South Beach (beszélgetés)
Sziasztok!
Valami nem túl strapás diétát kerestem magamnak, és ezt spéciztem ki, most gyűjtöm róla az infókat, hogy érdemes-e belefogni....
Aztán holnap belekezdek valamibe!
Nem olvastam vissza a hozzászólásokat, ezért ezer bocsi, de azért megkérdezném, hogy milyen tapasztalatotok van a diétával kapcsolatban?
:) Ha jól esett,akkor az nem is számít bűnözésnek:)
Huhh,akkor lehet,hogy saját diétát kell összeállítanom,mert kezdődik az az időszak,ahol szülinapról szülinapra járok,és hát ott illik koccintani:)
Sziasztok!
Lehet,hogy én is belekezdek,mert elég jónak néz ki.És nem is olyan drasztikus.
Ne haragudjatok el,de nem olvastam el minden hozzászólást.Elég nehéz lett volna,úgyhogy lehet,hogy olyanokat kérdezek majd,amik már elhangzottak.Azokért bocsi:)
Szóval ezt gondolom kérdezni sem kellene,de alkoholt a diéta ideje alatt nem lehet fogyasztani?
Na szió!
Hogy ment az első nap???
Szia bébi!
Nagyjából megvan, beírom a naplómba, jól leszúrhatsz majd :)))
Ma reggel magamba erőszakoltam egy tükörtojást.
Szióka!
Elolvatad a könyvet? Írd csak le nekem naponta, hogy miket eszel és mennyit, jó?
Hm...ma?:))))
Az sok is, de ha betartod le is megy!!!
Hajrá csajok, tényleg jó a diéta! Könnyű, változatos, ha hajlandóak vagytok picit előre gondolkodni és főzni (nem kell nagy dolgokat).
Amúgy meg nyugodtan kérdezzetek!:)))
Szia!!!
Most mennem kell dógozni, de este elolvasom én is a cikket, hogy mi is ez pontosan. A kefir sajna nem jött be! :-))) Bár fogyogatok, de nagyon lassú a tempó! :-))) Persze nem bírom ki, hogy ne egyek ezt-azt mellette!
Okéka!:)))
Elolvastad a cikkeket? Ott van minden, étrend, egyebek.
Szia!
Bocsi, remélem még aktuális a téma. Hát ha főtt kaját nem eszel, akkor egyél light túrót zöldséggel, amit bír a gyomrod. Nézd meg a cikkek között az első fázis étrendjét, csak azt tudom javasolni. Én a főzés miatt bírtam csak a diétát!:))
Elő kell bányásznom ezt a fórumot, úgy gondolom szükségem van rá :))
Nincsen kedve valakinek elkezdeni velem ezt a diétát?
kisgé!
segítséget szeretnék kérni! Újra el akarom kezdeni ezt a diétát. Még suliba járok, 4ig ott vagyok így nem tudok főtt kaját vinni, a paradicsomot, uborkát stb. meg a gyomrom nem bírja. Mit tudnék még enni az első fázisban?
Remélem tudsz segíteni, előre is köszi!
Ja, értem! Hát nem tudom, bár ha nem forralod fel, nem lehet baja!:))) Mondjuk el sem tudom képzelni melegen.:)))
Biztos nem ez a legjobb, mert nem is elérhetetlenül drága. Van Scitec termékem is....
Szép napsütést!
Lehet, hogy nem voltam pontos a Protein Delight csokis fehérjeturmixot iszom melegen, kakaó helyett és azon aggódom, hogy a magas hőmérséklet nem ront-e az összetételén??
Képzeld nem sok jót olvastam a Biotech termékekről?!