Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
Tök jó, hogy vannak még emberek akik nem várják el a borravalót és még örülni is tudnak neki... Ritka egyébként.
Kár, hogy ilyen anyagias világban élünk.
Ma megint nyugis napunk van, gondolom látszik, hogy fel tudok kukkolni időközönként. Tök jó. megy a mosógép kicsit összeraktam már Runcika szobáját és a konyhát is. Most várom, hogy felkeljen és kajcsizzunk. Úgy tűnik jó, hogy többet adok neki mert többet is alszik. :)
Mindegy. Ha kapsz étlapot dobd át a címet. Azon talán rajta lesz...
Én a régi micimackót jobban szerettem, ez az új nekem kicsit furi de hát mindig kitalálnak valamit. Mivel én még nem néztem szarrá én szeretem, de ki tudja mi lesz ha Runcika is ezerszer meg akarja nézni... Eljön annak az ideje is. :)
Köszi, már megy, azzal indítunk reggelente:)
Van, csak nem tudom az oldal címét, és ha a keresőbe beírod, akkor se dobja ki:S
Jó reggelt!
Volt egy szuper éjszakánk, el sem hiszem. :) Legalább kipihentem magam.
Képzeld rájöttem kevés már Martinkának a 100 amit megeszik. Hiszen már 5 naposan 90 volt az adagja. Most 120-130akat eszik és minden oké. Éjjel egyszer kap tápszert akkor 150-et kapott. Aludt is, mint a bunda és nem bukott ki belőle semmit, így gondolom nem adtam neki túl sokat. :) Az egy kihagyással pedig tejem is van elég. Furi, hogy pihentetnem kell de ez van. Azért szépen rájövünk mindenre. :)
A donnabellának van online étlapja? Ha nincs majd figyelem a szuperinfót. Mintha ott néha hirdettek volna. Bár már nem tudom mert annyi ilyen cég van. Lassan hirdetni is csak ők fognak az újságban.
Nektek jó micimackó nézést. ;) Gondolom azért egyszer ma is be lesz iktatva. :))
Igen, és szerintem tök jók:)
Kitartás, csak az első 3 hónap nehéz, utána már minden sokkal egyszerűbb:)
Ők még működnek egyébként?
Bár ezzel a menza dologgal úgy vagyok, hogy nem sokáig fogjuk csinálni. Ma nekem a husi nem ízlett igazán, tegnap olyan kaja volt amit nem ehettem (káposzta) szóval ez azért így nem tökéletes.
Ahh megyek mert Martinka üvölt már Gábor sem bír nagyon vele...
Kuktataxiztunk az első héten de basszus igen költséges mulatság. Most a bagolyból hozzuk. Egy menü 750 ft és finom nagyon.
Nem akarok hosszú távon így élni mert finomnak finom de kevéske. Főleg Gábornak. Mindegy. Jobb híján most ez van. Aztán szerintem hamarosan visszarázódunk.
Képzeld az előző etetésnél 50 tudott szopizni Martinka a kettőből. Először voltam kénytelen neki tápszerrel pótolni az adagját. Azt az 50et is egy órán keresztül kinlódtuk ki.
Komolyan mondom nem tudom miért van ez. De már nem stresszelek vele. Ha nincs elég kap tápszert. Ha van elég eszik ciciből. Ezvan...
Én sem szeretek de sajnos már nagyon sok családtagunk ott van. Megyünk hétvégén Tácra is. Ott fekszenek a nagyszüleim és az apukám. Oda gyakran megyünk. Mi ilyen temetőbe járók vagyunk. Ha nem járnánk a sírt sem gondozná senki a családból pedig egy sír (közös családi). Na mindegy.
Kivittem Runcikát egy jó háromnegyed órára a levegőre. Most alszik, mint a bunda. :)
Én meg várom az ebédemet mert előfizettünk menzára erre a pár zűrös hétre amíg nem tudok főzni mert kisfőnök nem hagyja. :))
Tudom melyikre gondolsz.
Mi nem járunk temetőbe, soha. Nem szeretek temetőbe járni.
De próbáltuk. Ez is változó. Van mikor tök jól bírja és alszik van mikor kint sem hajlandó.
Kis akaratos! :) Most viszont alszik aztán úgyis megyünk fehérvárra. Majd alszik a kocsiban. Ott úgyis szeret nagyon!
Majd lassan alakultok, és nem lesz ilyen végletes:)
Egyébkét azt nem próbáltad, hogy a levegőn altsd? Hátha kint az udvaron jobban elaludna, pláne ilyen gyönbyörű időben!
Szia! :)
Ismét egy újabb nap. Lassan kezdem megszokni, hogy egyik nap nyugi van másik nap meg hiszti és sírás ezerrel. Ma a második verzió dübörög nálunk. Totál ki vagyok ilyenkor. Most sikerült reggel fél 7 óta elaltatnom, de cseszhetem mert mindjárt felébred, hogy éhes. :)
Iszogatom az alkoholmentes sörömet, közben meg leragad a szemem. Lehet gyorsan én is ledőlök. Ha fél órát is de alszom.
Kint valóban gyönyörű idő van én meg még ki se mentem. Szegény kutyikáimat alig látom...
Szió:)
Annyira nincs ám két tűz között. Egyértelmű, hogy mindig mellém áll bárkivel szemben, pláne az anyjával, aki már elég sok szemétséget megcsinált...
Meg én igyekszem nem szidni neki, általában csak fel szoktam világosítani, hogy ezt ezért csinálta, azt meg azért. Imádom mikor valaki hülyének néz!
Nem értem én sem. Egy elmebeteg seggfej, az a baj, de most betelt a pohár! Most egészítettem ki pont a naplóbejegyzésemet ezzel kapcsolatban:)
Jön ő még az én utcámba ne félj, akkor eljön majd az én időm...
Maximálisan megértelek. Ebbe totál bele lehet fásulni basszus! Valahogy ez a háziasszony szerep nekem nagyon jön be. Szeretek jönni, menni dolgozni, intézkedni, úgyhogy majd meglátjuk egyáltalán meddig bírom itthon.
Anyós vonalon sem irigyellek hallod!!! Tesómnál volt hasonló a szitu. Anyóspajtás még azt is kijelentette, hogy ha lesznek gyerekeik azoknak sem lehet részük a lakásból. Mondjuk ott sógorom is elég tetű volt. Ezért is hagyta el tesóm.
Na szóval menjen a fenébe a pénzével együtt! Mit képzel?!
Az mondjuk oké, hogy az ember fia esetleg készít egy vagyonnyilatkozatot de a ti esetetekben már ez is minek?! Hiszen együtt éltek, van közös gyereketek és már van saját lakásotok is.
Nem értem én az ilyet. Hiszen úgyis nektek adja akár a saját nevére iratja akár nem.
Min változtat az egész?! Nem bízik benned???
A babakocsit Tomi is szerette tolni:) De pelenkázni, öltöztetni, azt nem. Azt mondja, hogy ő fizikailag képtelen rá:DD
Segített ő is akkor amit csak tudott, csak valahogy mostanában egyre kevésbé van türelme a gyerekhez, aki folyton kérdez, kiabál, magyaráz, bszélgetni akar, meg azt hogyí az apja, akit ugye keveset lát vele foglalkozzon ha hazajön a munkából, vagy épp itthon van. Neki meg nincs kedve, idegesíti, stb... Bezzeg mikor nm találkozik egy napig, akkor előadja, hogy neki hogy hiányzik. Kicsit kezdem unni, hogy ő csak hazajön, elérakom a kaját, hagyom had pihenjen, én meg egész nap megyek mint a hülye.
Nem cselédnek mentem én hozzá! Majd lesz ennek még böjtje, csak menjek vissza dolgozni!
Most legalább volt időm beleolvasni a kedvenc naplóimban is.
Mit látok a tiédben?! Sajnálom, hogy Tomi keveset foglalkozik Danussal. Én úgy látom Gábor jó apuka lesz. Már most pelenkáz, öltöztet, sőt képzeld ha sétálunk ő tolja a babakocsit én meg idiótán sétálok mellettük.:)) Na röhej nem?! De hát annyira élvezi, hogy nem akarom elvenni a kedvét, pedig én is tolnám szívesen egy kicsit Runcikát. :)
Szóval neked biztosan nagyon nehéz és nagyon nehéz lehetett az első hónap. Most, hogy tapasztalom nagyon át tudom érezni mert jól jön néha egy kis segítség.
Igaza van nem szabad stresszelni. Ma reggelre ömlött belőlem a tej. Szóval úgy voltam vele, hogy ki érti ezt?! Megint három óránként szopizik és egy mellből jóllakik szerencsére.
Én nem gondoltam volna, hogy ezek az első hetek ilyen stresszesek tudnak lenni. Engem legalábbis hasonlóképpen kiborít, mint anno téged. De komolyan. Néha magamat utálom emiatt, hogy ideges vagyok és feszült.
Szerencsére a mellem nem sebes bár amikor szopizik úgy érzem leszakad.
Egyik nap ilyen, másik nap olyan. Ma nyugisabb napunk van. Eddig kevés sírás, több alvás beiktatásával indult a nap. :)
Most is alszik a drágám. Jóllakott aztán beverte a szundit. Igaz én még hálóingben lófrálok de fürdeni nem merek elmenni majd ha Gábor hazajön ebédidőben. Szóval hamarosan veszek egy jó fürdőt és megmosom a hajam is.
Nálunk a szoptatás kb másfél hónapos korától egy rémálom volt,félóra bőgéssel kezdődött, addig meg azért volt rossz, mert sebes volt a mellem. 6 hónapos koráig szopott Dana, önként, és dalolva mondott le róla, lecserélte húsos főzelékre:D Addigra már napi kétszer kapott 4 hónapos korától hipoallergén tejpépet kanállal.
Most olvastam a naplódat, az egy hülyeség, hogy nem elég tápláló neki a tejed! Neki a te tejed a legjobb, úgyhogy ezen ne is gondolkodj, mert ez biztos!
Biztos nem azért sírt mert éhes, valami más baja volt. Ő még nagyon picike, nem szokta még meg teljesen, hogy nem anyu pocijában van. Tudom, hogy marhára nehéz, átéltük mi is, az első 3 hónapban olyan voltam, mint egy zombi, éás sokszor eszembejutott. hogy ugyan minek kellett nekem gyerek. Azt se tudom mit kezdjek vele, mindig csak bőg, én meg nem tudom mi baja, és ideges leszek miatta... stb,stb,stb...
2 hónap múlva már minden sokkal könnyebb lesz, karácsonyra már szuperül beáll a napirendetek is, minden sokkal egyszerűbb lesz:) Lassan elkezdhetd beszoktatni a saját ágyába is majd.
A tejen meg tényleg ne stresszelj, ne is gondolj rá. Ha úgy érzed kevés, akkor rakd mellre többször Runcikát, akár másfél-két óránként. Tudom akkor nem fög belőle annyi tej jönni, viszont másnapra, vagy harmadnapra, már alkalmazkodik majd a mennyiség a kereslethez. Csak nyugi, megy ez, nem kell aggódni. Ha minden nap kakil, szépen gyarapszik, akkor elég neki a kaja.