Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Slim Greenline 700 fórum

Slim Greenline 700 (beszélgetés)

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
2011. szept. 26. 19:56

Úgy látom senki sem tud érdemben segíteni a visszavásárlási garancia ügyében!Ez egy unkorrekt cég!!!!!! Ne higgyetek nekik!!!!!!Mielőtt veszitek akkor még felhívnak kedvesen,hogy még egyet vegyetek mert megéri!Amíg a pénzt be nem szedik! Utána ha bármi problémád van sehol nem tudod elérni őket!Nagy CSALÓK!!!!!!!!Abban sem higgyetek,hogy vissza vásárlási garanciával élhettek!Én rosszul voltam tőle és nem is fogytam.Én is így jártam, Szóval gondoljátok meg százszor,hogy rendeltek-e vagy sem!!!!!!!!!!Én már annyiszor írtam itt a fórumon és kerestem őket égen földön,de sehol nem jelentkeztek!!!!!! Ha korrektek lennének saját érdekükben már el intézték volna.Sajnos nem is egyedül vagyok ilyen problémával.Remélem most már más is mer lépni!

Üdv.

209. endildi (válaszként erre: 208. - Tejbegríz)
2011. szept. 26. 11:48

Kedves Tejbegríz!

Nem értem, mit kellene még felvállalnom. Nekem segít a bogyó és nincsenek rosszulléteim sem. Egyébként -ha érdekel- naplót vezetek itt a hoxán: "Életmódváltásra tett kísérletem, vagyis: reménykedem a fogyásomban.." címmel. Itt leírom a napjaimat és a napi súlyomat ŐSZINTÉN!! (Ez nem átvágás!)

Ha azt vesszük, hogy szept. 13-a óta szedem és nincs farkas étvágyam, nekem már megérte ennyit kiadni érte. Korábban mindenfélével próbálkoztam, de fogyibogyókat soha nem vettem. (Most itt volt az ideje, hogy kipróbáljak egyet - és ezt választottam.)

Azt tényleg sajnálom, hogy elvétve van csak olyan, akinek segít és MAXIMÁLISAN ELÍTÉLEM a forgalmazó céget, hogy így átvágja az embereket!!! A pénzt vissza kell adniuk, ha ezt ígérték! Esetleg a fogyasztóvédelem tud valamit tenni? Lehet, hogy érdemes megpróbálni.

208. tejbegríz (válaszként erre: 191. - Endildi)
2011. szept. 25. 02:34

Szia,

Hát nem is értem miért nem vállalod... :-))))

Szépen ki van ez találva.

2011. szept. 24. 14:45

Sziasztok van egy olyan fórum itt hogy a

Fogyókúra elkezdése

olvassátok el szerintem érdemes a bogyó szedésével kombinálni.

206. endildi
2011. szept. 24. 09:18

Szomorú, hogy több embernek negatív a tapasztalata erről a bogyóról, de az még szomorúbb, hogy ennyire semmibe veszi a cég a reklamációkat!!! Sok pénzt beszednek és nem megfelelő a tájékoztatás! Sehol sem írják le, hogy a készítmény sok koffeint tartalmaz, ami okozhat kellemetlen érrendszeri panaszokat! Remélem, hogy sikerül a pénzeteket visszakapnotok!!

..és azért azt is remélem, hogy néhányunknak sikeres a fogyókúra! :o)

Mindenkinek szép napot és nagyon kellemes hétvégét kívánok!!!!!!!!!!

205. Babytos (válaszként erre: 204. - Kedvescsaj)
2011. szept. 23. 20:21
kedvescsaj! írtam neked privibe!! Ha van még valaki aki ugyanilyen helyzetben van írjatok nekem privátban légyszives!!!!!
2011. szept. 23. 19:51
Én már ügyvédhez és az adóhatósághoz fordulok!
2011. szept. 23. 19:49

Kedves Babytos!

