South Beach (beszélgetés)
Sziasztok Lányok !
Mizujz ebben a jéghideg téli időben június 2.án a hosszú hétvége előtt ??
Hogy álltok a fogyival ? Én pillanyatnyilag sehogy, össze kell szednem magam !
Jó hétvégét Nektek, ügyesek legyetek !!
most ezzel ne foglalkozz. Tudom, hogy te vagy a fő táplálkozási szakértő, de vannak életheyzetek, amiket kár nehezíteni még ezzel is. Sőt. én tudom, hogy engem iylenkor egyedül az evés nyugtat meg. Jégkrém, és sütemény. Ez van. kell az a is plusz endorfin nekem. :)És a rágás üteme jó hatással van rám.
Te a nem evős típus vagy. De azért az egészsged miatt jó lenne, ha próbálnál valamit, mert elfogysz teljesen. :(
Mindenkinek köszike az eggyütérző szavakat!
Puszika:)
Kajaügyileg nem vagyok büszke magamra!
Sajna nem sokat eszem mert görcsben van a gyomrom egész nap...
napi 1 jogikat eszek, meg egy cukros cappuchinót...kávét és vizet....talán egy kis mogyika,más nem megy le...:(
:DDDD Valakinek ezt is muszáj! :PP
Ma Egerben voltam apával. Ad hoc kirándulás. De nagyon jó volt. És ettnk fagyit. én cukormentest. De akkor is jó volt. és sétáltunk, meg fényképeztünk. Fe is rakoma képeket összehasonlításképp. :))))
Hát Mókica, csak kitartást tudok kívánni, mert tudom mit érezhetsz, illetve sejtem!:(
Majd gyere néha baba, jó?
Pussz
Szia!
Hát ne szomorkodj Te sem semmiért, süt a nap!Ihajj!:))))
Helló cicus!:))))
Jól van, nem is kell annyira szigorkodni. Akkor 10-én jól megnézlek!:))))
Hello Lányok !
Látom mindenkinek történt vmi lehangoló !
Mókica ! Sajnálom, ami történt,nehéz lezárni egy ilyen hosszú együtt töltött időszakot..de majd meglátod ...süt még rád a nap !! ( hamarosan ! )
Szika ! Szorítottam ám neked a vizsgán, de látom nem eléggé ! Majd legközelebb sikerül !!
El voltam egy kicsit tünve, mert én is magam alatt vagyok. De azért olvastalak Titeket !
Jövök én is hamarosan vissza hozzátok fogyózni !!
bebibm
Szia Cicafej:)
Óóóó, csak 2. szakaszozom, mert az 1. már nem menne, ehhez nincs elég erőm. (már):)))
Piknik? Ott a helyem:)) Szeretnék már Mindenkit megismerni.
:DDDDD Az biztos :)
Én jól megvagyok így, hogy lehet néhanap teljes kiőrlésű dolgokat, mert így tésztázok, vagy pizzát sütök vagy palacsintát. és nagy segítség a Fornetti féle teljes kiőrlésű, cukormentes meggyes muffin is persze :)))))
Szió!
És mit csinálsz most? Első szakasz, vagy csak második szigorúan?
Jössz -én a piknikre?
Szép napot hölgyemények!
nagyon el vagytok tűnve. :(((
Biztos midenki elfogyott. vagy éhenhalt? :PPP
Kukk!
Nem sikerült. Sajnos. Ez egy nagyon elátkozott félévnek tűnik. :((((
De azért nagyon köszönöm, hogy szorítottatok. Gonoszok ellen sajnos nem volt elég semmi jó. :(
Jaj, szegénykém, hát ez tényleg nem egy rózsás helyzet...Szerintem nyugodtan sírd ki magadból, biztos eltart egy darabig. most ennek van itt az ideje. Aztán reméljük, minden jóra fordul ! Nem akarok semmi elcsépelt dolgot írni. Szóval vigyázz magadra, és nyugodtan gyere hozzánk sírni, ha egyedül érzed magad!!!
Pussz!
Üdv mindenkinek!
Csak beköszönök!;)
Szia Ekka:))
Jó, hogy itt vagy megint;)
Ügyeskedjetek mindannyian!:D
Puszika!
ui:HOgy miért nem jövök?
Hár röviden annyit, hogy az 5 éves kapcsolatomat pár napja végelegesen lezártuk a párommal...ő volt az életem, de sajna különbözőek lettünk...
Igy már eggyikünk se volt boldog...
Most itt vagyok kinnt egyedül ..... és egyedül is érzem magam,de nagyon! Tegnap levágtuk az eljegyzési gyűrűt is a kezéről...innen már nincs visszaút....tegnap nagyon kivoltam,csak sirtam..bömböltem...zokogtam...
de túl kell tennem magam rajta....szal ez az oka, hogy eltűntem!:(
Ti azért jóklegyetek!
Jövök ahogy jobban vagyok!
Puszika:)
Sziasztok:)
CSatlakozom újra. Elszaladt a ló..nem is kicsit, hízni nem híztam "túl sokat", de annyi édességet eszem mostanában, hogy lassan mérgezést kapok, szóval mától behúztam a féket:))))
Most 60,2kg-ról indulok;)
Én is drukkolok mindenkinek, mindenért! Szika, ügyes legyél! Nagy kalappal holnapra!:)
Mókica, bármi is van, jöjjön rendbe, azt kívánom! Azért jöhetsz ám , hogy tudjuk, ha valami történt! Főleg, ha valami pozitív...
Nekem ma betömték egy fogamat, úgyhogy nem ehetek most. Jó hír, hogy a diétának köszönhetően nem is igazán vagyok éhes...
Na, akkor intézzük úgy, hogy menjünk.:)
Én is szorítok és ne tojj be!:))))
Szia!
Az nagyon jó lesz, ha szorítasz. Elképsztő, mennyire be vagyok tojva most. De azért majd ügyes leszek.
Aggódom érted viszont nagyon. Tényleg el vagyol tűnve teljesen. Én meg azért szorítok, hogy nálotok rendben legyen minden.
Pusza
Szia!
nem gond, akkor majd legfeljebb élőben bemutatom. hihhhi. :))) megyek én is...legalábbis nagyon szeretnék..sőt, lehet, hogy a párom is jön. Tényleg jó lenne nagyon találkozni. :))))
Hellóka baba!
Megpróbáltad a meditáció? Mesélj majd, mert kiváncsi vagyok ám!:P
Pusszancs
Helló csajok, most kicsit a háttérben maradok!
Ti ügyeskedjetek azért;)
Jövök majd ahogy rendbetettem az életem:(
Puszika
Szia!
Végül nem selejteztwem, sokáig vásároltam, aztán már csak fetrengtem és megcsináltam a gyógytornám. Ma reggel egy régi gatyámat felvettem és a kapocs varrása elengedett, úgyhogy ma csak parilevet iszom!:)))
Amit leírtál, azt nem látom valahogy, soha nem tudtam leírás alapján értelmezni a gyakorlatokat, de majd még elolvasom párszor!
Te is jössz a piknikre? Mer akkor tök jó lesz, talizunk!
Többiek???
nagyon szorítok akkor mostantól kezdve. :))))
Írj majd, hogy rendben ment e minden.
Én is idegbeteg vagyok teljesen....holnap kerjog vizsga. Már elég régen csinálom, de nnyire nem tudom, hogy voltam e beszarva valamitől, mint most a holnapi naptól.
Úgyhogy most söprök is tanulni...de nem fogok végigérin az anyagon sajna.
Úgyhogy holnapra mindenkitől hatalmas szorítást kérek. nagyon nagyon rám férne. Addig már valószínűleg nem leszek :)