Slim Greenline 700 (beszélgetés)
A 7.900-as ár már régen is volt, csak kissé furcsán ugrott elő.. Amikor rákattintassz a "rendeld meg most"-ra, és mégsét nyomsz, kiugrik egy "csak ma és most féláron" ablak. Ha itt rendeled meg, akkor 7.900.
Jól ki van ez találva!! :O(
Sziasztok
Én délután akadtam a honlapjukra, akkor ha 10.03-a előtt, tehát még ma megrendelem akkor eredeti ár 19900FT helyett 10900Ft-ért volt hirdetve, most ránéztem megint, már a 10900FT az eredeti ár és 7900FT CSAK MA!!
Nevetséges
Sziasztok! Érdemes lenne ismét a honlapot megnéznetek. Most utólag betettek egy nevetséges információt és "mükődési" magyarázatot. Utólagos nem jogszerű bármilyen feltételel magyarázni a garanciát. Ebből rövidesen nagy botrány kerekedik.
Aki nézte a mai tv műsort 19 h-kor az tudja értelmezni az ott elhangzottakat.Igaz most még nem errőla termékről volt szó, de hivatalos konkluzió és jogszabályok megsértésére való utalások erre a termékre is érvényesirhetők. telefonszámhoz is tartozik egy cím .
Kedves Kedvescsaj!
A korábban leírt telefonszámon próbáltad már elérni őket?
Szia!
Én írtam erre az mail címre,de vissza jött,hogy ismeretlen!Tudod-e ,hogy miért? Nagyon szeretném utolérni őket,de sehol nem sikerül! Aki tud segítsen!!!Vissza szeretném kérni a pénzem!(15ezer forint)Köszi
Sziasztok drágáim:)
Na, én is egy korrekt választ kaptam. A lényeg, hogy le kell mérni a súlyomat naponta, feljegyzést készíteni és megfogalmazni, hogy mi a nagy bánatom, visszaküldeni az üres dobozt és 14 napon belül állítólag utalják a pénzt a megadott bankszámlaszámra.
Akinek írtam: contact@activefoodsupplements.com
és igen, az emberkét Kovács Jánosnak hívják.
Én visszaküldöm és ha visszakaptam a pénzt, akkor írok nektek.
Szép napot mindenkinek!:)
Sziasztok!
Mindig olvasom "endildi" naplóját és szorítok neki,hogy sikerüljön az álomsúly elérése!
Sajnos én nem tudok kecsegtető sorokat írni!:-(
Még 1 heti bogyó van a dobozomban,de nulla,azaz nulla kg veszteséggel!!!Mint már írtam,az elején éreztem az erős szívdobogást és éjjel nem tudtam aludni.Ez pár nap múlva megszűnt!De makacsul csak a cél lebegett a szemem előtt és folytattam a kapszula szedését!Annyi változás történt,hogy egyik nap 72,6kg-ot,a másik nap meg 72,5kg-ot mutatott a mérleg!Magyarul nem fogytam nem hogy 14kg-ot,hanem 1kg-ot sem!
A pénzvisszafizetési garanciás kérdésemre,én is egy korrekt mailt kaptam!Az állt benne,hogy Tisztelt Hölgyem!
Amennyiben Önnek biztosíték kell az acai bogyó tartalmú Slim Greenline 700 diétás étrendkiegészító hatékonyságáról, akkor
felhívom figyelmét a garanciánkra, amivel minden esetben élhet!
A termék felhasználójának mindössze annyit kell tennie, hogy a megérkezésének időpontjában lejegyzi mennyi az aktuális
súlya, és ezek után erről vezeti feljegyzéseit, illetve készíthet fényképeket, a garanciaigényéhez bőven elég az egy
fogalmazvány, melyet az említett feljegyzések adataival és a termék üres dobozával együt eljuttat az emailben kapott
címre. Ebben az esetben készek vagyunk a megadott számlaszámra átutalni termék árát.
Hozzá kell tennem, hogy csak elvétve érkezett hozzánk ilyen igény.
Üdvözlettel,
Kovács János
Active Food Supplements
Nekem a fogyás volt a célom,ezért rendeltem meg és hittem a bogyó hatásában!
Mivel ez nem sikerült,élni fogok pénzvisszafizetéssel!Először végig járom a mail-ben leírt utat,aztán ha nem járok sikerrel tovább lépek...!!!
Reménykedek,hogy korrektek lesznek és tartják a szavukat!
Mindenkinek sok sikert!
Talán majd egyszer,valami más módszerrel nekünk is sikerül megszabadulnunk a felesleges kilóktól!
...és Kovács Jánost azért írtam, mert "ő" válaszolt e-mailben egy visszafizetéssel kapcsolatos kérdésre.
Itt találod a mail tartalmát:
203. Babytos
Ha az e-mail címet megírná Babytos, lehet hogy segítene vele azoknak, akik vissza szeretnék küldeni a bogyókat. :o)
Kedves Duzsmata!
Én már 18. napja szedem napi 2x, 36 bogyót megettem és naplóban írom le a tapasztalataimat. Leírok mindent és mérleget is vezetek, napi szinten megírom a súlyom. :o)
Kedves Endildi,
Köszi a segítséget.
