Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Kérdezd meg Ferencet, gondolom neki elmondta, miért úgy sikerült a szeme.
A fotót nézve, a tied jó.
Kinél voltál?
Én semmiről sem kapok értesítést, de ha rájössz hogy kell beállítani, az engem is érdekel :-) Mikor volt a műtét? Homályos látás nekem is volt, nagyon ritkán még most is előfordul pár másodpercre.
Szia!
Bocsánat a késői válaszért. Nem kaptam jelzést e-mailben a hozzászólásokról, el is voltam kenődve, hogy senki nem ír. :( Pedig de! :) Most látom. Azóta átalakult az egész, bekeményedett közvetlenül a varrat alatt, fáj is, húzódik, homályosan látok. Maga a heg nagyon szép! Az alsó hurka továbbra is bőrnek tűnik, de nem vagyok benne biztos. Neked felső még 3 és fél hét után is ödémás???? Jujj… Gőzöm sincs, hogyan kell naplót csinálni, béna vagyok az ilyen fórumokhoz, mint az kiderült. :)
Szia!
Bocsánat, hogy csak most írok, de valamiért nem jelezte e-mailben a hozzászólásokat. :( El is voltam kámpicsorodva, hogy senki nem ír. A doki azt mondta, ez így rendben van, majd javul. Az ödéma valóban javult is, bár a dupla hurka megvan. Az egyik az ott, ahol nem volt műtéti terület, szóval a könnyárok alatt, mintha csak bőr lenne. A másik közvetlenül a vágás helye alatt, ott totál bekeményedett... És fáj, és homályosan látok. Neked hogy áll a szemed azóta?
Sziasztok, december 2-án megyek felső szemhéjplasztikára.
Segítséget szeretnék kérni, hogy az esetleges szemszáradásra milyen szemcseppet használtatok?
Köszönöm, aki beengedett a naplójába, nagyon jó elolvasni a tapasztalataitokat. Mindenkinek jobbulást kívánok!
Köszönöm a válaszokat.
Ma talán még rondább is, mint tegnap volt. Reggelre jól bedurrant, megnyugtató, hogy ez javulni fog.
Rakok fel képeket a tegnapi és a mai állapotról is hamarosan.
Sziasztok!
Túl a varratszedésen :) nagy megkönnyebbülés.
A jég egyelőre nagyon duzzadt és a szemhej belso felénél egy kisebb szemölcsre hasonlító kis púp van. Ez el fog tűnni? Akinek volt ilyen, kb. mellső idő alatt simult ki?
Igen,már látom hogy írtál a naplóba 🙂 Hátőő,olyan 20 kilóval szoktam.
Lehet túltolom akkor a 2 hetet 🙂
Szia!
Dr Kovács Ferencnek Győrben is van rendelése, a Dunapart rezidenciánál.
Nekem volt hozzá időpontom, de végül győzött Boros doktor, így már konzultációra sem mentem el. De nagyon sokan dicsérik.
Én is örülök neki 🙂 semmi fájdalmam nincs,csak be vagyok kékülve.
Remélem,szép lesz ha meggyógyul 🙂
Mikor lehet sportolni?
Súlyzó, és futás.
Rutinosok,mit tudtok?
Én türelmes vagyok most már.) Ha valami nem tetszik majd 3 hónap után akkor jelezni fogom.)
De a vérkeringést azt én is intézem most már azt hiszem.)))