Szemhéjplasztika (beszélgetés)
A tied sem klasszikus alsó szemhéjplasztika volt. Neked is csak a zsírt szedte ki, ugyanúgy mint Lucának.
Neki jó lett.
Nézz be a Facebook csoportba, ott látsz.
Igen a Greek felső szemhéja tetszik, viszont láttam már olyanokat is amik nem tetszettek.
Én elfogadom Tőled, hogy a szálas lézered nem sikerült, kérlek Te is fogadd el tőlem, hogy az én alsó szemhéjam sem sikerült.
Igen, úgy látom, de az még nem gyógyult, bárhogy alakulhat. Az nem is klasszikus alsó szemhéjplasztika, csak a zsírt szedte ki Doktor úr.
Engem alsóban még nem győzött meg, mert nem láttam Tőle ilyen munkákat, illetve amit láttam az nem tetszett.
Nekem tetszik Greek alsó szemhéja, amit most csinált Boros, és a Lucae is, amit korábban.
A Facebook csoportban is láttam tőle szépeket.
Megértettem a jelet 😉😊
Boros műt. Majd utána ha kell Traub csavarral megcsinálja a halánték, homlok, szemöldök emelést.
Szemész 😞. Szemhéjlasztikat még nem láttam tőle. Sőt senki az ismerőseim közül. Viszont mostanában mindenkinek ajánlgatják.
Balajthy elcseszett hegét, viszont nagyon szépen korrigálta.
Tudom, hogy nagyon jó. Így jártam.
Én 1 éve voltam, akkor elhasztottam idén szeptemberre kaptam időpontot amit visszamondtam. Úgy döntöttem amíg a szemem nincs megműtve addig nem csináltatom meg.
A fibromákat egyszerre kell leszedni mindet,mert ha bárhol marad akkor újra visszajön csak máshol
Nekem bőrgyógyász csinálta
Szia
Jelentkezz újra a naplonkba
Elutasitottalak,mert nincs semmi az adatlapodon,de beengedlek ha szeretned
Sikos Klinika
Írásos ajánlatot kaptam a klinikától egy kezelésre és a személyes konzultáción közölte velem a doktor, hogy ilyen kezelést márpedig ő nem végez. Ennek ellenére az 5000 forintos vizitdíjat ki kellett fizetni. Szerintem ez felháborító lenyúlás!!!
Egyébként pedig a doktor lekezelő stílusa bicskanyitogató. Senkinek nem ajánlom.
Tudom, de hátha ez a módszer jó, amit Barbinenek csinált. Vagy az sem?
Mondta Boros, hogy a szemöldök emelésre még nincs jó módszer.
Lehet azért nem végzi.
Gyönyörű szemeket csinál! Most nincs rajta a toplistámon, de nem érzelmi alapon kell dönteni, hanem jól átgondoltan,reálisan.
Tetszik Viczián szemöldök emeléssel kombinált műtétje.
Még várom Barbine segítségét.
Igazad van, ha van olyan, aki szakosodott, ahhoz kell menni. Az orromat is Rezekkel műttetném.