elkaptam v.milyen vírusfertőzést. Kicsit még köhögög.Remélem, ez nem kizáró ok!
Felső szemhéjplasztikához
most pakolom a cuccot, amit viszek magammal.
-jégzselé 1db
-napszemcsi
-Rutascorbin
-Cataflam
Van- e még v.mire szükség?
Köszi a segítségeteket! Jó volt olvasni a beszámolókat! A naplózást még nem értem, sosem jártam ilyen fórumon...
Szerencsére duzzanat, ödéma sincsen.
Viszont nem tudom teljesen becsukni a szemeimet...
Ez ugye majd megoldódik, mert most szemcseppezem (ezt tanácsolta a doki).
Remélem nem szabta el. :D
Sziasztok,
2 napja volt (03.26 -12:00) felső szemhéj műtétem de eddig szerencsére semmi belilulás, sárgulás a szemeim körül.
Szerintetek még várható?
Monjuk egyáltalán nem hajolok le és már a 2.napja szinte ülve alszom... :)
Nem, nem őróla.
Nem is ismerem.
De bárhol kérnek szemhéjplasztika után 50 ezret utókezelés címen, még a környékét is elkerülném. Nincs annyi utókezelni való!!!
Én egy vasat sem fizetek. Kérni nem is kérik.
Az 50ezer szerintem mindenképp rengeteg.
Én azért (lassan már 60 évesen) elgondolkodtam, hogy oké, meglesz a műtét, de utána mikor és mennyire fog újra kinyúlni az a szemhéj?
Nyilván Nálad más a helyzet.
A TB-s szürkehályog műtét előtt, már az időpontkérésnél, kaptam egy telefonszámot, amit bármikor hívhatok, ha kérdésem van. Most is megkaptam újra. Az az asszisztensnő elérhető rajta, aki a műtéti előkészítés során gondozza a pácienseket. Ő nagyon érti a dolgát, megnyugtató és kedves a stílusa. A műtét előtti héten még külön azért felhívott, rendben van-e minden, és nem felejtettem-e el. Még a régebbi betegek tapasztalatait is elkérdezi, és a következő érdeklődőnek már tudja mondani. Nagyon sokat számít ez a biztonságérzet.
Én voltam nála anno konzin. A kórházban műt tb-re /akkor is tb-re kapod, ha orvosilag annyira nem indokolt, csak szépészet/, de az utókezelést a magánpraxisában végzi, és varratszedésért, plusz utógondozásért fizetni kell.
A konzi díja 15e lett volna, és úgy volt hirdetve, hogy szemvizsgálattal együtt. Még örültem is, mert kontaktlencsét hordok, és egy szemvizsgálat mindig jól jön. A konzi viszont abszolut csalódás volt számomra, a műtétről alig volt szó, szemvizsgálat semmi, új információhoz nem jutottam, viszont volt helyette mindenféle marketing: valamiféle arctornát indítottak, meg vmi retinolos program, meg stylistkodás felajánlása /a felesége kozmetikus, de a másik szobában stylistként is működik talán/, meg az én arcbőrtípusom milyen szerinte /nem tudom,mi köze van ennek a szemhéjplasztikához/, plusz milyen orvoskozmetológiai kezeléseket kaptam eddig stb.
Szóval a konzi mindenről szólt, csak a szemműtétről nem, és vizsgálat sem tartozott hozzá. Gondolom lesírt rólam, hogy ez nem igazán az, amire számítottam, így 15e helyett 10e-t kellett fizetnem.
Biztosan jó szemsebész egyébként, csak ezeket a bőröregedési projektjeit és annak erőszakos promótálását nem tudom hová tenni. Olyan volt, mint egy mlm értékesítői előadás, amiért ráadásul én fizettem.