Szemhéjplasztika (beszélgetés)
A BB tudni fogja mennyit kell kivenni nekunk is elmondta miert kell annyit
Minket most mutot BB ha akarod gyere a naplonkba
Előző levelem Januárnak szántam volna..
Szia! :-)A februári műtét elmaradt és most decemberben lesz a műtétem Beátánál!Miért kell ennyire kihangsúlyozni a doktornőnek,hogy ne vágjon ki sok bőrfelesleget?Nála ez jellemző?:-O Mert nekem több ismerősömet is műtötte és még senki nem panaszkodott rá..Sőt mindenki dícsérte!Ezért választottam őt!Nekem csak egy picike bőr feleslegem van,azt szeretném eltüntetni,hogy eltűnjenek a ráncok,redők.Azoknak,akik műtétre készülnek egy kis segítség: Nekem azt mondta Beáta a legutóbbi konzultáción,hogy ha el akarom kerülni a kék-zöld foltokat akkor a műtét előtt k.b. 2 héttel álljak le a C-vitamin szedésével,a tanácsát megfogadtam,meglátjuk.. ;-) !Szorítsatok,be vagyok parázva eléggé!Végig olvastam a hozzászólásokat és ami a legjobban megijesztett az az,hogy van,akinek nem lett egyforma a két szeme,a puklik megjelenése,az,hogy előfordult,hogy műtét után az illető nem tudta teljesen lecsukni a szemét na és a látás romlás :-/ !
Igen,nekem lassan 3 éve,és még mindig elégedett vagyok😊
Vikinca neki is BB csinalta
Olvass értően!!! 😈😈
Írtalak téged, Laura.b-t és Vanvelsen párját is, Timbolon kívül.
Még Dolce75 is írtam, Krasznai miatt.
A többi kérdésedre megtalálod a választ a hozzászólásaim között. 😉😃😁😂
Sziasztok.🙂Ma lettekcegy honaposak a szemeim. Tettem fel kepet a naplomba.
Kedves Loretta, igen, ezt írtad: "Timbolon kívül nem tudok mást, akit mostanában műtött BB." Erre reagáltam.
Nem értem hogy miért ne lehetne bárkinek privát üzenet írni.
Te végül megcsináltattad a szemhéjadat? Naplót nem láttam.
Kinél? Mikor? Milyen lett? Neked tetszik?
Szerinted mást írtam?
Az utolsó kepednel, ami műtét után kb. két héttel készült, már ismét a pillad tövénél van a szemhejad.
Az pedig egyéni, hogy ki milyen szemet szeretne. Ezért írtam, hogy nézzen naplókat.
Soha nem írtam még senkinek privát üzenetet, hogy Borost válassza.
Minden infót a fórumra irom.
Engem is most műtött, november 6-àn. De nekem is felső volt. Viszont én nagyon elégedett vagyok! ;-)
Már Meetic is írt Bambaranak üzenetet, gondolom látta a naplóját.
Laura.b pedig varratszedes után nem tett fel képet.
A párodnak volt műtét, az más.
Neki nem kell megemelni a külső szemzugot, mint nőknél.
Timbolon kívül nem tudok mást, akit mostanában műtött BB.
Azért irtam, mert őt Krasznai is műtötte.
Írtam, hogy nézze meg a naplókat.
Nekünk is BB csinálta szívesen várlak nekünk augusztusba csinálja az alsot is
Kopogtass Timbolhoz is neki is BB csinálta és gyönyörű
Loretta4 nem értem miért csak Dolce hozod fel ha BB munkája kerül szóba nagyon sok mindenkinek csinalta akik elegedettek vele
Ami őt illeti,biztos vagyok az eddig tapasztalt korrektségben 😊
Biztos tudja újra csinálni.
Az eredményességről érdeklődtél.
Arra válaszoltam. Kevés a fórumon az alsó.
Mint mondtam, türelmesen várom a kontrollt, tisztában vagyok azzal,amit ott megbeszéltünk a műtét alkalmával.
Gondolom neked is elmondta Boros, hogy jobb lesz mint volt, de 100%-os eredményt ne várj.
Év elején volt itt Rodrigótól alsó, az 85%-os lett.
Igen,árkos.
És azóta sem jobb,de türelmes vagyok a magam érdekében,14.-én megyek vissza Pestre kontrollra.
Járt már úgy valaki,hogy az eredmény elmaradt?
Mert természetesen nem akarok így maradni.
Írd be a keresőbe, hogy szemhéj. Kopogtass a naplókba.
Borosnak nagyon sok munkáját láthatod a fórumon.
Eolga2 naplója nyilvános.
BAFVerahoz kopognod kellene.
Dolce75 adatlapján láthatod Krasznai és BB munkáját.
Ha vissza olvasol, írhatsz annak, aki készült Krasznaihoz.
Ennyi😉egyetértek...szívesen látnak orvosoktol munkát, BB-tol láttam, biztató,Boros Dokinak csak honlapján, Krasznainak sehol...🤨😐nekem tuti csak felső kell, legalább ennyi..gondoltam, mielőtt ujratetovaltatom a stemhejtetkomat,megérné előbb helyre pakolni a felső szemhejat..
Értem. Már sokszor leírtam, hogy szemhéjban, legyen az felső vagy alsó, Boros a legjobb. Kaptam is érte eleget 😁😂😅
Jobbnak biztos, hogy jobb lesz, mint műtét előtt.
Sztem neked is elmondta, mert nekünk is, hogy az alsó eredményessége alulmarad a felsőhöz képest.
Nézd meg az arcplasztikán Pónyai videóját, nem sokat kell vissza olvasnod.
Elmondja hogy lehet eldönteni, hogy az alsó sebészeti eset e. Csak a lépcsőt tudja tompítani.
A tied szerintem csak műtéttel korrigálható.
Az orvost illetően nem vagyok bizonytalan. A végeredményt illetően persze kicsit az vagyok, mert nem tudom az én szöveteim, bőröm, szervezetem hogy reagálnak erre az eljárásra. De szerintem ennél csak jobb lehet. Most nagyon borzasztó. Nincs mire várni. Csomó eljárást megnéztem már, de erre egyik sem az igazi. Lehet korrigálni azzal h pluszban betöltenek hyaluront és akkor az kisimítja kicsit, de az ideig-óráig hat... Kár hogy VLuca csak a 11. napig csinálta a naplót és nem tudni utána jobb vagy rosszabb lett-e neki.