Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok!
Szerintetek az lehet, hogy a műtét óta nekem folyamatosan fáj a fejem? Másnál is van ilyen? Sosem voltam fejfájós, ez a dolog most aggaszt. Kedden volt 2 hete a műtét, már nem tudom az időjárásra fogni...
Várom a frissen műtöttek tapasztalatait! Köszönöm előre is!
Vannak a futáson kívül más lehetőségek.
Intenzív gyaloglás, hegyi túrák, jóga, pilates, callanetics, és még biztos sok más is, amit én nem ismerek.
Figyeld meg mennyire mozog az a rész az arcodon futáskor.
Szia
Én is ugyanugy jartam ugy hogy nekunk mar az idopont is megvolt nov 28,irtam hivtam semmi
De ahogy azt megbeszeltuk mutet elott egy hettel hivott
Hetfon beszeltem vele es jovohet szerdan megyunk sokat dolgozik
Ejha, köszönöm hogy válaszoltál.
Megkérdezem azért,de ez nem valami biztató..be is kékült?
Alsót csinál a doktor úr.
Igen, főleg 40+ os ismerőseimen látom a bulldog pofit.
Akinek vastagabb az irhaja még jobban lóg.
Látom ezt férfiakon is, pedig nekik jobbak a kötőszöveteik.
Ha futsz, semmi nem tartja meg az arcod, a plasztika sem. Kb. Fél év után megindult újra lefelé a futó ismerősömnek, pedig elismert plasztikus csinálta. A másiknak csak egy év múlva, pedig ő sokkal idősebb.
Persze sok mindentől függ.
Az életkortól és a genetikatol is.
Szia,en is hozza járok,Dr Balint Bea Asszisztens Gabi:06 30 298 0073
ezen próbáld 😊
Lehet Ázsiában kellene megműttetned.
Nekik van gyakorlatuk benne.
Európai nők szemét valószínű az ottani plasztikai sebészek sem szívesen vállalnák.
Szerintem ma a legödémásabb a szemem, pedig holnap lesz 4 hetes.
2 napja nem kenem, nem lámpázom, csak hideg vízzel mosogatom reggel. Remélem ez ennyi idő után még belefér, mert a többiek naplójában azt olvasom, hogy vígan sminkelnek már hamarabb is és ödémát sem látok (legalábbis nem ilyen mértékűt). Munkahelyre nem is tudok összefogott hajjal menni, mert így próbálom takarni a hajammal az arcomat brrr.... :-( Nyugtasson meg valaki, hogy neki hosszú hetek után is ilyen volt még a szeme, majd elmúlt! :-D
Nem olvasod el a kérdéseidre a választ? 😈😒😈
Még egy hónapja sincs, hogy kérdezted, 23663
Arra sem vetted a fáradtságot, hogy megnezd a videót 23674 😈😒😈
90 ezer. Olvass vissza, már volt a fórumon.
Néz meg a honlapját is.
Sziasztok!
Holnap megyek reggel 9-re,Boros dokihoz.
Nekem csak zsírt kell kiszedni.
Meg akarom kérdezni a szál behúzásról,említett fogazottat,de sokan voltak a váróban, mélyebben nem mentünk bele.
Van valakinek infója,vagy tapasztalata erről?
Gondolok az árra, és minden másra.
Szeretnék kérdés előtt tájékozódni 🤗 Annyit használható infót találtam,hogy kb. 2 évig "tart" .
Addig is drukkoljatok,az előtte képem már kész 🤗😊
Szia!
Nekem szombaton volt a műtétem, bár felső szemhéjon, nem alsón. Nekem is van két kis zacskó, mindkét szemem alatt, holott eddig nem volt.
Nem vagyok a téma szakértője, de szerintem el fog múlni, szerintem nem zsír, hanem a beavatkozás miatti folyadék gyülemlett fel.
Nagyon friss még a seb a mi esetünkben, szerintem itt még minden alakul. (Nekem egyébként még benne vannak a varratok.)
Bármi miatt is aggódsz, bátran kérdezz rá a dokidnál (esetleg itt), a tapasztalatok sokat segítenek ilyenkor.