Slim Greenline 700 (beszélgetés)
Lányok!
Lehet, hogy én vagyok a kakukktojás?
Basszus, hogy lehet, hogy én fogyok a bogyóval és rajtam kívül senki? Csak én vagyok ennyire elhízva, hogy rólam van lehetőségük menni a kilóknak?!?
:o(((
Szevasztok!
A telken voltam téliesíteni, ezért két hét eltelte utáni tudok beszámolni az eredményről.
Az állapotom siralmas, egy dekát sem fogytam.
Az éjszakai nem alvás az viszont bejött.
Elég sokat mozogtam a kertben - ástam, hajolgattam, jöttem-mentem. A kaját visszafogtam és sehol semmi eredmény.
Ja és napi 2 szemet vettem be!!!!
Most becsülettel beszedem mindet és utána újra fénykép, majd ha semmi nem változik visszakérem az árát.
Kedves Hurikata!
Sajnálom, hogy allergiás reakciód van a bogyóktól, de én már a második dobozt bontottam ki és kezdtem szedni -7 kg-nál tartok és nincsenek negatív tüneteim.
Nem lehet, hogy koffein-allergiád van?
Sziasztok!
Mivel az előzőekben nem találtam ilyen tünetet,úgy döntöttem leírom! A Slim greenline 700 nevü tabletta ez első héten semmilyen hatássalnemvolt rám. A második héten nagyon súlyos allergiás kiütések jelentkeztek a nyakamon. Abba hagytam a tabletták szedését és orvoshoz mentem. Injekciót kaptam,és allergia elleni gyógyszert. Mivel nem volt biztos hogy a fenti gyógyszer hatására jöttek elő a tünetek, pár nap után újra bevettem egy tablettát, hogy megbizonyosodjak. Most úgy néz ki a nyakam, mint ha legalább másod foku égési sérülések lennének rajta. Folyamatosan gyógyszert szedek. Nagyon fájdalmas! Felhaívtam a forgalmazót, ők állították, hogy csak természetes anyagokat tartalmaz a készítmény. Igéretet kaptam, ha visszaküldöm, akkor az árát megtérítik. Várom a pénzemet! És csütörtökön megyek vérvételre! Mindenkit lebeszélek a készítmény használatáról. Sok sok veszélye van!
...a napi bejegyzéseket...
Bocsi, elírtam. :o)
Ha rákattintassz a nevemre, megjelenik az adatlapom és mellette látod azt, hogy Interaktivitás. Ha erre kattintassz, látod a naplómat és olvashatod a napo bejegyzéseket.
:o)
Szia Verocska!
Igen, vagyok, csak olyan sok elintéznivalóm volt/van, hogy nem tudom megvan-e még a fejem..
Már kigyógyultam a fülgyulladásból, jó a közérzetem és újra futópadozom mától. :o)
Nagyfiam most választ gimit, ezért több iskolába megyünk tájékozódni. Elég strapás munka, az egész felvételi egy nagy káosz és nem lehet látni a kiutat belőle! Annyira megbonyolították, hogy szegény gyerekek nem is tudják, mi lesz velük jövőre. Na mindegy!
Tehát vagyok és írom tovább a mérlegelőmet és a naplómat..
Szép napot neked! :o)
Sziasztok!
2 hete szedem de nem ment le talán csak 2 kg. Se számlát se semmilyen papírt nem kaptam azt sem tudom hogy hova kell visszaküldeni a dobozt vagy mit kell csinálni ha a kg megmaradnak tudtok segíteni? Az üres dobozt is vissza kell ( lehet) küldeni?Látom Prinncessa is ezzel a kéréssel fordult hozzátok, aki tud írjon!
Addig is szép napot!
Sziasztok, abban tudtok segíteni h. a visszaküldésnél magyar vagy angol nyelvű levelet írtatok?
Mennyire kell részletezni h. nem volt megfelelő a bogyó? Sajnos én sem fogytam tőle semmit, szeretném visszaküldeni. Köszönöm!
Kedves Molnek!
A kezdő súlyom 109,8 volt, ma reggel 103,6. (Voltam már 102,0 is.) Ingázik a súlyom, de az is befolyásolhatja, hogy rendszeresen futópadozom (=gyors séta 30 percig) és naponta min. 15 felülést csinálok az AbKingPro-n.
A combomon és az arcomon is látszik, hogy fogytam, ezt mindenki észreveszi a környezetemben.
Én bizakodom... :o)
Kedves Molnek!
Én már 32 napja szedem, naponta 2-t. Eddig elég szépen fogytam, nem volt étvágyam, de mostanában sajnos megállt a fogyásom, hol fogyok - hol meg hízok. Ide-oda ingázom.. Már hozzászokott a szervezetem a bogyóhoz, nem érzem már az étvágycsökkentő hatását. Kombináltam a 90 napos diétával és bízom benne, hogy előbb-utóbb sikerül tovább fogynom. (Bár egyre többen veszik észre rajtam a fogyást olyanok, akik nem tudták, hogy fogyizok..)
Én még bízom, hogy sikerül.
Neked is drukkolok!!! :o)
Tádááámmmm!! Nem hiszitek el,visszaküldték a pénzem!!!!!!!
Visszaküldtem az üres dobozt,mellékeltem egy szép kis levelet ahogy kérték, és jött az sms: 9703 Ft-ot utaltak!
Sok sikert nektek is!!