Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
A számítógép az viszi, persze!
Majd a hétvégén veszünk cd-t, aztán kiírjuk:)
Megkérdezem Gábort erről a divix-ről. A fene ért ehhez. :)) A laptop nem viszi?! Mert akkor jöhet.
Meg bambit is újra élesztjük. :))))
Nem írattam meg, letöltöttem. De nem is dvd-ben van meg, hanem divix formátumban. Ha azt viszi a lejátszótok, akkor kiíratom a tomival, és szívesen kölcsönadom mindkét részt! De a második az feliratos, és a könyv után nem az igazi, úgyhogy előbb a filmet nézd meg;)
Majd ha átviszem, akkor viszem a Bambit is egy töltésre:D
Na hát Bambi hamar kimúlt nálatok basszus!!!! :))))) Hát igen ahol kisgyerek van elég tiszavirág életűek ezek az állatok.
Felírom Gábornak a kívánságlistámra ezeket a könyveket de ha jól értem akkor ebből csak három van forgalomban egyenlőre.
Megírattad dvd-n a film változatát? Azt majd lehet kölcsönkérném. :)
Twilight, New moon, Eclipse, Breaking down, Midnight sun.
Ma meg holnap meg filmen nézem meg az első kettőt:) Nem tudom mi van velem, de rá vagyok állva!!!
Más: Képzeld szegény Bambi megdöglött, teljesen leeresztett, és a lábait is leszedte a gyerek:D
Mi a másik két kötet címe?
Ugye van az Alkonyat, aztán ha jól néztem az újhold?
Helló:)
Itt vagyok ám azért:)
Az utolsó könyvnek csak a fele van meg, azt még nem fordították le a rajongók teljesen. Abból már csak két fejezet van, az meg kb 30 perc amíg elolvasom. Egyébként én sokkot kaptam volna, ha nem olvashatom végig az egész sztorit, csak az első 3 részt, ami megjelent magyarul.
Jó reggelt mindenkinek!
Életben tartom a fórumot mert lassan kihal! :)
Lányok, ki milyen menüvel készül a karácsonyra?! Igazán kíváncsi lennék, hátha van valami jó recept, habár én már megterveztem a menüt. Imádok főzni és gyűjtöm is a jó kis recepteket. Én mindig próbálok valami különlegeset készíteni, habár már van évek óta kötelező kaja is az étlapunkon. :)
Szió!
Bocsi, nemsokára végzek a 4. résszel, és ígérem jövök!
De teljesen rákattantam!!! Olyan mintha egy álomvilágban lennék, nagyon jó! Szerintem kérheted karira, ha szereted a vámpíros, romantikus, izgalmas, vérfarkasos, érzelmes sztorikat. Én nagyon belebuktam. Nálunk még karácsonyi ajándékok sehol, majd a hétvégén elintézünk mindent, meg jövőhét elején. A húst már lerendeztük, mam együnk érte, házi kolbi, comb, oldalas, nyamm:)
Meg a naptár is kész amit anyuéknak rendeltem a rossmannból, tök jó lett:)
Megnéztem a fotós honlapját,nagyon szépen dolgozik.
Megmutatom a férjemnek,hátha rá tudom beszélni a fotózásra!
Az összes elkattintott fotót lemezen megkapjátok?
Az nagyon jó!Szerintem nagyon korrekt volt az ár amit kialkudtatok:).
Ha felnő a legényke nagyon fog örülni a képeknek!
Azure!
Nagyon édes a kisfiad!
A piros sapkás képen nagyon szép!
Gratulálok a képekhez!
Jó egészséget nektek!
Olvastam, hogy tegnap elég húzós napotok volt!
Én meg csak olvasok, olvasok, és olvasok, falom a twilight-ot, egyszerűen beleszerettem:)
Pedig nekem tetszett a vendégkönyv. Én is kedvet kaptam hozzá de még meggondolom. :)
Basszus hulla vagyok. Naplómban a mai napom. :)
Holnap jövök, addig is pusszantás!
Veszprémben voltunk szombaton, ott is olyan szépen esett a hó:)
Azért szetem le, mert reklámokat írogattak bele! A másodiknál meguntam, és ahelyett, hogy moderáltam volna, inkább töröltem az egészet. Engem ez annyira felháborít, hogy egy napló vendégkönyvébe is reklámokat írogatnak!
Merre jártatok?
Most, hogy kinéztem már nálunk is alakul a hóhelyzet látványilag. Holnap megyünk siófokra fotózkodni Martinkával. Majd rakok fel képeket. :)
Jól, nekem nagyon tetszik:) Sokkal több szőke lett benne mint volt, imádom!
Hát a kolbászosba belenyúltam rendesen:S
Jó pihizést!
Halihó!
Na hogy sikerült a fodrászkodás?! Jót röhögtem a kolbászos vajkrémen! Jól mellényúltál basszus!
Én kicsit hulla vagyok. Asszem lefekszem bár Martinkát be kéne rakni az ágyába. Jelenleg a helyünkön alszik... :))