Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
Jajj de rendes vagy! :) Martinka még meg sem volt mikor megvettem neki ezt a zsákot aztán eddig nem használtuk mert én is melegnek találtam meg túl nagy volt rá eddig és állandóan felcsúszott. Szóval nem volt jó de most már tudjuk használni.
A kari cuccosokat nézegetem én is. Az auchanban már vettem is egy krém-piros mikulásost. Szóval nekem bejönnek. Sőt. :) Karácsonykor valami ilyesmiben mennyire poén már felöltöztetni. :))
Lehet komplett hülyét csinálunk a gyerekünkből de hát ő még nem tud tiltakozni. :)
szia.
Rendben akkor én is oda megyek fél órával előbb,biztos ami biztos:-)
Jó napunk volt, sétáltunk is egyet, illetve botokat, meg bogyót szedtünk, és pocsolyáztunk:)
Most nézem a naplódat, pontosan ugyanilyen hálózsákot akartam vinni Martinkának, mint ami rajta van:D Dehát akkor nem viszem el:p
Dana kapta anno, de nem használtuk egyszer sem, mert nálunk dög meleg van a lakásban, úgyhogy ugyanúgy van a szekrényben behajtva ahogy mosás után beraktam.
Viszont nem tudom, hogy neked mennyire jönnek be ezek a karácsonyi bébirucik, anno Danusnak is volt rénszarvasos bodyja, és most láttam a tescoban jópofa mikiruhákat megint, meg hátha lesz olyan cuki body is. Ha tetszik, akkor vinnék majd neki egy olyat, mert szerintem nagyon édesek benne a babeszok:)
Sziasztok lányok! :)
Nikike: Valóban úgy van, hogy érkezési sorrendben kell bemenni. Úgyhogy én sem értettem ezt az időpontosdit. Talán azért jobb mert nem négykor tobzódik ott mindenki... Szóval én a hívott időpont előtt egy kb. fél órával szoktam odamenni. Nagyjából így időben be is jutottam. Nincsenek nagy csúszások.
Bogi: naplód még nem néztem de megkukkolom milyen napotok volt. Remélem jól telt... :)
Egyenlőre vár három e-mail is amit meg kéne válaszolnom. Három unokatesóm is érdeklődik mizujs velünk úgyhogy körmölök oda is egyet. :)
ok értem.
minek kell a tisztasági betét?
Nem is fontos ellazulni, nem fog fájni, olyan, mint egy sima vizsgálat!
Viszont vigyél tisztasági betétet:)
oké rendben:-)
igazából egyedül az miatt félek hogy esetleg nem tudok ellazulni.
tényleg most olvasom hogy te Blais-hez jársz:-)
Az öcsém nála született már majdnem 16éve:-P
Anyukám is nagyon dícsérte:-)
Én nem a Blaskóhoz járok, de biztos ő is ügyes:)
Nyugi ez tényleg nem fáj, ax kellemetlen, de amúgy semmi az egész:)
szia:-)Már nem is félek annyira:-) Főleg hogy még pemete is írta hogy ügyes orvos:-)
Persze azért tartok tőle mert hát első vizsgálat de megnyugtattatok:-)
Igen szerencsére csak évente kell járni:-) nagyon remélem semmi olyat nem talál ami miatt sűrűbben kellene..
Ja, nem vagyok depis, csak most keltem, és ilyenkor jól esik egy kicsit ücsörögni, meg netezni, meg forró teát inni:) Feltölt.
Én is remélem, hogy talál valami más megoldást, bár nagyon ki volt bukva, hogy milyen csúnya, meg hogy körkörös, meg a tököm tudja...
Hát a méhszájseb miatt nem irigyellek basszus. :((( Csak talál a gyógyítására valami más megoldást nem!? Reméljük legalábbis.
Vedd le a depis ruhádat aztán irány sétálni!! :)))
Bizony, én is el fogok menni évente, mert ez a doktorbácsi olyan ügi, hogy egyáltalán nem is éreztem semmit!
De a méhszájsebfagyasztásba kizárt dolog , hogy megint belemenjek!!!
Hááát, nekem nincs sok kedvem sétálni, de majd meglátjuk mit szól Dana, én inkább csak begubóznék:)
Bogi, szuper az idő ma is. Remélem sétáltok egy nagyot! :) Mi majd ebéd után olyan egy óra felé megyünk ki. Remélem addig nem romlik el. Bár nem úgy néz ki.
Most nekilátok mosni meg pakolászni mert megint rendetlenség van. Hihetetlen.... :)
Egyáltalán nem vészes a vizsgálat. Én legalábbis semmit nem szoktam érezni. Legutóbb is kérdezte, hogy nem fáj? Mondom nem. Szóval semmi extra ne aggódj majd meglátod. Aztán vizsgálatra csak évente egyszer kell járni rákszűrésre úgyhogy gyakran nem kell ezt sem elviselni.
Most már Pemete is fog menni évente! Ugye?! :p
Én márciusban megyek rákszűrésre. Ha addig nem kínoz a candida gombám akkor előbb nem is teszem tiszteletem nála. :)
szia! Akkor örülök hogy hozzá fogok menni:-)
Igazából nagyon félek a vizsgálattól és mindig halogattam a dolgot.Már legalább 2éve el kellett volna mennem...Most eljutottam arra a pontra hogy minél előbb el kell mennem mindenképpen mert ugye ez egy olyan dolog amin túl kell esni előbb utóbb:-)és hát a saját egészségem érdekében sem árt..
Nem vagyok rá büszke hogy még nem voltam.
Biztos csak én fújom fel dolgot ennyire és nem is olyan vészes egy ilyen vizsgálat:-)
Szia! Nekem is úgy ajánlották de nem csalódtam benne. Nagyon figyelmes és kedves és ami a lényeg, hogy egy alkalom után emlékezett rám. Pedig rengeteg betege van. Ő fehérváron amolyan felkapott nődoki. Sokan szeretik. Nekem a szülésnél is jó tapasztalataim voltak vele úgyhogy tényleg csak ajánlani tudom. :)
Miért csak most mész először nődokihoz? :) Egyébként emlékszem amikor én először mentem nődokihoz a legjobban attól féltem, hogy majd nem tudom hogy kell felülni a vizsgálóra. :)))) Lestem is nagyon, hogy vajon hova kell rakni a lábam. :) De ment ám minden magától!!!
sziasztok most olvasom azure hogy te Blaskónál szültél:-)
Hétfőn megyek hozzá vizsgálatra.A telefonban nagyon szimpatikus hangja volt. Igazából itt a Hoxán többen is őt ajánlották .Már jóóóó ideje halogatom a vizsgálatot és most már nagyon esedékes:-) Tényleg olyan jó doki? én igazából most megyek először nődokihoz és azért tartok tőle az az igazság...
Hát úgy igen!
Muszáj volt elmennem:p
De amúgy normális volt, a lebaszás ellenére is, amit kaptam azért, hogy nem voltam több, mint két éve nődokinál:D
Látom voltál Blaise-nél. :)
Korábban én sem értettem mit mond de aztán hozzászoktam.
Nekem azért lett belőle elegem mert mindig magánvonalon jártam hozzá aztán soha nem tudta ki a fene vagyok meg micélból vagyok ott. Szóval azért kismamaként úgy gondolom ez gáz.