Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Székesfehérvári kórház szülészete fórum

Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)

❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
782. pemete
2009. dec. 1. 13:10
Meg mint én!
781. azure_
2009. dec. 1. 13:04
Azért a fogamzásgátlóval vigyázz. Ha elkezdesz nagyon hízni azonnal menj vissza a dokihoz és állj le a szedéséről. Nehogy úgy járj, mint én.
780. Nikike1988 (válaszként erre: 779. - Azure_)
2009. dec. 1. 12:15

Szia!

Igen ez így korrekt tényleg:-) Viszont kérdezte hogy volt e trombózis vagy visszérre való hajlam a családomban és hát volt és van nem is egy családtagom ilyen problémákkal ezért részletesebb laborvizsgálatot kért.Azt mondta ha van hajlamom ezekre akkor lehet nem szedhetek gyógyszert mert ilyen esetben nem ajánlatos.Hát majd kiderül...

Nagyon örülök hogy Blaskóhoz mentem igaz hogy nem tudom más dokik milyenek de nekem ő teljes mértékben megfelel.Nem is gondoltam hogy ennyire jó fej:-)Így sokkal könnyebb volt az egész és nyugodt szívvel megyek vissza hozzá:-)

Számolok 6000re és majd úgyis megmondja..:-)

779. azure_
2009. dec. 1. 10:31

Sziasztok lányok!

Nikike: TÖk jó, hogy elküldött vérvételre, ez nagyon korrekt! Nekem anno nem volt semmi vizsgálat csak felírták. Aztán elkezdtem hízni és szóltam, hogy valami nem oké, akkor kaptam egy másikat. Mire elmentem egy másik dokihoz a hormonháztartásom romokban hevert én meg 80 kg voltam 56-ról :(((( és ő mondta, hogy nekem a tabletta olyan, mint egy lórúgás. Ő küldött el vérvételre és adott gyógyszert a hormonjaimra. Na ez még nem a Blasi volt. Akkor én még Veszprémbe jártam dokihoz de ő sajnos meghalt. :(

Viszont örülök, hogy van újra dokim és, hogy ilyen korrekt. :)

Én jövő márciusban fogok menni rákszűrésre.

A tarifa mindig 6000, de gyógyszerírásnál nem tudom mennyi. Én az elején meg szoktam kérdezni, hogy mivel tartozom. Most meg adom automatikusan de azért rákérdeztem most is, hogy jól adtam e...

Itt palotán a Blaisnél a gyógyszerírás csak 700 ft és soron kívül adja az asszisztensnő ki sem kell várni a sort. Szóval lehet a Blaskónál is valami ilyesmi a szitu. Mivel én gyógyszert nem szedhetek nálam ez nem lesz kérdéses.

778. pemete
2009. dec. 1. 08:06

Nem fáj az ecsetelés.

A fagyasztás az fáj, és nagyon szar, de nem félek tőle, csak többször nem vagyok hajlandó megcsináltatni! Velem most közölte adoki, hogy a fagyasztás az csak két évig nyerő, utána visszajöhet, és amilyen szülésem volt, nem is csodálom, hogy visszajött!

2009. nov. 30. 23:21

szia.

és ez az ecsetelés fáj vagy semmi különös?

Hát nem irigyellek hogy neked olyan csúnya:-s Elmúlt és visszajött újra?:-S

A lefagyasztás az annyira rossz hogy ennyire félsz tőle??:-S

776. pemete
2009. nov. 30. 22:07

A pici méhszájsebet ecsetelni szokták.

Nekem nagyon csúnya volt, mikor lefagyasztották, de előtte ecsetelték, meg kaptam valami nem is tudom már mit. De most 4 évvel a fagyasztás tán megint nagyon csúnya. Most várom én is a rákszűrés eredményét, remélem jó lesz!

Januárban megyek vissza a dokihoz, és gondolom ő is le akarja majd fagyasztani, de abba nem megyek bele mégegyszer az tuti:S

775. Nikike1988 (válaszként erre: 774. - Azure_)
2009. nov. 30. 21:48

Legközelebb meg fogom kérdezni mindenképpen hogy mit takar "pici"méhszájseb...és mi a teendő vele...