Ha vmi konkrét, megírom nektek:)
Szép napot mindenkinek!
Kedves Babytos!
Megírnád, hogy honnan kaptad az e-mailt? Kovács Jánostól hol lehet kérdezni? (Segítség lehet annak, aki szeretné visszaküldeni a bogyókat.)
Kedves Ildikó!
Nem az 5. napon hagytad abba a kávézást? Lehet, hogy attól volt hányingered, hogy túl sok volt a koffein-bevitel?
Kedves Kitti!
A 200. bejegyzésben van egy Bp-i telefonszám: 408-89-50. Állítólag itt adnak infót..
Sok sikert neked!
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Kellene az a cím és tel.szám, ahová visszaküldhetem ezt a fantasztikus bogyót.
Köszönöm:)
Sziasztok!
Én múlthét kedden rendeltem meg a terméket.Utána találtam rá erre a fórumra.Mivel inkább negatív tapasztalatokat olvastam úgy döntöttem, hogy nem kérem a terméket.Próbáltam lemondani telefonon de nem jártam sikerrel.Ugyebár kaptam egy sms-t, szerdán,hogy másnap (több mint 1hét elteltével küldték)jön a termék.Amikor megrendeltem a bogyót engem is felhívott egy fickó,hogy egyeztessük az adataimat.Elmondta, hogy fogok kapni üzenetet,hogy a futár mikor fogja szállítani a készítményt. Arra csak akkor kell válaszolnom ha nem jó az időpont. Próbáltam visszaüzeni a "számra" de egyszerűen a telefonszámot nem láttam, csak egy nevet: Complexprss. Persze az sms küldése sikertelen volt. Tegnap jött a csomag, nem vettem át.
Akiknek használ annak örülök és további sok sikert kívánok és eredményes, egészséges fogyást.
Sziasztok,
Én egy hete kezdtem el szedni. Eleinte hányingerem volt tőle,mindig a tablettabevétel után kb. 20 perccel, de ez a 5.napon elmúlt.Eddig két kávét ittam naponta, ezt abbahagytam.Sajnos nem fogytam semmit, az étvágyamat nem csökkentette.De viszont sokkal több az energiám, és este sem alszok el a tévén.Úgy döntöttem szedem tovább, hátha a súlyomnál is változás következik be
voltam a bölcsesség fogam szórakozikmost dalacint szedek és ha lelappadt a gyulladás minden ok lesz
viszont előbb utóbb kénytelen lesz a doki kihúzni ha megint bedurranna mert nagyon sűrűn vanbnak a fogaim és a tolródás miatt nem kap rendesen vért.Most is ezért gyullad
t be.Meghát agyon is van tömve.Ez van most épp azt várom hogy múljon a gyulladás.
Kedves Verocska!
Hogy van a fogad? Tudtál aludni? Az emlékeimben él még egy olyan folyadék, amit a gyógyszertárban lehetett kapni és a gyerekek ínyét kell vele bedörzsölni - csökkenti a fájdalmat és hűsít is. (Hűtőben kellett tartani.) Próbáld meg, hátha lehet még olyat kapni. Én régen a srácaimnál használtam, nagyon jó volt!
Kedves Verocska!
Én továbbra is folytatom a bogyók szedését, étvágyam nekem sincs, de enni bármikor tudnék. Vasárnap palacsintát sütöttem este pedig lusta túróst és ettem belőlük. Igaz, hogy minimálisat, de mégis bűnözés volt.. Nem kívántam, de valahogy jól esett az édesség! (Lehet, hogy a szervezetemnek szüksége volt rá.)
Az az érdekes, hogy pl. május óta nem ehetek kakaópor tartalmú ételeket és édességeket, mégsem kívánom amikor a srácok előttem eszik - azóta meg tudtam állni. Valahogy úgy vagyok vele, hogy leszoktam róla.
Azt gondolom, hogy az a nagy igazság: minden a fejben dől el! Eddig soha nem sikerült fogynom, csak minimálisan, mert minden fogyókúra alatt éhes voltam és nagyon kívántam az ételt - mindegy, hogy mit, csak ehessek!! (Sőt, a "fitnessguru" diétája alatt még híztam is..)
Szerencsére ez a bogyó segít és október 1-től a párommal és a nagyobbik fiammal együtt elkezdjük a 90 naposat is! Én persze kombinálom a bogyóval úgy, hogy csak délben fogok bevenni 1 kapszulát és délután is csak gyümit fogok enni.
Úgyis van még egy bontatlan dobozom - és hát azt is be kell szednem, ha nem akarom az árát kidobni az ablakon..
:o) De mától írom a mérlegelőbe a súlyom és publikus - hátha segít a kitartásban..
Kedves Tejbegríz!
Bocsánat, tegnap félreértettem amit írtál, nem néztem vissza, hogy melyik bejegyzésemre reagáltál: igen, a 60.000 ft nagyon sok egy bogyó tartalmának elemzéséhez.. Szerintem esetleg csak a kereskedelmi csatornák tényfeltáró riportereinek van erre kapacitásuk.. Lehet, hogy őket kellene megkeresni ezzel kapcsolatban.. :o)