Látom egy ciőben járunk! Én is szeretnék élni a visszavásárlási garanciával,de úgy látom ez egy nagy BECSAPÁS ! ÁTVERÉS! Ha egy korrekt céggel állnánk kapcsolatban mind ez símán menne! Én már kettő hete semmit nem érek el ez ügyben!Sem telefonon sem emailen nem jelentkeznek! De azért a rendeléseknél tudnak nagyon kedvesek lenni,hogy ki vegyék az emberektől a legtöbb pénzt.Sajnos engem is rá beszéltek kettő dobozra,amit nagyon bánok!Ha tudnál ez ügyben (elérhetőségek) kérlek segíts,írd meg vagy itt vagy az email címemre. Várom válaszod! pegazusaro@citromail.hu

202. Lilla. (válaszként erre: 199. - Babytos)
2011. szept. 23. 17:11
Szerintem fenyegesd meg őket, hogy ha egy héten belül nem küldik neked vissza a pénzt feljelented őket. Biztos nem hiányzik nekik az ellenőrzés.
201. endildi (válaszként erre: 198. - 44bc6f2b60)
2011. szept. 23. 08:19

Valószínű, hogy a minimális kalóriabevitel miatt és a futópad miatt fogyok, de azért reggel én is eszem kenyeret v. zsömlét (egy felet). Nekem leginkább az segít, hogy nem érzek éhséget! Ez a legfontosabb az egész diétában, ha nincs éhségérzet, maximálisan oda tudok figyelni arra, hogy mit és mennyit eszem!!!

A legjobb dolog: tegnap este grilleztünk, csináltam 3-féle csirkemellet, ananászt és sok salátát, de semmit nem ettem belőle, mert úgy éreztem - nincs szükségem az evésre. Még 10 nap után is furcsa dolog, mert imádok grillezni - és enni!!!

De ma reggel 104,9 voltam, ami tök jó.

És az egyik legfontosabb: nagyon lassan kell enni, így hamarabb jön a teltségérzet! Az is jó, ha evés előtt egy nagy pohár vizet iszol, mert telíti a gyomrot és kevesebbet kívánsz enni!

200. Babytos
2011. szept. 22. 21:13
ja és persze készíts fotókat!! tudják a neved,címed... valahogy nem szeretném viszont látni a fotómat névvel együtt látni az interneten!!!!
199. Babytos
2011. szept. 22. 21:10

Sziasztok! 3hete rendeltem meg a kapszulát, 7 napig szedtem ugy ahogy azt megírták! de 2.nap után szorítást éreztem a mellkasomban, pörgött a szivem,mintha 4red bullt megittam volna! majd írtam nekik egy mailt,hogy szeretnék érni a visszafizetés lehetőségével! Persze semmi válasz napokon keresztül, majd elkezdtem őket hivogatni a 3 .napon végre felvették! elmondták, h jó majd küldenek egy mailt amiben leírják mi a teendőm! Majd megérkezett egy mail , h köszönik az újabb rendelésem! Na erre berágtam és megírtam nekik,h ez nem éppen az amit én kértem!! Az alábbi mailt kaptam:

Kedves !

Önnek mindössze annyit kell tennie, hogy a diéta-kiegészítő megérkezésének időpontjában feljegyzi az aktuális súlyát, és

ezek után rendszeresen vezet feljegyzéseket, illetve fényképeket készít. A garanciaigény teljesítéséhez elegendő ez a

leírás, melyet az említett feljegyzések adataival és a termék üres dobozával együtt az emailben kapott címre eljuttat.

Ebben az esetben készen állunk az Ön által megadott bankszámlaszámra átutalni a termék árát.

Hozzá kell tennem, hogy csak elvétve érkezett hozzánk ilyen kérés.

A szállítócég adatai:

Massive Dynamic Sp. z o.o. (Kft.)

ul. Nowogrodzka 23

00-511 Warszawa

Üdvözlettel,

Kovács János

Active Food Supplements

Mindenki vonja le ebből a konzekvenciát....pestről küldik,te küld ki külföldre!! :-) korrekt,ugye??

198. 44bc6f2b60 (válaszként erre: 193. - Endildi)
2011. szept. 22. 20:31

Tudod min gondolkozom?Nem e azért fogytál mert elhagytad a kenyeret és mozogsz?Mert annyi helyen olvastam hogy nem használt semmit. Lehet hogy egyszerűen azért fogytál mert elhagytad a kenyeret. Különben én azt csinálom hogy eszek egy két falatot belőtyölök vagy két pohár teát vagy vizet. /csipkebogyó vagy kamilla vagy valami hasonló nem koffeines tea minimális cukorral/és még evés közbe is iszok ami belefér és így kevesebbet eszem.Olvastam valahol hogy sokan összekeverik a szomjúságot az éhséggel, úgyhogy jól teszed ha iszol sokat. A levessel kapcsolatba meg azt hallottam hogy ha a levest leturmixolod és úgy iszod meg az fogyókúrás mert a leves darabok fel vannak hígítva és nehezebben tudja az ember megemészteni ezért sokáig teltség érzetet okoz. Ezért igyekszem két tányér levest enni. a kenyeret én is lecsökkentettem napi két szeletre és reggel egy zsömle. Eddig csak a reggelim két három szelet kenyér volt. A mai a 9-ik napom Lehet hogy nem ér semmit csak én elhagytam a kenyeret és ezért érzem úgy hogy használ. Mindenesetre 94-95 volt a derékbőségem de most ma éppen 89 volt. De ez még nem mérvadó. Mert előtte valamitől fel is voltam fújódva. Mindenesetre egy olyan felső jó volt rám amiről nem is gondoltam volna. Felvettem egy melegítőt ami lefogta a hasam meg azt a felsőt és tök csini voltam. Csak ne volna ekkora fenekem. Mindegy a lényeg hogy biztos voltam benne hogy passzol rám a felső és hurkákat mutat és láss csodát nem így volt.

szóval nekem tegnap meg ma volt éhségem de lehet hogy csak szomjúság majd holnap kipróbálom. Iszok mint a ló.

197. Uitz (válaszként erre: 188. - Anetta1)
2011. szept. 22. 19:39
Kérlek a garancia érvényesítésével kapcsolatos információkat légyszí írd meg, mivel neked pontosan minden elmondtak. Gondolom a postázási címet is megadták.
196. Uitz (válaszként erre: 193. - Kedvescsaj)
2011. szept. 22. 19:36
4088950 telefonszám jó!. A lapjukon is szerepel, valamint ma beszéltem velük.A cimet még írták ahova visszaküldhetem a terméket, de a postázást és csomagolást végző cég címe nálad is szerepel a boritékon.
195. 44bc6f2b60 (válaszként erre: 193. - Kedvescsaj)
2011. szept. 22. 17:58
az általam megadott szám nem jó?Mert én visszahívtam őket annó és felvették a második dobozra a rendelésemet.
2011. szept. 22. 17:58

Kedves Verocska79!

Adiponix.hu

2011. szept. 22. 17:51

Kedves Szente Andrea!

Lé greenline700 forgalmazó cég címét.Azt írtad,hogy oda küldték el az üres dobozokat és utalták a pénzt.Hiszem ha látom,mert már többször kértelek írd meg az elérhetőségüket és sosem írtad meg konkrétan a pontos címet.Írt valaki (lehet hogy te) egy telefonszámot is,azis nem létező szám!!!!!! Ha vissza kapta a barátnőd a pénzt,akkor biztos tudod is az elérhetőségüket.Kicsit úgy tűnik mintha csak egy mézes madzagot húznál.Ezzel segítenél rajtam kívül sok-sok embernek is . Légyszíves írd meg a címüket.Várom válaszod! Köszi

