Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
Húúú, ewz tök jó!!!!
Találtam olyat, ami tök tetszik:)
Köszi megnézem:)
De reménykedem, hogy találok majd valami jópofát élőben is valamelyik boltban, mert én szeretem megtaperászni, meg jól megnézegetni a dolgokat:p Hogy mennyi baj van velem basszus, tiszta hisztis picsa vagyok!!!!
www.partikellekaruhaz.hu
itt is vannak ablakdíszek. Olyanok amiket tesóm hozott nekem. Ha ma megrendeled holnapra ott van nálatok. Nézegesd meg őket. Csak ugye így drágább lesz mert mi nagyker áron tudjuk megvenni. :)
Időpontot kell kérni telefonon vagy pedig személyesen.Kb 1 hónapja változott a régi rend!
Csak a gyerekeknek,kismamáknak és műtéti időpontos betegeket látnak el rögtön.
Szió!
Fehérváron szerintem délután kettőig van az új sztk-ban, a régiben meg asszem 11-ig, vagy délig. A régibe érdemesebb menni, oda is olyan 10 körül, mert akkor már nincsenek annyian!
sziasztok:-)
Nem tudjátok véletlenül hogy hány óráig van vérvétel az Sztk-ban?
Megvan a napunk: vasárnap, mert szombaton jön tesóm Mikire hoz ajándékot Runcikának. Jó a délelőtt is. Majd nem főzök. NÁlunk ez nem nagy téma. Vagy megfőzök szombaton vasárnapra is vagy rendelünk frandó tálat. Múlthéten is ez volt.
Változó, hogy délelőtt mikor van fent Martinka de majd a nagyszobában teszem le és ha alszik akkor is szem előtt lesz. :) Van úgy, hogy egyáltalán nem alszik aztán van úgy, hogy nyolctól délig. Egyenlőre még kiszámíthatatlan de majd nem altatom olyan intenzíven, mint egyébként.
Szia:)
Nálunk mindenki azt mondja, hogy az apjára hasonlít, csak én állítom mindig, hogy tőlem örökölte a szépségét:D
:) köszönöm!
Azt szoktuk mondani párommal, hogy jól összehoztuk! De ez így is van egybéként. Ami meg a legdurvább, hogy mindkettőnkre hasonlít. Egy kicsi apából egy kicsi anyából. Ráadásul úgy nézem a jó dolgokat örökölte.
Majd kiderül mi lesz:-)De egyértelmű hogy a legkisebb problémánál megyek az orvoshoz...
Egyébként nagyon szép a babád:-)gratulálok hozzá:-)
Léteznek ma már nagyon jó fogamzásgátlók úgyhogy nem feltétel a hízás. Nekem megbolondult a hormonháztartásom ráadásul 14 év kellett, hogy rendbetegyék mert teherbe sem tudtam esni. Szóval csak ezért írtam, ha bármit észreveszel azonnal doki és abbahagyni...
Én sajnos nem is szedhetek azóta semmit. Sajnos azért mert sokkal kényelmesebb lenne.
Megkérdezem akkora a családot ki mikor jönne és írom, hogy melyik nap legyen oks? :) Főként tesómon múlik mert az ő programja kiszámíthatatlan és nem is lehet vele számolni de ha valami nem úgy történik ahogy ő eltervezte egy idióta tud lenni. Ő soha nem alkalmazkodik. Alkalmazkodjunk mi.
Na nem is hergelem magam. :) Inkább megkérdezem mikor jönne.
Igazából én nagyon sokáig elleneztem a fogamzásgátlót mert nem is bízok benne.Attól meg hogy hízok attól nagyon félek.Így is hízásra hajlamos vagyok és nem akarok hízni.:-S
Nem tudom:-(
Szupi! :) Mármint,hogy jössz. Nem az, hogy nem látsz sötétben.
Szombathoz mit szólsz?
Szerencsére már semmi bajom:)
Úgy terveztem, hogy hétvégén mennék, mert akkor világosban tudnék menni, meg akkor amikor Martinka nem alszik éppen. Sötétben nem látok jól, és csak sejtem az utat...
Bogi lehet jót tenni a borongós kedvednek ha valamikor kijönnél hozzánk egy kicsit Martinkázni. :)
Meg vagy még fázva?