Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Székesfehérvári kórház szülészete fórum

Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)

❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
662. azure_
2009. nov. 10. 22:41

Nálunk mindig tericsmerics van, sőt az egész család hozzánk jön mindig második nap ebédelni de idén nem így lesz. Ugyanis én is úgy voltam, hogy napokig sütöttem főztem, semmit nem pihentem. Nekem az ünnepek olyanok voltak, hogy jobban elfáradtam, mint a hétköznapokon. Idén ezt nem vállalom mert úgy vagyok vele, legyünk hármasban és legyen nyugodt karácsonyunk. Idén főzzön más. Anyu már mondta, hogy vár minket, Gábor részéről még nagy a csend bár még a kari is odébb van.

Viszont a sütés főzés kisebb verzióban nem maradhat el. Én imádok is főzni és készülődni, úgyhogy idén sem hagynám ki semmi pénzért. Nálunk 24-dikén ünnepi teríték van, a székeken székszoknya, asztaldekoráció, úszótál és minden amit el lehet képzelni. :) Így szoktunk kettesbenv vacsizni.

Idén érdekes lesz mert amióta Martinka itthon van én még nyugodtan nem ettem csak sietve, kapkodva. :))) Hát meglátjuk.

Na azt hiszem elvonulok bár mindjárt etetés. Nemhogy aludtam volna...

A slideshow viszont most működni látszik. :)

Jóéjt Nektek! Puszi

661. pemete
2009. nov. 10. 11:46

Nálunk nincs, mert mi amikor különköltöztünk rá egy hónapra meglett a gyerek, és rá 3 hónapra karácsony, úgyhogy nem volt időnk szokásokat kialakítani. Eszünk anyáméknál:)

Azért egy kis húst szoktam sütni, meg egy féle sütit csinálok, de nincs az mint anyuméknál, hogy már előtte 3 nappal süt-főz.

660. azure_
2009. nov. 10. 11:22

Nálunk kötelező menü van. Gábor ragaszkodik hozzá. :) Lesz tűzdelt ananászos csirkemell, meg szilvával töltött baconba göngyölt karaj. Láttam valamelyik nap az egyik főzőműsorban egy másik tök jó receptet. Az diós. Lehet azt is megcsinálom.

Muszáj mert Gábor nagyon étkes. :) Runcika rá ütött...

659. pemete
2009. nov. 10. 10:29

Anyám, 4 gyerek! Azt hiszem belehülyülnék:DDD

Még nem készülődünk, bár azt már keresgélem, hogy Danus mit kapjon, de ezt már beszéltük:)

Annyi, hogy a Tomi bedobta, hogy süssek neki virsliskiflit, meg kitaláltam, hogy cinálunk forralt bort. Nálunk nem lesz ilyen nagy teríts meríts, mert valószínűleg anuymékhoz megyünk 24-én este, és ott kajálunk csládilag. Anyu mindig süt-főz, jó szokott lenni!

658. azure_
2009. nov. 10. 10:16

Már alig várom :). Bár nem akarom annyira siettetni az időt, mert ez is gyönyörű korszak, csak nehéz. Igaz mit panaszkodok, mikor tegnap a tanácsadáson volt olyan csajszi aki hasonló gondokkal küzd csak még van otthon neki ezen kívül három!!! gyerek. Uhhh. Nekem néha még így is sok egy kicsit. Vagy csak a szituhoz nem vagyok hozzászokva.

Egyébként négy hét alatt 1470 grammot hízott!!! A 62es ruhák lassan nem lesznek jók rá, úgyhogy már most nő, mint a bolondgomba.

Ti készültök már a karácsonyra? Ajándékok, menüösszeállítás.

Én még nem bár minden áruház tele van a karácsonnyal. Meg is lepődtem rendesen. Mi decemberben kezdünk el vásárolgatni és tervezgetni, bár nagyon várom már a karácsonyt! Egyrészt Martinka már majdnem három hónapos lesz, másrészt ez lesz az első karácsonyunk hármasban. Igaz jövőre fogja csak tudni értékelni de mégis...

657. pemete
2009. nov. 10. 09:16

Szió!

Mi is csavarogtunk egy kicsit tegnap délután:) Nagyon szép idő volt végre!

