Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
Tényleg az volt! Martinka úgy elfáradt, hogy alig bírtuk elaltatni! Szerencsére már alszik, remélem éjfélig legalább... :)))
Én is elfáradtam úgyhogy megyek és fürcsizek majd alszom amíg tudok. Illetve amíg Martinka hagyja.
Holnap már nincs programunk úgyhogy visszazökkenünk a régi kerékvágásba.
Szió!!!
Mikulásnak öltözni?! Nem semmi ötlet. :))) Ez tetszik.
Én is készülök Danusnak mikivel. Tök jó mikis lufijaink vannak! Martinka is fog kapni. :)
Ma nem nagyon voltam mert Martinka jó fiú volt így egész nap pakolásztam, takarítottam, ablakot pucoltam, mostam. Szóval aktív voltam ismét.
Holnap délelőtt szemészetre megyünk (kontroll) utána meg füredre kezelésre. Szép kis hosszú napunk lesz.
Basszus, ha előbb írtam volna, hogy ne igyad!
De megnyugtató, hogy nem én voltam anno teljesen hülye, hanem másnak is kimegy a fejéből, hogy hoppá ezt nem szabad:p
Nálunk az aspirin plus c a nyerő, szerencsére semmi komoly egyelőre, csak egy kis krehácsolás, de ilyen pinduri babához még így sem megyek el, pláne, hogy meg is szeretném fogni, és így meg max az ablakon keresztül nézhetném:S
Jövőhét végén meg nem tudok elmenni, mert vendégünk jön, úgyhogy majd megyek mikulás körül, viszek mikiajándékot a gyerkőcnek, vagy beöltözök neki:)
Hát az már biztos... Én a tea hatására most jól vagyok. Csak Runcika nem. :))) na de félre a viccet.
Pont pénteken jött volna egy másik hoxás ismerős és ő is köhögött, mondta nem jön inkább.
Sajnálom, de most tényleg ez a legjobb döntés.
Tessék bevenni két kalmopirint aztán izzadás. És tea. Te ihatod :).
Én keresek valami zöld teát vagy koffein menteset. Addig hanyagolom.
Na, akkor nem csak én gondolkodtam későn:DDD
Hát lehet, hogy inkább nem megyek át holnap, mert elkezdtem köhögni, meg a torkom is kezd kaparni. Lehet nem kéne göthösen odaállítanom, hiszen Runcika még olyan kicsi! Nem lenne jó, ja megfertőzném:S
Szió!
Úgy jártam!!! :)) Ma nem aludt egész nap... Hülye vagyok de későn jöttem rá, ezt a bejegyzésedet meg már nem néztem. Nahh mindegy.
Szóval holnap?! Mi itthon leszünk egész nap, tesóm meg muter jönnek ki valószínűleg de hát anyu már ugye bútordarab... :)))
Szió!
Akkor még a holnapi nap tükrében beszélünk erről a vasárnapról:)
A teával csak óvatosan, tudod, csak olyat igyál amiben nincs tein, tehát only gyümölcstea. Nem azért írom, mert azt hiszem hülye vagy, csak magamból indulok ki, mert én egyszer elfelejtettem ezt, hogy átmegy az anyatejbe, és utána nem értettem miért pörög a gyerek, és miért nem alszik egész nap, és miért akkorák a pupillái, mint egy kabátgomb:DDDDD
A hétvége nem rossz ötlet. Az, hogy mikor megbeszélés kérdése illetve akkor a többiekkel is egyeztetek mert ilyenkor csak anyósék sógornőmék jönnek de ők is inkább vasárnap délután és nem túl hosszú időre.
Na szóval a hétvége jó nekünk, sőt én nem nagyon fogok kimozdulni mert érzem, hogy elkaptam valami szart. Lehet tegnap az intersparban! :(((
Igen, ez azért lenne jó, mert akkor Dana nem rohangálna nálatok fel-alá, és kiabálná fel Martinkát. Mert egy darabig képes rá, hogy csendben maradjon, meg békénhagyja a babát, de ez max 10 perc, és utána már kiabál, hogy nézzük meg a babát, hogy alszik, meg meg akarja simizni, meg ilyenek. Még nem érti igazán, hogy nem szabad folyton piszkálni a babákat, nagyon szereti őket.