Vérvételre azért küldött el mert fogamzásgátlót iratok és ehhez kell.

Volt rákszűrés is igen. Amikor a megvan a vérvétel eredménye akkor kell felhívnom ,addigra már a rákszűrés eredménye is meglesz és ő majd mond egy időpontot.Aztán a többit akkor beszéljük majd meg:-)

Tényleg azt akartam kérdezni hogy ha nincs rákszűrés akkor is 6000ft? csak hogy tudjam mire számítsak..gondolom a következő alkalommal mivel az eredményért megyek meg gyógyszert íratni így az nem ugyan annyiba kerűl? vagy igen?

774. azure_ (válaszként erre: 773. - Nikike1988)
2009. nov. 30. 21:35

Szia!

Örülök, hogy túl vagy rajta! :) ... és, hogy nem volt olyan borzalmas!

Méhszájseben nekem szerencsére még soha nem volt. Boginak már volt, ő többet tud erről mesélni. Az, hogy pici az nem tudom mit jelent. Legközelebb érdemes megkérdezni, hogy mi vele a teendő. Vérvételre miért küldött el? Megnézi a hormonjaidat? Rákszűrés is volt, vagy az majd legközelebb?

773. Nikike1988 (válaszként erre: 772. - Azure_)
2009. nov. 30. 20:56

szia:-)

Voltam Blaskónál és igazad volt nagyon kedves,udvarias,és szimpatikus orvos.Csak jót tudok mondani róla:-)

6ra kellett mennem de fél 6ra már ott voltunk és szerencsére csak 3an voltak előttem úgyhogy 6kor pont be is jutottam:-)

Tényleg csak egy kicsit volt kellemetlen a vizsgálat.A dr-Úr látta hogy ideges vagyok és terelte a figyelmemet ami nagyon jó volt:-) A vizsgálatnál mindig mondta hogy most éppen mit csinál és az is sokat segített:-) Szóval a végén nevetve jöttem ki és az első szavam az volt hogy úristen hát ettől féltem én annyira?:-D:-D

Elküldött vérvételre és ha meglesz az eredmény akkor kell felhívnom és akkor ad következő időpontot.

Viszont azt mondta van egy pici méhszájsebem és ez kicsit idegesít:-S. Ez ugye nem nagy baj? Nem tudom mit takar ez pontosan és zavaromban nem kérdeztem meg:-P:-(

772. azure_
2009. nov. 30. 20:03

Halihó!

Hát jól eltűntem de nekem is mozgalmas volt a hétvége. Illetve hát egész hétvégén takarítottam, aztán tegnap elmentünk délután csavarogni, vásárolni. Anyu meg unokázott addig. Ma délelőtt füredre indultunk de előtte még veszprémben is volt dolgunk úgyhogy mentünk egész nap. Ráadásul Martinka alig aludt mert velünk volt és estére olyan nyűgös lett, hogy alig bírtunk vele. Szerencsére már alukál. Remélem még jó pár órát én meg nézek valami filmet. Gábor dekorál pesten úgyhogy ma egyedül vagyok. Gondoltam fel is jövök körülnézni.

771. pemete
2009. nov. 30. 15:05
Hahó! Mizu?
770. pemete
2009. nov. 29. 19:10

Szió!

Hogy telt a hétvége? Nekünk elég mozgalmas volt:)

769. azure_ (válaszként erre: 768. - Pmjudit)
2009. nov. 27. 17:53
Én is így gondolom ezért inkább beadatjuk. Azután pedig remélem nem fogja elkapni...
768. pmjudit (válaszként erre: 767. - Azure_)
2009. nov. 27. 14:51

Hát ez az. Igazából nem tudom, hogy mekkora a valószínűsége annak, hogy egy gyerek elkapj pl. az oviban, úgy mint mi. De a pénzt tutit kiadod az oltásra - ez a gyógyszergyárnak jó. Azt nem tudom, hogy 100%-ban megvéd-e a fertőzéstől.

