Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Székesfehérvári kórház szülészete fórum

Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)

❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯
692. pemete
2009. nov. 16. 10:01

Igen, Döme a kocsi:D

Majd úgyis egyeztetünk előtte, meg pontosítunk:)

691. azure_
2009. nov. 16. 09:57

ja és persze várlak benneteket szeretettel.

Ma és holnap nem jó mert ma nődoki holnap meg Martinkának koponyaultrahang. EGyébként más extra nincs a hétre. (eddig. :) )

690. azure_
2009. nov. 16. 09:56

Szia!

Basszus én mennyit gondolkoztam mi az a Döme! :)) Hát az autó... gondolom. :) Komolyan először azt hittem Sefot keresztelted el.:)))) új beceneve van.

Én még mindig alvósban vagyok de lassan megyek és eszek valamit. Martinkával zenét hallgatunk. Ő alszik én meg hoxázok. Tök jó! :)

Vasárnap tűrhető volt, bár fájt a pocakja egész nap. Szerintem én rontottam el. Elég fűszeres volt a szombati csirkemell amit ebédre csináltam. :((( Tiszta hülye vagyok. Mindegy. Túl vagyunk ezen is... Legközelebb jobban odafigyelek mit főzök és hogyan, na meg persze mit eszek meg.

Naplóolvasás majd ha összerámoltam a lakást. Addig itt kíváncsiskodok. :)

689. pemete
2009. nov. 16. 08:52

Szió!

Remélem nyugisan telt a vasárnap:)

Majd a héten, ha épp apánk nem lesz sokkos állapotban, akkor rádumálom, hogy ugorjunk át hozzátok babanézőbe. Bár most hétvégén hajlandó volt beindulni a Döme, úgyhogy lehet majd Danussal útrakelünk ketten, még nemtom, majd meglátjuk!

688. azure_ (válaszként erre: 687. - 0f8333367d)
2009. nov. 14. 20:27

Szió!

A pózt már megtaláltuk szopipárna segítségével, így mindkettőnknek nagyon kényelmes csak az a baj, hogy a pocakja fáj és mikor elindul a kakilási inger akkor úgy üvölt és feszeng, hogy onnantól vége a szopinak. Nem hajlandó tovább enni csak üvegből. Így már nem is küzdök. Fejek és úgy eszik. Így macerás mert sokkal több időt vesz igénybe de legalább anyatejet eszik nem tápszert.

Néha még próbálkozunk ha nem üvölt a közepén de aztán mégis. :( Folyamatos küzdelem ez nekünk sajnos.

687. 0f8333367d (válaszként erre: 685. - Azure_)
2009. nov. 14. 15:47

Szia!

A naplódban olvastam hogy a szopizás néha problémás a kislurkónak.

Én több szoptatási pózt kipróbáltam,mire ráálltunk arra,ami mindkettőnknek jó volt.

Leírok párat,hátha tudok segíteni.

A kismama magazinokban volt fényképes bemutató,arról lestem le őket.Nem tudom hogy a neten rajta van-e a régi lapszám.( 2004 -es évfolyamok)

1. Hónalj tartásban: a babát ráraktam a nagypárnára,az ágy szélére,én meg leültem a fordított lavórra a földre a baba elé.( nem volt kis sámlink) Hónalj felől fogtam meg a kicsi fejét és úgy tettem mellre.Így a hónalji csomókat nagyon szépen kiszívta,mert a mellszívóval onnan nem sikerült kifejnem.

2. Hanyatt feküdtem ,fejem alatt nagypárna,a gyereket magamra fektettem,Lábai a lábamon ,hasa a hasamon,és így tettem mellre. Így a mell alsó felén lévő tejcsatornából tudja kiszívni a tejet.

3.Fekve,oldalt mint a kórházban,mondjuk ezt éjjel alkalmaztuk,mert hulla fáradt voltam egyébhez.

4.És sajnos olyan is volt hogy sétálgatva ,állva szoptattam,mikor annyira nyügös volt.

5.Arra rájöttem, hogy délután többször evett kevesebbet,és mindig attól féltem estére nem lesz elég a tej.

Kb.2-2.5 l folyadékot megittam és picit,többször ettem.És igen, én is híztam míg szoptattam,de mikor abbahagytuk a szopizást ,fogyni kezdtem.

Barátnőm a hordozókendőre esküszik,ha még 1x szülnék,biztosan beszereznék egyet.Ő abban is szoptatott,ringatott,sőt bevásárláskor is így ment.

Remélem tudtam kicsit segíteni,jó egészséget nektek!

686. pemete
2009. nov. 14. 09:36

Szió!

Remélem elmúlik a fejfájásod:)

Jó fodrászulást, én is szeretnék menni valamikor, csak annyira sajnálom rá a pénzt:S

Mindenképp csinálj képet:)

685. azure_
2009. nov. 14. 09:30

Jó reggelt!

Indulok fodrászkodni, levágatom a rőzsémet. :) illetve vágatok belőle mert kataszrófa. Remélem jó lesz. Talán még fotót is készítek róla... talán... és felrakom a naplómba.

Olyan fejfájással ébredtem, hogy az csak na.

Remélem ti jól vagytok!

684. pemete
2009. nov. 13. 21:08
Szép álmokat:)
683. azure_
2009. nov. 13. 20:57

Megvolt a fürcsi. Háromnegyed nyolckor felébredt. Persze farkas éhesen, így végigüvöltötte a vetkőzést és az öltözést. Fürcsit imádja, akkor nem volt egy hangja sem. :)

Evett majd édesen elaludt.

Szerintem mi is alszunk gyorsan sokat.

Jóéjt Nektek!

682. pemete
2009. nov. 13. 20:45
Lassan majd kialakul a napirendetek, és akkor már nem alussza át:) Egy-kétszer kimarad a fürdetés, attól még nem lesz semmi baja úgyse:p
681. azure_
2009. nov. 13. 19:26

Tápit kapott a mamától mert nem jött ki belőlem annyi ami kell. Hiába még nem volt itt az ideje a fejésnek.

Muterok nem bírtak Martinkával. Egyáltalán nem aludt, most meg alszik, mint a tej. Nem tudom mit csináljak vele mert tegnap is átaludta a fürdetést. Ma azért nem nagyon kéne...

680. pemete
2009. nov. 13. 12:51
Hát akkor hajrá, pörögj fel, nehogy éhenmaradjon ez a kis vasgyúró:)
679. azure_
2009. nov. 13. 12:37

Fényképező minket is szivat. Martinkáról még normális fotót nem is tudtunk csinálni. :(

Jövő héten visszük el szervízbe és megcsináltatjuk.

Mindjárt fürdök aztán készülődünk, megyünk a temetésre. Anyós vigyáz majd Martinkára. Még fejnem is kellene, hogy legyen neki kajcsi a következő etetésre. Nem tudom lesz e időm.

678. pemete
2009. nov. 13. 12:09
:) Mi meg csavarogtuk egész délelőtt, plusz szivat a fényképezőgép, és hiába töltöm fel az elemet, nem hajlandó bekapcsolni, úgyhogy nem tudom lefényképezni, és elküldeni a faktoringnak azt a nyomorult bizonylatot:S
677. azure_
2009. nov. 13. 10:14

Mi lehet megszívjuk, hogy nincs már meg a bizonylat. :( b.ssza meg! ez van...

Végeztem az ajánlattal. Gyorsabban ment, mint gondoltam, habár nem spiráztam túl. :)

Martinka alszik édesen úgyhogy én is ejtőzöm és várom az ebédemet.

676. pemete
2009. nov. 13. 09:21

Szió!

Nálunk csak a szokásos unalom van. Lassan leugrunk a boltba, meg csámborgunk itt egyet, aztán ennyi:)

Én ma fogom elküldeni emilben egyébként a befizetett csekk fényképét.

675. azure_
2009. nov. 13. 09:06

Jó reggelt!

Ismét napsütéses napunk van. Hurrá! Én ennek mindig nagyon örülök!

Ma megint mozgalmas napom lesz úgyhogy gyorsan beugrottam :) aztán ki tudja mikor lesz időm legközelebb.

Szép napot Nektek!

674. azure_
2009. nov. 12. 20:40
nekünk az a baj, hogy nincs meg már a bizonylat ami igazolná, hogy befizettük mert olyan régi,hogy amikor költöztünk eltűnt valahol. Igaz náluk tuti le van fűzve de ez egy szélmalom harc velük. Gábor megint bemegy majd személyesen aztán lesz valami.
673. pemete
2009. nov. 12. 19:20

Nálunk még csak kb 4 éves a történet:DD

Most megint lejárjuk ugyanazt az utat amit már számtalanszor sikerült, hátha...

672. azure_
2009. nov. 12. 18:37

Halihó!

Átolvastam a naplódat ha már ma erre sem néztem. :)

Basszus az otp faktoringgal mi is ugyanígy küzdünk. Nem létező tartozást akarnak behajtani. Már többször bizonyítottunk aztán akkor csendben maradtak, erre most megint elkezdték. Ráadásul egy 6-7 éves dologról van szó.

671. pemete
2009. nov. 11. 21:08

Gondoltam, hogy imádni fogja! Ezentúl úgy kell majd kiimádkoznod belőle:)

Jó éjt nektek is!

670. azure_
2009. nov. 11. 20:57

Összeraktuk a hintát. Nagyon tetszik Martinkának. Volt is hiszti mikor a hinta után beraktuk az ágyába. :)

Megyek eldőlök. Hulla vagyok...

Jóéjt Nektek!

669. pemete
2009. nov. 11. 19:26

:D

Akkor majd áprilisban is írom:)

668. azure_
2009. nov. 11. 18:50

Van egy névnap tavasszal is, valamikor áprilisban. Azt választottuk mert az nincs közel a szülinapjához.

Mindenestre köszönjük! :)

Meg is leptük egy elektromos mindent tudó hintával. (egyenlőre magunkat) ;)

667. pemete
2009. nov. 11. 13:49
Majd elfelejtettem, hogy ma Martin nap van! Boldog névnapot a kis ünnepeltnek, bár lehet nem most tartjátok, nem tudom:)
666. pemete
2009. nov. 11. 10:33
Na majd ledumálom a Tomival, hogy melyik nap tud időben hazavergődni, mert a Döme most beteg, úgyhogy nem tudunk Danussal kettesben elmenni.
665. azure_
2009. nov. 11. 10:23

halihó

nem aludtam sokat mégsem vagyok fáradt. Viszont Martinka üvölt egész délelőtt, úgyhogy kész vagyok megint. Hát ez van.

Hétvégén mindig babanéző áradat van. Mert akkor jönnek anyósék, tesóm, sógornőmék úgyhogy az mostanság gázos. A hétköznap az jobb lenne de majd priviben megdumcsizzuk. Egyébként akkor viszont bármikor jó. :)

664. pemete
2009. nov. 11. 09:11

Hű, jó sokáig fent voltál! Nálunk azért nincs ilyesmi, mert ugye nekünk nem volt időnk összeszokni karácsony ügyileg. Az első közös, külön karácsonyunk már babaccsal volt:)

Remélem hagyott ma sokáig aludni Martinka!

Mikor megyünk? Hát amikor nektek jó, természetesen akkor! Valamelyik hétvégén, amikor épp nincs nálatok babanézőáradat, és ti sem vagytok hulla fáradtak.

663. azure_
2009. nov. 10. 22:42

Ja: a karácsonyfának egyenlőre nincs helye. :)) Nem fér sehova.

Tényleg: mikor jöttök el hozzánk babanézőbe?! Akkor majd úgyis meglátjátok milyen zsúfoltak vagyunk!!

❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook