Szemhéjplasztika (beszélgetés)
A gyógyulási idő szerintem egyéni.
Annyiban függ az orvostól, hogy a szemészek nem dolgoznak olyan mélyen, mint a plasztikai sebészek, ezért a gyógyulás esetleg picit hosszabb, de az eredmény tartósabb.
Dr. Boros Lászlót ajánlom.
Nagyon szépen dolgozik.
Sztem ő egyedül emeli meg és rögzíti a külső szemzugot. Ezért később indul újra lefelé.
Nézd meg a naplókat, pl. BAFVera
Szia! A hyaluron a kékülésen nem segít. Nekem azt tanácsolta az orvos, hogy a műtét előtt 2 héttel naponta 2x kenjem feketenadálytő krémmel.
Kopogtass a naplómba és ott válszra lelsz.
Sziasztok,
Kit ajánlotok felső szemhéjplasztikára? Annyi nevet hallok, de csak egy-egy munkát. Dr Halmy Csabarol infó? Köszönöm előre is!
Jó reggelt!
Köszönöm az érdeklődést. Igen, túl jól is aludtam :) felpolcolva kezdtem, de kb. vízszintesen ébredtem, úgyhogy mindkét irányzatnak (ülve vagy fekve alvás) megfeleltem.
A látvány... na, abban van hová fejlődni.
9-re megyek szombaton varratszedésre, örülnék, ha összefutnánk megint. Most jó lenne egy teljes hetet lapozni a naptárban.
Esti helyzetjelentés: Mostanra jól feldagadt, alig tudom becsukni a szemem. Könnyezés, érzékenység most is van, kiváncsi vagyok, hogy sikerül az első éjszaka. Gondolom, reggelre még jobban felpuffad...
Összességében viszont tűrhető, ha ennél nem lesz rosszabb, akkor bőven ki lehet bírni.
A könnyezés már tegnap is jobb volt, tegnapelőtt volt nagyon durva. Mára már szinte alig. Foltokra eddig kentem a fekete nadálytőt. Sokkal jobb a közérzetem, éjjel már többször felébredtem annyira viszketett a szemem. Végre hozzá lehet érni, lehet mosni is és kezdem látni a végét.)
Javaslat semmi, dolgoznak a varratok még belülről, szépen alakulni fog vissza elvileg a saját szemformám. Szóval megint csak türelem.)
Köszönöm szépen, de még az messze van. Viszont lehet jövő héten megint találkozunk és akkor személyesen fogom látni én is az előtte-utána állapotot.:)
Akkor a felsőnél is van belsővarrat? Azt hittem csak az alsónál. De az alsó amúgy is más varrás. Rá is kérdeztem, mert éreztem hogy más.:)
Milyen érdekes, hogy nekem pont az ellenkezőjét mondta a doktornő, mint amiket ti írtok. Sima alvás, semmiképpen nem ülve! Semmi krém, csakis sima csapvíz. Se meleg-, se hidegborogatás.
Sok pihenés. Vízszintesen alvás. Tv-zès, filmezés, laptopozas, ilyenek.
Lehet hogy ő más technikával műt és ezért mások az instrukciók, de az én szemem szépen gyógyult tőle ;-)