Az oviscsoportból 3 gyerek + az ő kistesóik voltakmkórházban , a többiek megúszták. Tehát nem tuti, hogy a te gyereked elkapja. De az sem, hogy nem.

767. azure_
2009. nov. 27. 14:48

A legnagyobb üzlet a gyógyszeriparban van és persze ezt ki is használják!

Amikor terhes voltam többször láttam ezt a rota ellen felhívó reklámot meg az újságokban (babás) is kampányoltak, hogy adassuk be. Mondom magamban mire ez a nagy felhajtás? Miért nem tartozik a kötelező oltások közé? Aztán amikor rákérdeztem a védőnőre és mondta mennyibe kerül akkor jöttem rá, hogy jahhh ezért hirdetik orrba-szájba. Mert drága és kell a reklám neki mert sokan be sem adatják az ára miatt.

Szemét világot élünk.

766. pmjudit (válaszként erre: 764. - Azure_)
2009. nov. 27. 14:47

:)))

Doktor nénink nagyon nagy tudású, mi tényleg nem véletlenül választottuk.

Az oltást beszéld meg vele. Ha szükséges beadja. Ő például bárányhimlő ellen nem olt.

Oké, itt vagyok figyellek benneteket, de olyan jól megbeszélitek a dolgokat, hogy nem volt értelme bele szólnom. Néha a naplóitokba is belenézek, most már én is rászántam magam és tegnap!! óta gőzerővel írom:)))

765. pemete
2009. nov. 27. 14:45

Szerintem nem volt hülye hasonalt:)

És szerintem is szemétség, hogy ezt nem támogatja a tb!

764. azure_
2009. nov. 27. 14:38

Mi még nem ismerjük annyira a doktornőt, bár tényleg iszonyúan aranyos és kedves. Martinkát már most imádja. Állandóan nyomorgatja és gügyögi neki, hogy milyen gyönyörű!! :) Én is csak jót hallottam róla és örülök, hogy alapban hozzá tartozunk. Azt hiszem ha palotaiak lennénk is ide hoztuk volna mert tényleg sokan járnak hozzá palotáról is.

Örülök, hogy benéztél te is! Máskor is tessék hozzászólni a "hülyeségeinkhez"! :)

Bogi: Én is úgy vagyok vele, hogy ha a baj megelőzhető akkor előzzük meg! Persze azért vannak anyagi korlátok de ez a rota most éppen nem az. Hülye hasonlat lesz amit most írok de a kutyákat is vittük minden oltásra és már egy valag pénzt elköltöttünk az állatorvosnál úgy, hogy betegek sem voltak csak megkapták a különböző kombi oltásokat. Hát akkor ez az édes kicsi manó ne kapná meg azért, hogy ne legyen fájdalma?!

A szemétség az, hogy nincs támogatva tb által és ilyen szemét ára van! Mert írjuk alá azért van akinek tényleg komoly gondot okoz a 3x17ezer ft kifizetése!!! :(

763. pemete
2009. nov. 27. 14:07

:)

Én amire rá vagyok állva, és kerül amibe kerül, akkor is beadatom majd a gyereknek az a HPV elleni oltás lesz. Azért remélem, hogy 10 év múlva már nem lesz olyan horror ára mint most!

762. pmjudit (válaszként erre: 760. - Azure_)
2009. nov. 27. 13:26

Én egy ideje olvaslak Benneteket, jó a hazai csapat a háznál:))

Doktor néni - a Bacsinszkyról beszélünk ugye? - alapból oltásellenes,

Én úgy szoktam dönteni, hogy amit ő javasol, mert ha gond van hozzá megyünk. nagyon nagyra tartom, nagyon szeretm, szinte baráti a kaPCSOLATUNK - NEM VÉLETLENÜL JÁRUNK KI HOZZÁ PÉTRE. Bocs, de benyomtam véltelenül a Caps Lockot.

Szóval, amit ő nem javasolt, nem adattam be.

Most a H1N1 ellen viszont beoltotta mindkét gyerekemet.

761. azure_
2009. nov. 27. 12:32
Bocsi most nézem az adatlapodat!! :) Mindig előbb beszélek aztán gondolkozom... :)
760. azure_ (válaszként erre: 759. - Pmjudit)
2009. nov. 27. 12:30

Hűű örülök, hogy írtál mert igazán dokinénink nagyon jó de ez az imádkozzunk inkább szöveg még engem is mellbevágott. Legalábbis azt mondta ne adassuk be hanem imádkozzunk. Én akkor inkább beadatom. Van két uncsitesó aki 1,5 és 3 évvel idősebbek meg egy 12 éves is akikkel sokat lesz. Simán elkaphatja szerintem...

Ja: Bogival próbáljuk életbentartani ezt a kis fórumot. :) Néha hasonlít egy chat-hez de hát más nem ír!

Ti is palotaiak vagytok?

759. pmjudit (válaszként erre: 758. - Azure_)
2009. nov. 27. 11:09

Sziasztok!

Szoktam olvasni ezt a fórumot, rotával kapcsolatban: mi is Pétre járunk orvoshoz, a kislányom tavaly januárban hozta haz az evangélikus oviból a rotát, az akkor 11 hós kisfiam is elkapta - kórházban voltunk, tele volt palotaival és pétivel a gyerekosztály.A lányom ovistársao kistesóstól. Viszonylag könnyen átvészeltük, inkább a lányom volt rosszul, a kisfiam csak 1x kapott infúziót, ő valószínűleg nem került volna be, ha nincs bent a tesója.

2008. feruárban tuti járvány volt - országosan is, és itt a környezetünkben is.

758. azure_
2009. nov. 27. 10:40

Tulajdonképpen igazad van! Eddig az ellenérv az az volt, hogy drága. Azt mondják emiatt itt péten senki nem adatja be de három éve nem is volt fertőzés. Az lehet, hogy nem volt de nincs rá garancia, hogy nem lesz.

Erősen gondolkozom, hogy beadatjuk neki. Nekem nincs szükségem arra, hogy kórházba menjünk, vagy, hogy ő kutyául érezze magát ettől a járványtól!

757. pemete
2009. nov. 27. 09:47

Szió!

Rotavírus: szerintem, ha nektek nem nagyérvágás,akkor adassátok be az oltást! Mi is szerettük volna, de akkor pont nem volt rá lóvénk.Szerintem sokkal nyugisabbanviszed gyerekek közé,ha tudod,hogy ezta hányós,hasmenős történetet nem kaphatja el.Mennyivel rosszabb lenne hetekig a kórházban lenni nem?

756. azure_
2009. nov. 27. 09:36
Ha jöttök adok szív alakú lufit. :) Vagy szívecskéset. Mármint olyat amin szívek vannak. Amilyet akar. :)) Addig tartsatok ki a gömb lufival! :)
755. azure_
2009. nov. 27. 09:28

Mi meg a fürcsis mesztelen fotókat!!!! :) Hogy tiltakozna ha látná, hogy az iwiwen is az van fenn!!!! :)))

Arra gondoltam ma kitakarítom a konyhát mert hétvégén úgyis előkerülnek a karácsonyi dekorációk. Olyankor az ablakot is szoktam díszíteni. De ahhoz meg kell pucolni. Ma főznöm nem kell. Martinka nagy nehezen elaludt úgyhogy nekilátok. Csak nem sok kedvem van... Na seggbe rugom magam aztán megyek! :)

754. pemete (válaszként erre: 750. - Azure_)
2009. nov. 26. 21:32

Mi is ráadtuk a rénszarvasost, olyan cuki voltbenne!

Majd mikor tini lesz,és jön a pasija, akkor ezeket a képeket fogom mutogatni:DDD

753. Nikike1988 (válaszként erre: 751. - Azure_)
2009. nov. 26. 21:00
rendben mindenképpen:-)
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook