South Beach (beszélgetés)
Hellóka!
Utálok szerelmes lenni, most már tudom, miért nem szoktam!:(
Köszi,kedves fogaddtatást:)))
És a recik természetesen jöhetnek mindig dögivel:)))
Pusza
Helló baby!:)))
Ez csúcsszuper!!! Gratulálok! Drukkolok nektek!
Olyan jó olvasni,hogy szerelmes vagy!
Hajrá csajos! Majd mindig mesélj hogy alakulnak a dolgok;)))))
Szia, de csak nem szoktam valahogy ide írni a magán dolgaimat, nem tudom miért.
Én tavaj decemberben szakítottam a barátommal, 2,5 évig éltünk együtt. El kellett költözniöm, közben angol középfokra készültem, hát zűrös volt. Be is rendezkedtem egyedül létre és most valahogy jól is esett. Közben, ahová költöztem, a lakás tulajdonosa, aki bérbeadja a kérót, egy nagyon helyes srác. 4,5 hónapja költöztem oda és hát egyre jobban tetszett, most meg 12 órát töltöttünk együtt, 2 üveg SZÁRAZ VÖRÖS borral:))) és hát kiderült, hogy ő is azt érzi, amit én és most el sem hiszem mi van. Viszont van kapcsolata, úgyhogy most várom, mi lesz. Addig persze nem megyek bele semmibe, amíg így állunk és úgy tünik, szerelem ez a dolog......... EZER ÉVE NEM VOLTAM ÚGY szerelmes, hogy a másik is és hát a kapcsolataim sem sültek el eddig túl jól, de hiszek abban, hogy lesz valaki, aki olyan mint én és majd elvágtázunk a naplementében.....:)))) Na, ő olyan...
Sziasztok!
Találkoztunk Szikával, aki egy igazán szimpatikus leányzó!:)) Megkaptam a hastáncos CD-t, de még nem tudtam megnézni, mert itt van a fiam barátja, úgyhogy majd ha egyedül leszek, megtekintem.:) Aztán lehet, hogy hastánccal fogom szórakoztatni a páromat időnként...:))
Mókica! Jó, hogy itt vagy!
Kisgé! Mi már meg se tudhatjuk, mi van veled? :(
Tegnap elmentettem a házipatika oldalról egy csomó étrend-mintát, remélem, még hasznát veszem. 5 hét-5 kg a neve, én még az elején regisztráltam, ezért 5 héten keresztül hozzáfértem bármelyik étrendhez.(Igaz, nem azt a diétát követtem, de mindegy.) Van benne GI, és "cukorproblémás" menüsor, ezekben vannak használható dolgok. Ha valakit érdekel, majd teszek föl néhány receptet.
Ami a hétvégi találkozót illeti, igazán közel lakunk a helyszínhez, de úgy tűnik, nem leszünk itthon, úgyhogy jegyezzetek meg minden elmesélhetőt!
Pussz mindenkinek.
Szia Baba!
Hogy vagy??? Hú, velem mi van, majd elmesélem, priviben, ha gondolod!:)
Helló csajok, most csak beköszönök ! De mostantól már leszek én is:)))
Millió puszika!
Köszi a sok drukkolást és támogatást!:)))
Pusszancs
Jaj de örülök ennek! Ez az, amit mondtam neked, hogy az ember klasszisokkal jobban érzi magát és egy idő után nincs abban semmi megterhelő, hogy másként főzz és gondolkodj az egészségesebb kajákról!:))) Na, csak így tovább, mennek majd a kilók, tested ragaszkodik, de Te átvered!:)))))))
Majd meséljetek, milyen volt a találkozótok. Szombaton jössz, ugye?
Én kilóban egy dekát sem fogytam..viszont azt elértem, hogy már hetek óta nem fája hasam esténként, rendeződött az emésztésem, friss vagyok és fürge. És nagyon jól érzem magam a bőrömben. és a családom elismerte végre, hogy ez nem egy kúra, hanem egy életmódválátás nekem. Ennek örömére anya meglepett egy pár darab almás palacsitával tk lisztből és édesítővel, olivaolajjal, és mostmár mindent úgy főzünk itthon, hogy legalábbb a ragufélékből én is ehessek, és ne kelljen 2 félét kreálnia az éppen sorosnak. :)))
Fogyás meg majdcsak eljön...a szervezetem egyszer muszáj lesz rájönni, hogy végetrt a habzsi-dőzsi korszak, és akkor fel kell hagynia a raktározással. :)))
Szóval kitartást mindenkinek!
Pusza
Szia!
nekem a holnap lenne az igazán tökéletes. :))))
Viszont elvesztettema számod, mert annyi eszem van mint egy hörcsögnek. kb. :)))
De siekrült a vizsga, és most azért nagyon örülök. :)))
Szóval elvileg délelőt valamikor. Azt hiszem délre érnék fel, mert akkor a párommal egy vonattal mehetnénk és nem kellene külön, küön. ha éső, akkor szólj, és megyek előbb. :)))
:-))))
Egy hete diétázom, és láss csodát!!! Híztam 2kg-ot. Ezt csináljátok utánam!!!!:D
Hali !
Aranyos vagy !! Tudod írtam hogy volt egy 3 napos hétvégi buli és ott bizony bebűnöztem két nagy darab rétessel meg gulyáslevessel.
Igy aztán mától kezdtm újra.
Végül is tuti fogytam valamit, csak nem a mérleg szerint.Ma este megmérem a cm-et, mert a ruháim sokkal kényelmesebbek.
A naplómat lustadisznó módjára nem vezettem ,sajnos.
Összeszedem magam ,aztán vezetem újra.
Pihizd ki magad !! Köszi a támogatást !!
Jó napot!
Szerintem térj csak a második szakaszra, kell a szénhidrát egy idő múlva, hogy tudj fogyni. Miket eszel, leírod, hogy esetleg megnézzem jó-e úgy? Vagy ha vezetsz naplót, sorry, kb másfél órát aludtam az éjjel, nincs agyam!:))
Fel a fejjel szika, új hét új célok !
Jobbulást !!
Jó reggelt Lányok !
Remélem mindenki ferheteg hangulatban indul neki a rövid hétnek ! Itt egy picit még a nap is kisütött !
Miután nem nagyon fogytam ,úgy döntöttem, újból nekilátok az első szakasznak, hátha hízó holdnál nagyobb sikerem lesz !
Nálunk továbbra is csak a " családi siker " van érvényben. Az én kilócskáim nagyon szeretnek engem !
Pusszantás mindenkinek !!
Ti ,hogy álltok ?? Ugye legalább rólatok olvadnak kilók ??
üdv.
bebibm
Sziasztok jányok!
Én mostantól fogyni fogok, itt repkedek az irodába, szerintem elkapni sem tud senki!!!!!
Hello! Itt vagyok ám (néha), meglehetősen változó hangulattal...Mostanság olyan vagyok, mint az időjárás. De majdcsak elmúlik ez is.:) Mondjuk most kevésbé szigorúan diétázom, de a gyerekeim 8 legkisebb és a legnagyobb:)) azt kérték, nyáron vágjunk bele együtt valami fogyi-programba, csak ne legyen kivitelezhetetlen. Úgyhogy okosan kell kitalálni, mit együnk, mozogjunk, főleg, hogy senki ne adja fel. Mondjuk szerintem nyáron gyümölcsökkel, ivással könnyebb ez az egész, mint hidegebb hónapokban. Úgyhogy most gyűjtögetek jó kis recepteket, aztán a többiről mindig beszámolok. Veletek mi újság???
Mókica! Sokat gondoltam rád!!! ( Biztos nem véletlenül.) Adj valami hírt magadról!
Nekem mindenféle rossz kedvem van. tegnap a kiránduláson eltörtem a mutatólábujjam, ahogy picinek hívtam. És fáj, de nagyon. és perzse nem lehet vele semmit csinálni. Be akartam szaladni apának káposztásrétest veni a rétesboltba, és közben úgy elbambultam, hogy jobb lábbal megküldtem a kovácsolt vas hirdető táblájukat. Akkor gyorsan tovaosontam, és ezért fel sem tűnt, de estére már nagyon fájt. És ma zuhogott az eső. és nem aludtam jól. És taulni kellett, és kedves holnap hazamegy anyósékohoz, pontosabban haverokhoz bulizni kicsit, és majd jön. hehe. Úgy úúúúútálom ezt. Itthon legyen velem. és dajkáljon naphosszat. Meg ha én nem mehetek sehová, akor ő se. És perzse jövőhéten meg jön vele a piknikre. mondtam is neki, hogy nem jgos, úgyhogy még majd megfontolom
Ja...és nem fogytam semmit, pedig tartom a szabályokat..jól viselkedek, és mégse...nem baj. Én aztán nem adom fel. :))) Eldöntöttem, hogy életformaválátás kell, akkor az kell, és kész. :))))))) Ennek örömére kaptam anyátől egy nagyon szépséges üveg kávémintás edénykét a túrókrémemnek. :)))) és egy fekete-[{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]pink[{[{[/A]}]}] garfid mintás tatyót rosszkedv ellen. :DDDD Szóval mégis kiderült az ég :))
Helló!
Hát itt sem süt a nap, sőt!:)))) azért jelképesen kisüthet, nem?:)))
Na, ne legyen itt senki maga alatt, mondom ezt én...:))))
Helló kisgé !
Én nem tudom hol sült a nap, de rám tuti nem ! Itt zuhog az eső és beborult az ég, meg én is !
pusszantás !Jó hétvégét..remélem kisüt a NAP !