Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
Dana jól van, olyan mint a tűz:)
Most éppen micimackó lázban ég:D
hahó lányok:)
vagyok ám, vasárnap értünk haza Sorponból!
Vera gratulálok Martinhoz, gyönyörű kisfiú!
Milyen volt Blaskó?
hogy vagytok Bogi?
Danus:?
A zajokat biztos megszokja hamarosan a kis Drága:) Mindenkinek kell etgy kis idő, amíg összerázódik az új helyzettel. Ő a kinti léttel, ti meg vele.
Danus napi 2 deci édesköményteát ivott meg anno, de egy idő után már az sem segített. Az infacol meg egy nagy lótúró, semmire nem jó, viszont drága:D
Tegnap szerencsére le tudtunk menni sétálni egy nagyot családilag, de amúgy mikor ilyen hülye esős idő van, akkor sajna be vagyunk szorulva a lakásba, és már most unom, pedig még csak pár hete van rossz idő, vagy még annyi se. Egész nap megy a micimackó, képes egymás után 3szor megnézni:S Eddig meg egyáltalán nem is nézett mesét. Ez valami iszonyú! Úúúúúúúútálom a micimackót!!!!! Azt is aki kitalálta, azt is aki megrajzolta, azt is aki a figurákat gyártja!!!!
Halihó!
Hát ritkán jövök, mert kisfőnök nem engedi. A hétvégén elég hasfájósak meg nyűgösek voltunk de mára szerencsére elmúlott.
Remélem hamarosan beállunk egy rendszerbe és lesz időm jönni, bár ha alszik még én is próbálok aludni.
A lakás nálunk is fut. Ha fent van azért nem tudom csinálni ha alszik meg azért mert minden zajra megriad és sír. Remélem hamarosan ennek is vége lesz és hozzászokik az itthoni zajokhoz. Nem akarok állandóan suttogni és lábujjhegyen járni mert az hosszú távon gáz lenne.
Vettem édeskömény teát, holnap kap azért mindig egy-egy kanállal belőle. Biztos ami tuti. Nehogy visszajöjjön a hasfájós korszakunk.
Megmondom őszintén nekem jót tett a mai kiruccanás, mondtam is Gábornak néha ha másnem megyünk egy kört az autóval, ki sem szállunk csak menjünk mert itthon bekattanok.
Íriszke sem nagyon jön mostanság. Minden rendben náluk?
Holnap ha jó idő lesz kimerészkedünk babakocsival egy negyed órára. Védőnő azt mondta nyugodtan. Semmi baja nem lesz. Sőt jót tesz neki a levegő. Én is úgy gondolom. A mai szemészetes kiruccanás után meg pláne. Szétvágott az ideg a sok ember miatt. Amíg a kartonozóban álltam Gábor próbált minél jobban elkülönülni mert ott aztán tömegnyomor volt. Mindenféle emberrel voltunk körülvéve.
Na ezek után egy kis séta itt a sugárúton nem hiszem, hogy árthat.
Nektek milyenek a napjaitok? Most, hogy nincs olyan jó idő Ti is beszorultok a lakásba...
Halihó! Jár erre valaki?
Ki hogy van?
Szia! Örülök, hogy jól vagytok!
Tényleg nagyon szépen nő Martin! Már 59 centi?
Öntözöd is valamivel, hogy így nő?
Sefo is mindig teljesen kipurcan a kutyasuli végére, volt, hogy úgy kellett berakni a kocsiba:)
Én mikor ilyen friss voltb Danus még nem mentem hetekig ki a lakásból. Te nagyon stramm csaj vagy.
Amúgy a hasfájásra nekünk anno a dokinéni írt fel valami trutyit és egyedül az segített, meg az édeskömény tea.
Sziasztok lányok!
Túl vagyunk néhány nehéz napon. Most alszik a drágám így fel tudtam kicsit jönni hozzátok.
Martinka nagyon nagy fiú. Ma a védőnőnél megmérték: 4050 gramm és 59 cm, szóval szépen növöget és hízik úgyhogy minden rendben van. :)
A hasfájást leszámítva, úgyhogy most tanultam meg masszírozni a pocakját, úgy tűnik segít mert most elaludt...