Azon gondolkodom, hogy akkor esetleg hétvégén mikor jó nektek. Mert akkor megintcsak az lenne a terv, hogy itthonhagyom kis családomat, hogy ne okozzunk felfordulást, meg a Tomi se kapjon agybajt, hogy az a dolga, hogy rohangál a gyerek után egy idegen helyen, és átugranék hozzátok.
Most hétvége mondjuk pont nem jó, mert holnap dédnagymamai látogatóba megyünk (Danusnak dédi, de már megszoktuk, hogy az őseink meg mama, meg papa:D), vasárnap meg a Tomi pihenni akar... De majd meglátjuk, lehet bevisszük a Boggyantót Fehérvárra, hazajövünk, aztán én meg jól itthagyom a számítógéppel, meg a lövöldözős játékkal;)
Persze, hogy megfoghatod. :) Valamelyik nap sógornőm kijött és már passzoltam is neki. Ő is etette meg. Olyan ritkán foghatja meg... Szóval no problem.
Az 5 óra nem szerencsés mert akkor tönnyire alszik, általában 6-ig vagy 7-ig aztán jön a fürcsi. Bár ez is érdekes mert nehéz megmondani mikor van fent. Általában 3-4 között van egy etetés, meg előtte három óránként. és utána hatkor.
Gondolom az 5 után azért lenne jó neked mert akkor már otthon van Tomi és vigyáz Danára.
Na mindegy azért csak összehozzuk. :)
Nem csak a te véleményed;)
LÁtom megkaptátok végre a nyugis babótokat:)
Valamelyik nap már tényleg jó lenne kiugrani hozzátok, olyan kíváncsi vagyok már rá!
MEgengeded majd, hogy egy picikét megfogjam?
Ha nem, azt is megértem, én pl igazi anyatigris voltam, nem engedtem senkinek, hogy megfogja a gyereket:) De olyan régen fogtam már ilyen pici babát, és úgy imádom őket!
Azon gondolkodom, hogy lehet úgy ugrok majd át, hogy egyedül, valamelyik nap fél 5 után, már ha az még nincs későn, és akkor beszélgetni is tudnánk nyugodtan, meg babázni is:)
Aludt a drága, fürödtünk aztán ismét alszik! :))
Engem állandóan invitálnak valami mlm buliba. Győzöm visszautasítani... Mindig az a duma, hogy én milyen agilis vagyok meg, hogy van két sikeres vállalkozásom így csináljam. Én meg azt mondom,hogy egy seggel ezt a két lovat is nehéz megülni, aztán meg anya lettem úgyhogy nem kell nekem egy harmadik tuti biznisz. Ami lehet nem is olyan tuti. Én nem hiszek ebben a fajta üzletben. ha nem az elején szállsz be sok esély nincsen. De ez csak az én véleményem.
Hát nem valószínű, sőt bizti, hogy nem fogunk belépni ebbe a sztoriba. De köszi az infót:)
Csak nem alszik a kis Drágaság, hogy itt vagy?
Most olvasom a naplódban, hogy Tomit mlm-be szeretnék beléptetni.
Hát az üzleti részét nem ismerem de a kozmetikumaik totál jók!!! Én használom őket, sőt az arclemosóhoz ragaszkodom mert iszonyú jó. Füredre járok le mert itt senkit nem ismerek aki ezzel foglalkozik. Szóval termék jó csak iszonyú drága aminek ugye hátránya, hogy nehéz rá vevőkört találni. Ha valaki a termékértékesítés részével akar foglalkozni. Az mlm meg annak való aki elég nyomulós, rámenős és van pofája felhívni régi barátként, hogy megismert egy jó üzleti lehetőséget és rád gondolt... :p
Szóval nekem minden ilyentől feláll a szőr a hátamon. De a termék mondom kiváló!
