Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Üdv,akinek volt B.B -nél alsó plasztikája kopogtathatok,?Nekem januárban lesz.:)
Szia,igen végez,többféle technikával is,de arról nincs tapasztalatom. Szemhéjplasztikánál,ha csak bőrt vágnak ki,hamarabb elveszíti hatását,ahogy itt többektől olvastam. Nekem mindenképp izomra kellett menni☺
Tettem fel pár új képet. Alsó 8 napos, felső 7 hetes lesz holnap. Az összkép jobb, de még reménykedem változásban.
Sziasztok Dr Balint Beatanak nem talalok elerhetoseget esetleg nem tudnatok segiteni? Koszonom
sziasztok, új bejegyzés, megvan a döntésem kihez megyek.Indokok a műtét után..:0))
ezt én is megerősíthetem, igaz 1x voltam náluk fogtömésen, pozitív benyomásom volt róluk.
Budapesten a Moricz Dentalt tudnám ajánlani. Kettö implantátumom készult ott . Jok a dokik. Szépen gyorsan és jol és alaposan dolgoznak.
Bocs az offért, nem tudtok véletlenül olyan fogorvost, aki fogpótlást és szépészeti fogászatot is csinál és még jól is dolgozik? (Bp)
Ja jó. Én én az egész arcra gondoltam.. szóval mintha azt olvastam volna. De majd csak jön elmondja.😀
Ezt írta...Kevés a zsír, azért lett árkos. Segített a bőrtöbbleten a lézer, de a zsírvesztés miatt,újabb bőrtöbblet keletkezett, vagyis olyan petyhüdt lett. Műtét előtt is és után is ez inkább csak mosolygásnál nevetésnél látszik.
Azért kérdezősködöm arca egészében milyen lett és vajon újra csináltatná-e...
de hagyjuk
naja... de az ember véleménye változhat... fél év egy év elteltével...
Én is úgy vettem ki hogy elégedett a lézerrel. Itt is írta nem rég. Hosszú volt a folyamat de megérte. A naplójában az utolsó képnél is dicsérte. Gondolom a naplóba beírta volna ha szar lett.
Oké 😊 Úgy értettem, hogy az egész arcával elégedett, de majd jön és válaszol.
Köszi Loretta4, olvastam és tudom hány éves...(bocs, de őt kérdeztem) mivel nemcsak a szem körül kérte, hanem egész arcra, arra lennék kíváncsi... ránctalanítás, feszesség szempontjából megérte-e? vajon újra belevágna?
Igen ez esetleg megoldas lehet szamodra. En erdeklodtem arctorna irant is.
Persze, végez 😉
Én már ezen túl vagyok...... 😉😊
Olvass vissza itt és az arcplasztikan is.
Tart is pár hónapig 😊
Azért nem fizetem a dupláját. 😉
Megállapítottuk, hogy szemöldök emelésre nincs jó megoldás. 😞
Majd megkérdezem Borost a szemhéjplasztika után, hogy a szemöldökömet megemeli e úgy, hogy kivágja fölötte a bőrt.
Úgyis tetováltatni akarom a szemöldökömet.
Ha csak petyhüdt volt a bőr, és csak mosolygáskor látszódott, gondolom azért nem vágta ki a bőrt, hogy ne legyen boci szemed.
A 24497-es hozzászólásában írta, hogy elégedett a lézeres ranctalanítással.
Azért az életkort is vedd figyelembe.
60 fölött már elenyésző a kollagén termelés. Hiába új a bőr, az kevés.
Különösen, ha több éve volt a ránctalanítás, és azóta nem történt sem szál, ami fokozza a kollagén termelést, sem egyéb.
huh nem is emlékeztem hogy alsód is műtve volt, sajnálom... borzalmas CO2 lézer kezelés elterelte a figyelmemet...eszméletlen bátor vagy. Megnéztem a fotódat újra, igazad van, ennyire durva beavatkozás után szebbnek kellene lennie...
de a lézeres kezelést nem bántad meg? sokkal szebb lett a bőröd? (ez az a kezelés, amit ingyen vállalnák se merném bevállalni)
Szia! Ezek szerint egy egyszerű szemhejplasztikánál az izmokat nem csak a bőrt dolgozzák meg, ugye? Arról tudsz esetleg h szemöldök emelést is végez e?
Mikor volt a lézeres ránctalanításod?
Kevés a zsír, azért lett árkos. Segített a bőrtöbbleten a lézer, de a zsírvesztés miatt,újabb bőrtöbblet keletkezett, vagyis olyan petyhüdt lett. Műtét előtt is és után is ez inkább csak mosolygásnál nevetésnél látszik.
A műtét után míg dagadt, és ödémás volt, addig nagyon szép sima volt.
Mostanában rosszabb lett, gondolom, már múlik a lézer hatása.
Sajnálom én is, hogy nem sikerült, de elfogadom, nem tudok mást tenni, mert aki dolgozik hibázhat. Mindenkinek lehetnek jobb és rosszabb munkái.
Értem. A bőrtöbbleten a lézeres ránctalanítás segített?
Az árok azért van, mert kevés a zsír, vagy hogy árkos?
Igen, a lézeres ránctalanítással elégedett vagyok.
Kaposváron a Seffer Klinikán.
Na épp ez a baj! Ugyanis én alsó szemhéj plasztikára mentem hozzá. Nekem ott felesleges bőr volt és nem volt felesleges zsír nem úgy mint Vlucának és ugyanazt a műtétet kaptam.
2006-ban volt az első műtétem.