Ma bezzeg, mikor boltba kéne mennünk szakad:S

Örülök, hogy ilyen szupi volt a tegnapi napotok, ahogy nődögél úgy lesz egyre több ilyen nap. Minél nagyobb, annál egyszerűbbek a dolgok. Nem kell már úgy aggódni egy kétévesért mondjuk ha épp megfázik, meg hogy mit ehet, mit ihat:) Sőt egyedül pisil, kakil bilibe, és neked csak kitörölni kell a popót. Én ezt is nagyon élvezem, nincs állandó pelusolás. 3 hónapos korától, meg úgy elkezd fejlődni, hogy győzd követni! Majd csak azt veszed észre, hogy jéé ez a gyerek mindjárt jár! Tök izgi lesz:)

656. azure_
2009. nov. 9. 19:40

Halihó!

Védőnőnél sikerrel jártunk. Martinka óriásbébi volt a többi között! :) A csajozós ruháját adtam rá. Még jó mert sok kiscsaj volt. ;)

Súlya: 5390 gramm. Hossza: 60 cm :)

A kakira kaptunk egy tippet a védőnőtől. Le kell reszelnem egy almát és a levéből napi egyszer egy mokkáskanálall kell neki adnom. Egy héten keresztül növelni kell az adagot, majd utána már ihatja is. Azt mondta ez jó tesz a bélrendszerének és fog tudni kakilni. Olvastam erről a neten egyébként csak nem mertem magamtól adni neki mert féltem rosszat teszek.

Ma szinte tünetmentesek voltunk és képzeld két pelusban önállóan is volt kaki. Hihetetlen... :)

Délután levegőztünk egy jót bár sokat nem aludt így megint a lakásra nem volt időm. Sebaj. Majd máskor.

Remélem nektek is szép napotok volt és kirándultatok egyet. (majd rákukkolok a naplódra is, de most elmegyek fürdeni.

Pussz

655. pemete
2009. nov. 9. 10:54
Hú szegényke:( Remélem hamar rendeződik a kaki dolog is!
654. azure_
2009. nov. 9. 09:59

A szopi közben nagyon fáj a pocakja ezért ma sem tudott rendesen enni. Pótlást kellett neki adnom, úgyhogy ezt megkérdezem tőle + nem tud önállóan kakilni csak szélcsővel. Állandóan erőlködik de nem jön ki. :(

Szóval van még egy-két küzdelem de a pcakfájás már nem a régi szerencsére.

653. pemete
2009. nov. 8. 21:05

Semmi gond, érthető így is:)

Ha minden rendben, akkor nem mond semmit, meg ha nincs kérdésed:p

Dehát most hogy elmúlt nagyjából a pocakfájás már nincs igazából más gondotok nem?

652. azure_
2009. nov. 8. 19:15
áá írni sem tudok. Bocsi az elütésekért. :)
651. azure_
2009. nov. 8. 19:15

hulla vagyok. :)

Miazjogy beindult. Ma teltház volt nálunk. Nem baj, nekem is jót tett, Martinka is érdeklődő volt, úgyhogy jó napunk volt. Csak elfáradtam iszonyatosan úgyhogy veszek jó fürdőt és alszom.

Martinka ma egy kis angyal volt. evett, aludt. Pocakja alig fájt. Hurrá!!! Maradjon is így.

Holnap védőnőhöz megyünk egy hónapos tanácsadásra. Kíváncsi vagyok mit mond.

(gondolom semmit.)

650. pemete
2009. nov. 8. 08:58

Beindul nálatok az élet?

Jó egy nagymami a háznál amúgy, sokszor nagyon jól jön!

649. azure_
2009. nov. 8. 08:48

Vannak ilyen kétrészes együttesei majd azokat adom rá.

Neki nem számít, hogy lötyög csak nekem. :)) Ilyen idióta vagyok. Lehet azért mert nagyon vizuális beállítottságú a szakmám is. :)

Egyébként jóreggelt Nektek!

Én készülök a szoba takarításra. Anyu itt van addig foglalkozik Martinkával, délután meg vendégeink jönnek, úgyhogy jó kis mozgalmas nap lesz. Nem is bánom.

648. pemete
2009. nov. 7. 21:35

Az igen! Szépen cseperedik:)

Danára is volt, hogy még nem volt jó a 68-as rugi, de a 62-es meg már kicsi volt, én nem szórakoztam, ráadtam a 68-ast, kicsit lötyögött rajta, de legalább nem szorította:) Ő még úgyse mászik, meg forgolódik, hogy zavarja, nem?

647. azure_
2009. nov. 7. 19:19

Mi is "elfutottunk" a metro-ba és ha már ott voltunk be kellett mennem a park centerbe is, viszont nem volt nyitva a babaáruház legnagyobb bánatomra, de találtam a c&a-ban is tök jó kis rugikat Martinkának. Nő, mint a bolondgomba így kellett vennem néhány nagyobb rugit és bodyt. A súlya most már 5 kg felett van!!! Hétfőn megyünk védőnénihez és akkor majd meglátjuk, hogy pontosan mekkora.

Mérlegelni nehezen tudjuk mert állandóan kapálódzik és nem lehet megnyugtatni semmivel. Néha a tea vagy a cumi segít de van úgy, hogy semmi. SZóval kb mértük és majdnem 5,5 kg volt!!!!

Jó nagy baba. :)

646. pemete
2009. nov. 7. 18:32
Mi ma csavarogtunk, vettünk csizmát Danusnak, meg magunknak kabátot:) Jó napunk volt:)
645. azure_
2009. nov. 7. 10:13

Sziasztok!

Szép szombatot Nektek! :) Van valami program?

Nekem főzés, ha Gábor végre hazaér a boltból a hozzávalókkal, bár elkésve nem vagyok, ráadásul mindegy mikor eszünk.

Martinka alszik. (végre) Jó enyhe az idő odakint, úgyhogy délután lehet beiktatok egy sétát. Ha addig persze el nem romlik az idő.

644. pemete
2009. nov. 6. 14:31
ja, hátha az jobb lenne nektek is!
643. azure_
2009. nov. 6. 13:00
ha legközelebb megyünk a dokinénihez rákérdezek, hogy nem lehetne e azt felírni.
642. pemete
2009. nov. 6. 12:17
A por nekünk se volt olyan jó, de ezt már írtam. Nekünk a kanalas orvosság vált be.
641. azure_
2009. nov. 6. 12:13
Hát változó. Tegnap egész nap fájt a pocija, alig aludt. Ma meg délelőtt nyűglődött. Kicsit azért jobb de nem az igazi. Bár ugye meg nem szűnik csak enyhül az egész a gyógyi hatására is.
640. pemete
2009. nov. 6. 09:49
:) Ezekszerint tényleg jobb a helyzet azért, ugye?
639. azure_
2009. nov. 6. 09:24

Jó reggelt! :)

Mindig elfáradok estére basszus. A barátközt végét már nem láttam. Úgy aludtam, mint a bunda. Ha jól emlékszem fél 11-kor volt etetés aztán fél háromkor aztán fél hétkor meg fél kilenckor. Most alszik a drága és indulhat a nap! :)

638. pemete
2009. nov. 5. 21:01
Látom elfáradtál ma:) Jó pihenést!
637. azure_
2009. nov. 5. 20:41
Anyu megmentett, megcsinálta helyettem a rendrakást amíg távol voltam. :) Család alszik, lassan én is eldőlök megnézem mi van a tv-ben.
636. pemete
2009. nov. 5. 16:07

Én ma ügyi voltam, megcsináltam mindent:)

Most kifejezetten büszke vagyok magamra!

Dana szokás szerint rombolja az eddig szépen helyreállított lakást, dehát ezt már megszoktam:p

635. azure_
2009. nov. 5. 14:53
Én annyira nem. EGy fabatkát sem ért a napom a háztartást tekintve. MOsogató tele, fel kellett volna mosnom. Mosógépet elindítani stb. Na mindegy majd holnap. Ma már nem fogok nekiállni mosni az tuti. A többit azért ha hazajöttem megcsinálom.
634. pemete
2009. nov. 5. 14:20
Most már alakulok, egész jól felpörögtem:)
633. azure_
2009. nov. 5. 14:17

Szia!

Gyógyszer hatásos, de ma valami miatt mégsem aludt el a drága. Talán front van. Csak nyűglődött és persze maximálisan lefoglalta az anyukáját. :)) Látszólag nem fájt a pocak, meg semmi extra csak egy kis hiszti.

Mindjárt készülődök mert van egy dekor megbeszélésem fél négykor bent palotán. Remélem hamar lezavarom aztán jövök haza. Valahogy én is olyan kedvetlen vagyok. Utálom ezt az időt. A fák kopaszak, a nap nem süt, mindjárt sötét van. Szóval még az idő is szomorú.

Megyek is. Összeszedem magam. :)

Ja látom neked sincs sokkal jobb hangulatod! :)

❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook