Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Ma megkérdeztem: a főorvos asszony nem tart szükségesnek semmi gyógyszert, esetleg a kórházi patikában lehet venni egy kenőcsöt, ami csökkenti a szem alatti duzzanatot. Igazából a napszemüveget tartják a legbiztosabbnak. :D
C-vitamint is szedhetek változatlanul, normál adagban. (1000 g-ig).
Érdekes, én úgy vagyok nyugodt állami- és magánrendelőben is, hogy sosem adok hálapénzt. Úgy érzem hogy az ellátás minősége az orvos szakértelmén és hozzáállásán múlik - legalábbis ez az eddigi tapasztalatom. (általában a kezelés után fizetek, tehát az orvos nem tudhatja, kapni fog- extrán). Ezt a pénzt én
inkább felajánlom egy vagy több alapítványnak az év során ;) Másokat is erre biztatok, hasonlóan egy orvos ismerősömhöz. Persze mindenki maga dönt erről ;) De ha az a kérdés, illik-e adni: szerintem nem illetlenség nem adni, hiszen már fizettél érte.
A pénz nagy Ur ..
Nyugodtabb vagyok ha adok.
Nem fognak kidobni :D
Nekem az a véleményem erről a + pénzről,hogy ha igénybe veszek egy "magán szolgáltatást" akkor annak ára van,amit a doki szab.Annyit fizetek és kész!Ha tb által támogatott állami orvosi ellátást veszek igénybe akkor jöhet a "hálapénz" ami meg annyi amennyit gondolok.
Azt hiszem ugyanoda megyek ahol te is voltál, a tiszike bejegyzéséből vettem az ötletet én is.
Eddig úgy terveztem ,hogy egyedül (kb 40 km-re lakom)de ez alapján nem lesz tanácsos vezetni.Köszönöm a segítséget!
Majd mondom,állítsa erősebbre a gépet , ne sajnáljon,legalább legyen valami eredménye.
Szerintem + pénz nem kell,amit mond annyi,ha nem mond akkor a te dolgod..mondjuk mennyire vagy elégedett.
Nem kell hideg szoba,se ventilátor (az szárítja a szemet-és inkább műkönnyel nedvesíteni kell)Inkább jégzselét vegyél,de csak hűtsd,ne fagyaszd.Ami még fontos semmi hajolgatás,semmi emelés,inkább ülve alvás.Keresd meg eolga2 nyilvános naplóját ott nagyon sok hasznos dolgot találsz :)
Hajrá,sok sikert!
Ilyen mutéteknél ugye illik adni ilyen plussz pénzt ?
Utána tényleg hideg szobában kell lennem ahol nincs meleg ? Nem szabad majd netezni? S mérgesnek lenni ? Sirni stb ? Jo lehet egy ventilátor mellé ulni majd ? Mert juni 12. már igen csak több fok lesz.
Van ilyenkor valakitöl segítségre szukség ? Vagy ha Magyarországra megyek simán eluldögélhetek varratszedésik egy hotelba is egyedul egy ventilátor mellett ?
Nem tudom.
Nem kizárt.. :) majd probálom ujra s megkérdezem olyan esetben is jól mut ha tényleg csak kevés bört kell kimetszeni ? Mert már kezdek megint elbizonytalanodni. Azokat a befecskendezös anyagokat én meg tuti nem fogom választani.
Vicceltem.
Lehet hogy vakáción van?
De lehet hogy látta a profil képed és megijedt...
🙂🙂🤔🤔🙃🙃
Szerintem ne idegeskedj mert az biztos nem lesz jo .. egyél sok paradicsomot a likopin miatt segitheti a sejt regenerálódást.
Jobbulást .. s goo a doki kérdezd meg mit kell tenni
Én mostanában készülök hozzájuk.
A weblapjuk szerint nagyon széleskörű a szolgáltatás. Dr Papp Ildikót sűrűn látom a tévében.