Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Nincs hörcsög zacskód,
mosolyrancod, mérges rancod.
Hová szeretnéd a lezerszalas kezelést?
A cogon kívül nincs más a problémádra.
Ha nem vált be, csináld az arctornat.
Arcplasztika még korai.
Alsó szemhéjadra sem elég a lézer.
Lányok!
Kiegészítem az előbbi bejegyzést.
Kicsit off téma,de látom hogy sokatok érintett,tud tanácsot adni.
Borosnál Kontroll alkalmával lesz egy lézeres kezelésem,az állvonalban,de nem szálazás.
3 alkalom,3 havonta szükséges, utána pár évig el lehet felejteni. (Nekem első körben emiatt szimpatikus)
Szégyenszemre nem tudom a nevét,pedig utána akarok nézni.
Valaki tud nekem segíteni,volt már valakinek esetleg?
igazatok van, a lilulás úgyis elmúlik, a szép szem meg marad, csak optimistán :-)
Jöjjön aminek jönnie kell!
Az érzéstelenítés felül történik, a lilulás az egész arcra lefelé lefuthat. Semmi köze az érzéstelenítés/altatás módjájóhoz, egyéni, hematológiai adottság.
Ha nem kerülsz vízszintesbe, hanem próbálsz ülni, sétálni a műtét utáni 12 órában + fekete nadálytő krémmel kened, 4-5 nap alatt elmúlik. És igen, a lilulás műtét után 2-3 órával jön elő, mikor már a páciens rég elhagyta a klinikát...
Sziasztok, felső szemhéjra készülök, pár naplóba már benézhettem (köszönöm Nektek) szinte mindenkinél volt bevérzés az alsó szemhéjon.
Ez az érzéstelenítő injekcióktól van, vagy magától a műtéttől?
Beszéltem 2 ismerősömmel akik különböző klinikán dolgoznak Bécsben, szerintük a náluk végzett műtéteknél nincs v csak minimális alsó bevérzés szokott előfordulni.
Lehetséges szerintetek???
Arra gondoltam, mivel náluk felületes narkózisban végzik gondolom nincs helyi érzéstelenítés ezért ott nem böködnek annyit. Vagy azért mondták mert ők csak a friss pácienseket látják és akkor még nem jön elől ...
Szia Viki!
Én nála voltam, november 6-án műtött. Nézd meg a naplóm, ott láthatod az eredményt. Szívből ajánlom, Nagyon ügyes!
Sziasztok!
Felső szemhéjplasztikát szeretnék. A dr Bálint Beáta neve merült fel eddig. Valaki járt már nála? Esetleg, hova menjek-nem menjek?