Ha nincs gomba akkor van energia. :)) Tiszta a lakás, vásárolni is voltunk. Martinka alszik fél négy óta (anyu vigyázott rá) úgyhogy holnap semmi dolgom nem lesz. Max. a főzés. Remélem Martinka holnap is ilyen jó baba les.
De aztán van amikor nekem sincs semmihez kedvem. :)
Látom tele vagy energiával!
ekem csak 3 doboznyi cuccot kéne lehordanom a pincébe, de semmi humorom hozzá:S
Basszus hazajött az apja és egyből tiszta hiszti lett!!! :)
Kivitte sétálni én meg nekiugrok a konyhának.
Pont ma gondolkoztam rajta, hogy már csak egy hónap (bő egy hónap) és elvileg amúgy is elmúlik. Azt már kibírjuk fél lábbal is. :) Most kezdett el nyöszörögni ahogy hallom de délelőtt is elvolt úgy ahogy. Néha azért be kellett menni hozzá, meg tisztába tenni de aztán visszaaludt. Ha a pocakfájás nem lenne nagyon jó baba lenne.
De hát nem lehet minden tökéletes! :)
Mi lenne akkor a kihívás ezekben a hetekben! :)
Azta! Akkor nagyon jól haladtok! LAssan átalussza az éjszakát:)
Remlem nem fog fájni a pocója már annyira, mint eleinte. LAssan meg el is növi ezt a hasfájós korszakot, és akkor már a legszuperebb lesz minden!
Tyűűűű. :) Nekem nem fáj egyáltalán úgyhogy ha Martinka hagyná.... :))))))
Egyébként csak bekukk mert megint itt ragadok. Gyorsan kitakarítom a nagyszobát amíg a töpszli alszik.
Éjszaka csak éjfélkor kelt fel és aludt reggel 7-ig!!!! Nem semmi azt gondolom. :) Azt hittem majd most nem fog elaludni de elaludt.
Most nem fáj a pocija. (majd gondolom délután)
:)))
Csak a ruha előnyös...
Ráfeküdni?! :) Basszus nálunk Martinka a fogamzásgátló!!! Gondoskodik róla, hogy ne legyen fáfekvős helyzet köztünk. :)
Ahhh majd talán később.
Éhes vagyok és nem akartam ma már enni. De megyek és megnézem mit rejt a hűtő. :)
:)
Olvastam, hogy voltál kezelődni, meg láttam ak épeket is. Nagyon édesek vagytok!
Nem is vagy olyan vészes egyébként, nem tudom mit vagy elborzadva! Majd lemegy, most ne foglalkozz vele, egyelőre a tejci a lényeg, meg Runcika:)
Nekem is már két éves Dana, és most kezdtek el lemenni a kilók!
Szió! Itt vagyok de jövő-menő napunk volt ma. Füreden voltunk és későn értünk haza. Jól elhúzódott a kezelésünk.
De már megvagyunk és vannak újabb fotók is. :)
Legközelebb hétfőn megyünk és ezentúl heti egy alkalommal. Majd elmesélem mi ez ha jöttök.
Úgy voltam a hoxával az elmúlt két napban, hogy inkább nem jöttem mert ittragadok és tegnapelőtt inkább takarítottam egy kicsit bár még mindig ráférne a lakásra. Talán holnap. SZóval ha ideülök akkor minimum alaphangon egy órát elvagyok és még észre sem veszem úgy elmegy az idő.
Naplózok, fórumozok, megválaszolom a leveleket, elolvasom a naplóitokat szóval sok idő. :))
De gondoltam ma már jövök bár fejnem kell éjszakára lassan.
Szió!
Láttam az új képeket a naplódban:)
Nagyon édi-bébi! Már alig várom, hogy menjünk, és élőben is megcsodáljuk!