Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Nekem sem mutatta meg, hogy mit ad be. Nem kaptam a műtétről sem számlát, sem kezelő lapot, még a fényképeket is hiába kértem utólag.
A rendelő állapota döbbenetes, de gondoltam fontosabb az orvos tudása (ugye a konyha asztalon is lehet jól műteni, ahogy itt olvastam)
A nagyobb baj, hogy a műtét sem úgy sikerült, ahogy szerettem volna
Szerintem nagyon szép lett!
Nagyon gyorsan gyógyultál.
Most már nem mutatja meg mit ad be.
A recepció részről van szó. Ott lógnak a vezetékek.
Elkezdte felújítani, de nem fejezte be.
Amikor én jártam hozzá botoxra akkor az egyetlen volt aki megmutatta az üvegcsét hogy mit kapok. Előttem bontotta fel , készítette el az anyagot. És utána kidobta az üres üvegcsét. Másnál már a kész anyag ott volt a fecskendőben az anyag vagy éppen nem láttam hogy már ki volt e nyitva az üvegcse vagy sem. Mert egyébként akar pár óra nyitva tartás után elveszti hatását. Meg az is lehet hogy már kutyulnak egy adagot belőle valakinek..
2 doki akiben megbízok botoxban az kovács és boros.
Mert tudom hogy jól keverik ki és készítik elő
A rendelő állapota nekem tök mindegy.
Röviden ennyi
Rámész a profilomra
Ott a naplok
Es elkuldod hogy szeretnel belepni
Nekem javult. A műtét előtt a munkámhoz majdnem folyamatosan (olvasás, számítógép)használtam a 0,5-ös szemcsit. Szerintem már nagyon lenyomta a bőr a szememet.
Most elő sem veszem :).
Szemöldököm pedig feljebb került.
Sziasztok!
Ket kerdesem lenne azokhoz akik mar tul vannak felso szemhejplasztikan. Van barki, akinek romlott a latasa?
A masik kerdes a megereszkedett szemoldokre vonatkozik, valoban meg lejjebb kerulnek a mutet utan a szemoldok? Az ugy eleg erdekes lenne :)
Az első pár napban senki nem tudja teljesen becsukni a szemét. Ez teljesen normális.
A lilulás alkati kérdés, én pl. 1200 mg c vitamint szedtem előtte utána pedig 2400 mg-ot. Egyáltalán nem lilultam. Nézz be a naplómba.
Ezek az orvosok mind ügyesek, nem kell parázni, tökéletes lesz a szemed.
Szerintem az itt lévők 99%-ának a 2-3. hónapra tökéletesen beállt minden. Egyébként meg mindenkinek van egy kis asszimetria a szemében, arcában így soha nem lesz egyforma.