192. 44bc6f2b60 (válaszként erre: 191. - Ancsy200)
2011. szept. 22. 17:07

ezt hol veszed?Patikába? Mármint a supervellt.Én még nem próbáltam.Épp most mértem a derekam. Megint 89 cm a 94-95 helyett.Pomt el akartam menni itthonról és öltöztem volna felfelé.Most jött egy felsőm tezs-veszen vettem.Jaj mondom ezt nem veszem fel kicsi passzol.De most nem tudtam mit vegyek hát mondopm csaqk felpróbálom.És pont jó lett ha nem lenne nagy a fenekem nagyon csini lennék benne.Sajna ebbe a felsőbe nagyon kiadja a fenekem de ez már pozitív hogy fel bírtam venni és szépen kiadtam a felsőtestem.Felül nem ráncolódik már úgy az oldalam mint eddig.De a 89 cm meggyőző.

Viszont tegnap meg ma is nagy kajálhatnék tört rám alig bírtam ellenálni.Tegnap palacsintával nem bírtam de megáltam.Tudjátok mit nassolok most?Fehér paprikát.Nem is rossz magába sem.De azért kenyérrel jobb lenne.De azt nem akarom hogy megint több kenyeret egyek .Kitartás!!!

2011. szept. 22. 16:08

Sziasztok!

Nekem elvileg holnap kell megérkeznie a csomagnak.

Ma hívtak,és közölték velem,hogy ha meggondoltam magam,akkor nem muszáj átvennem.

Nem is tudom mit csináljak.Elég sokan írtátok,hogy semmi hatása és hogy csak átverés az egész.Annyi az egésznek a lényege,hogy nincs étvágyad de akkor feleslegesen dobok ki az ablakon 8000 Ft-ot,hiába 100% visszafizetési garancia van.Még telefonálgassak ide-oda a pénzemért és még az sem biztos,hogy felveszik.

Akkor ugyan mindegy,hogy ha megveszem a Superwell Adiponix 8-at és csak 2000 Ft.És a hatás ugyan az étvágycsökkentő.

190. endildi (válaszként erre: 189. - Dudmancs)
2011. szept. 21. 15:04

Nagyon köszönöm, fel is vagyok dobódva tőle!

Bár sok kilótól kell megszabadulnom, de a kardiológusom szerint is jó úton haladok - olvadnak a kilók.. :o)

Októbertől kombinálom a 90 napossal, így egyszerre több ponton indítom a támadást a túlsúly ellen..

2011. szept. 21. 14:45

Sziasztok!

Sajnos Én sem tudok pozitív dolgokról beszámolni!Pénteken lesz két hete,hogy szedem a bogyót,napi kettőt,de a súlyom nem változik!Eddig reggel,délben,este rendszeresen ettem,sőt az étkezések között is nassoltam!Mára ez annyiban változott,hogy reggel egy szelet pirítóst eszem szalámival,sajttal és egy pohár tejes kv-val.Délben ebédelek,de nem annyit,mint korábban.Du.max.egy joghurt vagy gyümi!Vacsora semmi.Úgy gondolom,hogy csökkentettem,változtattam az étrendemen,mégsem tapasztalom a fogyást!Igaz,Én "csak" 6-8kg-tól szeretnék megszabadulni,de a mérleg nem csal mosolyt az arcomra!Még van,picit több,mint két heti bogyó adagom.Kitartok,hátha jön a hatás!

"endildi" viszont szépen halad a fogyás útján!Mindent bele,ügyes vagy!!!:-)

188. Anetta1 (válaszként erre: 182. - Uitz)
2011. szept. 21. 13:02

Kedves Uitz!

Most hívtam fel az általad megadott telefonszámot,és egy úr készséggel meghallgatott, és elmondta a garancia érvényesítésének menetét is.

Én javaslom mindenkinek aki szeretne élni ezzel a lehetőséggel az hívja őket fel!

Én részemről köszönöm neked, hogy ide beírtad a telefonszámot ahol tudtam érdeklődni és reklamálni a termékkel kapcsolatban!

Sok sikert kívánok mindenkinek a fogyáshoz, ha lehet természetes úton:)

187. endildi
2011. szept. 21. 11:51

Kedves Lányok!

Bevizsgálást az Országos Gyógyszerészeti Intézetben csinálnak, most érdeklődtem a feltételek után - várom a válaszukat és megírom..

186. endildi (válaszként erre: 185. - Tejbegríz)
2011. szept. 21. 11:37

Kedves Tejbegríz!

A felsorolt tüneteknek valószínűleg a túlzott koffeinbevitel vagy koffeinérzékenység az oka. Egy kapszula koffein tartalma 200 mg, napi 2-t szedve =400 mg. Egy felnőtt, egészséges szervezetnek max. 300 mg az ajánlott mennyiség!! Ez már önmagában normál esetben is magyarázat az említet tünetekre. (Pláne, ha valaki iszik mellé kávét, teát, kólát és esetelg alapjában magasabb a vérnyomása..) Bárki beszedi, mielőtt elkezdené, mindenképpen beszélje meg a háziorvosával/kardiológusával!

2011. szept. 21. 11:29

Sziasztok,

Ha valakinek van még a bogyóból és esetleg van ideje, energiája vagy talán még kapcsolata is el kellene vinni bevizsgáltatni, mert azok alapján amiket írtok szerintem ephedrin vagy amfetamin van benne ami ugyebár a szintetikus drogok egyik alapanyaga. Az étvágytalanság, a túlpörgés, a heves szívdobogás erre utalnak. Ha csak a placebó az a jobbik eset, de az csak nagyon kevés embernél működik!

184. Uitz
2011. szept. 21. 11:05
Az elmúl 1-2 nap hozzászólásait is elolvastam, s nagyon örülök, hogy nektek is szemet szúrt egy-két hozzászólás. Én vettem a fáradtságot, és az összes hozzászólást a fórumom elolvastam. Hát komoly ellenmondás volt egy-két hozzászólásban, sőt néha már azt sem tudta, hogy az előzőekben mit írt. Ha az ember súlyproblémákkal kűzd egy idő után mindent megprobál.Én is. Nekem a változó kor hozta ezt a lo kg-ot. Alkat és kor függvénye, hogy milyen gyorsan tudja az ember leadni. Azt is tudni kell,hoyg az első 1-3 kg először víz. Csalán és zöldtea fogyasztása mindenképpen ajánlott.Ha fáj a gyomrod, elképzelhető, hogy kisebb gyulladás van a gyomorban erre a kamilla, vagy körömvirágtea langyosan ajánlott. Akinek emésztőszervi gondja van, egy kicsit savas a szervezete még nem biztos, hogy tud róla,mert nem jelentkeztek a problémák a mindennapokban. Tőbb rost bevitele mindenképpen ajánlott. a gyümölccsel is vigyázni kell, mert bizonyos gyümölcsnek magas a cukortartalma. A neten utánna lehet nézni lugosító étrendnek. Nekem most az afrikai diéta keltette fel a figyelmemet. Aki szereti az édességeket annak tudom ajánlani árpát vagy kölest 2-3 kanálnyit megfőzni, s még melegen sok fahéjjal és egy pici mézzel elkeverni. Nekem ez a hütőbe van, s amikor mérhetetlen kényszert érzek az édesség után eszem egykicsit belőle./5-6 alkalomra elég ez a mennyiség nekem/ Ez nálam bevált,lassan eszem egy keveset, s kielégíti édesség utánni vágyam. Azonkivűl magas a rosttartalma és a fahéj is "fogyaszt".
183. Uitz
2011. szept. 21. 10:45

Ettől független szedem a bogyókat. Különösebb hatást za alkalmankénti szájszárazság kivételével nem érzek. Az étkezésre én is odafigyelek. Az elmúlt időszakban akinek problémája volt az alvással, azért nem biztos, hoyg a bogyó felelős.

Az viszont tény, hogy kávét csak reggel iszom, du már nem jut eszembe. Gondoljátok végig az napok időjárásváltozását, valamint a hold állását is. Egyébként a bogyó 100%-ban garantálja n/???/ a heti 3-4 kilós fogyást. Azonkivűl nem korrekt a fogyni vágyó emberek helyzetével visszaélni.

182. Uitz
2011. szept. 21. 10:37

Sziasztok Lányok!!!

Mint az előző levelemben írtam,ti se adjátok fel a garanciára vonatkozóakat. Leveleim eredményeképpen a honlapjukra felkerült egy budapesti telefonszám, de arra készüljetek fel, hogy kényes kérdésekre nem igazán kompetens az úrválaszolni. Holnap de.folyamán fog felelős személy keresni. A cég felelőssége /forgalmazó és a csomagolóé / egyértelmű. Kérlek titeket, hogy a hozzászólók által adott válaszokat is "szűrjétek". A másik forumot és az összeshozzószólót a forgalmazó üzemelteti és írja.

Honnan veszem? Minden nap 2 pozitív hozzászólást jelenik meg. 4 alkalommal ezen keresztül is jeleztem problémáimatÉrdekes módon max. 1 napon belül lekerült a bejegyzésem. Mivel nem mindenki tudja ezért szeretném az alábbiakat közzétenni. A mo. forgalmazásnak /bármilyen termékről is van szó/ komoly szabályai vannak. Az áru behozatala, csomagolása, a megrendelések felvétele, továbbítása,visszáru, az utánvét kezelése, a pénz banki utalása mind komoly előírást, jogszabályt foglal magába. A holnapi beszélgetés eredményéről irok. De a 4088950-es telefonszámon már élhettek a reklamációtokkal. Ettől független

181. endildi
2011. szept. 21. 08:28

Kedves Lányok!

Én 9. napja szedem és csak pozitív tapasztalataim vannak, amit le is írok rendszeresen itt a naplómban: "Életmódváltásra tett kísérletem, vagyis: reménykedem a fogyásomban..".

DE EZ EGYÉNILEG FÜGGŐ!!! NEM HAT MINDENKIRE EGYFORMÁN!!! (Nekem nagyon nagy a súlyom, és amióta szedem, 109,8-ról fogytam 105,5-re.)

Én régebben napi 2 l kólát ittam, de nem kávéztam, nem dohányoztam. Az epekövem miatt le kellett mondanom minden kakaópor tartalmú ételről/édességről, május eleje óta nem eszem csokit. :o( Van egy szívbillentyű-hibám, amire gyógyszert szedtem, mert váratlan helyzetekben is begyorsult a pulzusom (átlagosan 180-200-ra), de ez a kapszulák szedése alatt egyszer sem jelentkezett.

AKI SZEDNI SZERETNÉ mindenképpen beszéljen a háziorvosával, mert: egy kapszula koffein-tartalma: 200 mg és ugye napi 2-vel számolva az 400 mg/nap!

Egy felnőtt normális szervezetnek az ajánlott napi maximális koffein-bevitel: 300 mg! Ezt mindenképpen vegyétek figyelembe! Nem szabad mellette kávét, kólát, fekete teát vagy energiaitalt inni!

Sajnálom, hogy az ígért pénz-visszafizetési garancia becsapás, de bízom benne, hogy azért néhányunknak segít! Ha csak abban, hogy kisebb az étvágyunk - már megérte!

VISZONT FOGYNI CSAK ÚGY LEHET, HA CSÖKKENTJÜK A KALÓRIA-BEVITELT ÉS TORNÁZUNK RENDSZERESEN! TEHÁT: É L E T M Ó D V Á L T Á S S A L !!!

Mindenkinek KITARTÁST!!!

:o)

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook