Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Remélem, könnyen megúszom...
Reggel megyek.
Idősebb?tapasztaltabb?
Sajnos ez nem minden esetben előny 😞Volt itt a fórumon idősebb,tapasztaltabb orvost által elrontott szemecske,és frissen végzett orvos gyönyörű munkája.
De nem akarlak elbizonytalanítani,az a lényeg,hogy maximálisan bizz a kiválasztott orvosban.👍
Vannak taasztalatok a dr.al kapcsolatban vagy mi ?
Egyik orvosrol sem lehet mondani hogy jo vagy rossz mert mind emberböl van .. s mind hibázhat.
Ez benne van a pakliban.
Amiért öt választottam az az hogy ugye kulsö szemhéjzugot enyhén emel s rögzit, igy nem fordulhat ki a szemhéj..
Jonak gondolm ezt.
Aztán.. behivott konzultációra
Labor eredményeket kért..
s idösebb.. nyilván tapasztaltabb. ..
Igen .. Dr. Balajthy Tibor fog muteni.
..igy döntöttem.
B.B. dr.nö egy rohadt konzultációra se hivott oda csak a mutét idöpontját adta meg.
Ez nekem kevés..
én 3 nappal késöbb 12.én..
Kemény napok ezek tudom.. szegény Karin.
De holnap már biztos jobb lesz neki . Mondják hogy az elsö 2-3 nap nehéz
Koszonom. 😊
En igyekeztem nem aggodni elore... tudod, ha majd odaerek a hidhoz, akkor agyalok, h atmegyek-e rajta es hogyan. 😉 En nagyon bizom a dokimban es mar tudom, ha o vmit mond, az ugy lesz. Igy azert nekem konnyebb volt. Meg van koztunk egy eros szimpatia, ez is kikuszoboli a felelmet. A ferjem is kedveli es bizik benne, pedig o sokkal inkabb a realitasok embere. En inkabb a megerzeseimre hallgatok. 😉
Szerintem egy jo doki hatalmas kincs. Es persze mindenkinek mas a jo, ez igy van rendjen. Nekem nehez volt megtalalni a megfelelot, tapasztalatbok beszelek...
Biztos azért húzódik mert be van dagadva.. jobbulást.
S vigyázz magadra .
Koszonom Kawama.
Pihenek, pihenek... a fajdalomcsillapito mukodik, inkabb csak fura es huzodik... de nagyon. Orulok, hogy tul vagyok rajta.
A mutet maga nem volt veszes. Majd irok a naplomba. Talan holnap.
Kiméld magad .. Karin.
Ne hajolj elöre .. s ne idegeskedj
jobb lesz.. tuti
www.longforlashes.hu
Nem azt mondom hogy mindegyik más kamu, de bele lehet futni olyanba is :(
Szegény.. Jobbulást... Uristen..
Csak múljon el a fájdalom.. milyen rossz lehet
jobbulást
Minden ok lanyok, koszonom, h gondoltatok ram... mar uton vagyunk hazafele...
Hasogat a fejem es fajnak a szemeim. Vettem be fajdalomcsillapitot..
teszek fel gyorsan egy kepet... aztan pihenek. 😘
Mindent megirok, ha majd latok rendesen... 😉
Uh.. mein gott. Szegény. Teljesen ilyen furi hangulatba kerultem nekem még 24. nap.
Jaj.. rémlem minden oké lesz vele... uh szegény