Slim Greenline 700 (beszélgetés)
Próbálta ezt a fogyókurás bogyót valaki?
annyi sok jót irnak a neten róla, én kicsit tartok ezek hitelességéről?
van valakinek tapasztalata??
Szia!
Én erre küldtem vissza és már a pénzt is nagy nehezen visszautalták!
Massive Dynamic sp. zo. o
00-511 Warsawa
Nowogrodzka 23.
Sok sikert!
Sziasztok!
Megjött a várva várt utalás!Juhéjjjj! :-)
Igen,nekem is "csak" 9598ft-ot küldtek,de hát ebben az esetben,nincs okunk a panaszra!
Megérte türelmesen várni!
Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok!
Én is csatlakoztam a visszaküldők csoportjához; múlt hét kedden küldtem el az üres dobozt és egy rövid levelet a lent megadott lengyel címre; ajánlott, elsőbbségi levélként; tegnap délután pedig visszautalták a pénzt! :)
Igaz, csak 9598 Ft.ot kaptam vissza 10900 ft helyett (+kb. 1200 Ft volt a postaköltségem), de így is megérte; örülök, hogy ennyit visszakaptam! :)
Visszakaptam a pénzt !
bár 7900 helyett csak 6598 ft-ot, de már így is megérte :)
sok sikert mindenkinek.
Szia!
Mivel én nem fogytam,csak a negatív észrevételemről tudtam írni és az üres dobozt mellékeltem!A feladástól számítva kb.2hetére hívtak fel!De azóta megint semmi!Szerintem én is írok mail-t a Kovács Jánosnak,hogy ugyan mikor utalják a beígért pénzt????Nem hagyom annyiban!
Remélem segítettem?!
Sziasztok!
Én is megrendeltem. De eredmény nem látszik. Felesleges pénzkiadás.
Szia!
Én erre a címre küldtem vissza a dobozt!A múlt héten hívott a cég,hogy egyeztessük a számlaszámot!Várom a pénzt!
Ez a cím:
Massive Dynamic sp. zo. o
00-511 Warsawa
Nowogrodzka 23.
Sok sikert!
Csá mindenki.
Én 10.07-én küldtem vissza, tegnapelőtt írtam nekik, hogy megkapták-e már, és mikor utalják vissza a lóvét, és vissza írtak hogy(bemásolom) :
Tisztelt xy!
Természetesen, hétfőn (2011.10.24-én) átutaljuk Önnek a pénzt, és mivel külföldi bankszámláról utaljuk, az Ön számlájára a
jövő hét vége felé kell hogy megérkezzen a pénz.
Tisztelettel,
Kovács János
Na kíváncsi leszek :))))))
Üdvözlet mindenkinek!
Kaphatnék egy címet ahova visszaküldhetném a Slim tablettát, mert van egy bontatlan dobozzal még, ám számlát nem küldtek hozzá, a neten semmi cím nincs, tovább enni pedig nem akarjuk. Köszönöm előre is.
Lányok!
Mindenkinek jobbulást kívánok és azt, hogy kapjátok vissza mielőbb a pénzeteket!! Sajnálom, hogy többőtöknek nem sikerült a bogyóval fogynia!
Azért sok sikert kívánok a későbbi fogyásotokhoz!!!
Aki fogy a bogyóval (vagy esetleg nem változik a súlya) azt javaslom, hogy próbáljátok ki a 90 napos diétát. Nálunk (párom+nagyobbik fiam és én is) nagy sikere van, folyamatosan -igaz, hogy lassan- csökken a súlyunk, de csak én szedem mellette a Slimet. (Én gyorsabban is fogyok, mint ők..)
Az egyik kolléganőm a 3 hónap alatt 17 kg-ot fogyott, a másik csak 2 hónapig csinálta víznap nélkül és az első hónapban nem fogyott, a második végére 12 kg-al lett kevesebb. Miattuk kezdtem én is bele és nem bántam meg!
Még így is fogyunk, hogy az adagokat nem méregetjük - annyit eszünk, amennyi jólesik -, csak a szétválasztásra figyelünk!!
Egy dkg-ot se fogytam,inkább csak puffadtam...elkeserítő.Pedig diétáztam mellette.
Remélem visszakapom az árát,mert elég borsos,-azt igérték...
De jó, végre valaki!!
Nekem is így kezdődött, az én vérnyomásom is alacsony volt, de a bogyó hatására 110/80-ra beállt. (Ha érdekel, írtam egy naplót a bogyóval kapcsolatos észrevételeimről, naponta vezetem.)
Drukkolok, hogy neked is sikerüljön fogynod!!!
:o)