Mi is most vettünk overalt, bár a legkisebb is nagy szegénykémre mert 68-as. Hiába nagy baba azért annyira mégsem. :)))
Jó volt ma egy kicsit kimozdulni még ha orvoshoz is mentünk. Napok óta nem voltam levegőn. Szegény kutyáim is alig látnak, pedig volt nagy öröm mikor hazaértünk. :)
Ja kutya: Bosco volt kutyasuliban itt palotán múlthéten. Nagyon ügyes volt és engedelmes bár a végére teljesen elfáradt. :)))) Szerintem holnap is mennek. Azt mondja a kiképző, hogy nem lesz vele gond. Nagyon nagyot nőtt az egy hét alatt míg nem láttam!!!
Nálunk minden rendben:)
Nincs semmi különös. Danusnak sikerült vennem két kiskabátot télre, már csak overall-t kell vennem neki.
Sziasztok!
Érdekes nap volt a tegnapi, a mai már kicsit egyszerűbb bár délutánra nem volt tejem mert a védőnő abbahagyatta velem a homeos bogyó szedését, úgyhogy kicsi fiam déltől négyig óránként próbált szopizni de nem volt mit. Mire észrevettem szegénykém már rendesen éhes volt. Úgy kellett kiolvasztanom lefagyasztott tejcit. Azóta újra szedem a bogyeszt és talán estére minden rendben lesz.
Nálatok minden oké? Nem is olvastam még vissza a fórumot, talán holnap arra is lesz időm. Meg persze ránézni a naplótokra. :))
Vera, várjuk ám a képekete már nagyon!
Nagyon kiváncsi vagyok Runcikára:)
Szia!!!
Végre itthon:)
Örülök, hogy végre hazajöttetek! Majd képet remélem raksz fel a kis trónörökösről:)
Sziasztok lányok!
Itt vagyunk teljes létszámmal csak én vagyok egyel kevesebb. :)) ...amit azért nem is bánok.
Ma jöttünk haza valamikor fél öt felé és már itt várt a fél család, majd megérkezett a másik fele is, úgyhogy volt jó nagy "felfordulás". Szegény Martinka végigüvöltötte az egész időt, de szerencsére amióta hármasban vagyunk alszik. :)
Már jól vagyunk, de majd a naplómban részletesen is beszámolok.
A fehérvári kórház szülészetéről csak jót tudok mondani. Korrekt odaadó a munkájuk. Mind az orvosoknak, mind a nővéreknek, csecsemősöknek.
Íriszke majd erről is külön írok mert érdemes róla beszélni.
Nem tudom mennyi időm lesz itt lenni, de majd igyekszem minél többet jönni. Runcika nagyétkű így szerintem eléggé le fog foglalni, bár majd meglátjuk.
Szió!
Hát csavarogtunkmais, holnap meg megyünk monitort venni, ha minden igaz:)
Mi mindig csavargunk.
szuper, örülök nekik:)
hogy vagytok Bogi?
mit terveztek a hétvégére?
Óh, most olvasom a másik fórumra írt pár napja a párja, hogy benttartják őket, mert valami fertőzést kapott Martin:S
Szegénykém! Remélem hamar rendbejön, és jöhetnek haza!
Szió!
Veráék már biztos hazajöttek, remélem nemsokára tesz fel képeket:)
Veráék hazajöttek már?
tudsz róluk valamit?
Akkor már biztos!
Most nagyon egymásba gabalyodtak, már szívesen játszanak egymással:)
szereti nagyon Danust:))
mi később megyünk egy picit:)
de az lesz 100%-ék, hogy látjuk mi lesz:)
Mi anno 20 hetesen voltunk:) Ott derült ki, hogy csajóca.
Jól vagyunk, a kutya épp hülyére nyalogatja a gyereket:DDDD
szia Bogi:)
igen, a Gólyafészekbe megyünk, de majd csak a 26-28. hét között megyünk, akkor ajánlotta a nőgyógyász:)
jól vagytok?