Slim Greenline 700 (beszélgetés)
Kávét nem szabad innom, mert a szívbillentyűm nem bírja (mytralis prolapsusom van) és begyorsul a pulzusom tőle. Ami érdekes, hogy ettől a bogyótól nem történt egyszer sem! (Egyébként úgy tervezem, hogy októbertől elkezdem a 90 napos diétát is a párommal és a nagyobbik fiammal együtt.)
De mire a bogyók elfogynak, szerintem összeszűkül úgy a gyomrom, hogy nem is fogok tudni többet enni. Csak akkor nagyon kell majd vigyáznom, mit eszem!
Most hallottam róla, hogy van egy homeopátiás étvágycsökkentő is, annak most fogok utánajárni..
Kedves Verocska79!
Eddig mennyit fogytál a 7 nap alatt? Nekem ez a 7. reggelem (napi 2-t szedek) és a mai mérleg szerint -3,8 kg, amit szerintem kizálólag annak köszönhetek, hogy elmúlt az éhségem és ezért nem is vacsizom. Napközben is doppingol a koffeintartalma, nem alszom el a gép előtt és jobban "pörög" az agyam. (Egyenlőre nagyon jó így ez nekem..) :o)
Kedves Poori!
Természetesen megteheted, hogy nem veszed át, semmi következménye nem lesz. Viszont azt gondold át -és beszéld meg a kardiológusoddal-, hogy ha szívbeteg vagy, szabad-e napi 400 mg koffeint bevinned a szervezetedbe?! Ha más "fogyasztószert" is szeretnél kipróbálni, mindig nézd meg az összetételét és kérdezd meg az orvosod véleményét!!! Nehogy nagyobb bajt okozzon a beszedett bogyó!!
Kedves Uitz!
Ha tudsz valami lehetőséget a vissza vásárlási garanciával kapcsolatban kérlek írd meg,mert én is szeretnék vele élni! Nagyon úgy tűnik,hogy ez nem valósítható meg,csak ígéret volt,hogy ba csapják az embereket!Köszi
El adom a tablettáimat ha valakit érdekel,egy originál doboz,és egy másikból dobozból három hiányzik.Tizenháromezer forintér.
email címem : pegazusaro@citromail.hu
Nagyon szeretném, ha Ti sem adnátok fel. A csomagolást és postázást végző cégnek is van felelőssége. Olvassátok el a honlapjukat / utánvétek kezelése, visszáru, banki ügyletek/
Az alábbi reklamációs levelet küldtem Hivatkozással az előztőekben internetes levelezőrendszerükön keresztül elküldött reklamációra, az alábbiakban ismételten jelzem Önök felé kifogásaimat.
2 dobozt rendeltem a termékükből, jelőlve, hogy nem a készpénzes fizetést választom. Hirdetésükben postáztási költség nélkül, + ajándék, valamint 60 napig 100 %-os visszavásárlási garanciával hirdették sikertelenség esetén. Ennek ellenére utánvéttel érkezett a csomagjuk, mivel 12-én sms értesítőt kaptam a csomagküldő cégtől az áru érkezésére vonatkozóan mégis áttvettem gondolva, hogy adminisztrációs hiba történt.
A csomagban számla, az ígért ajándék,garanciára vonatkozó levél nem volt található.
Ezt megreklamáltan az internetes levelezőrendszerükön keresztül, melyre nem válaszoltak. Jobban utána néztem a termékükkel kapcsolatos bejegyzéseknek. A egyik hirportálon hasonló gondokról, hiányosságokról írtak.
A másik hírlevélen - melyre hozzászólásokat lehet küldeni- 3 alkalommal jeleztem kifogásomat, melyek egy rövid ideig olvashatóak voltak, aztán "eltűntek". A harmadik még olvasható.
Ma sikerült a Complexpress Logisztikai Kft- t elérnem,ők adták meg az Önök elérhetőségét.
Nem hiszem, hogy a termék magyarországi forgalmazásával kapcsolatos kötelezettségeikkel ne lennének tisztában.
Továbbá azt sem gondolom, hogy a magyar nyelv használata késleltetést, vagy bármilyen hátrányt jelentene, hisz a küldött hozzászólásaimat - gondolom elolvasás, esteleg fordítás utrán letörölték. Ennek alapján erős az érzésem, hogy a beérkezett hozzászólások / a sajátom kivételével/, nem valós vásárloktól ered.
Kérem reklamációmra érdemi választ adni, ellenkező esetben további lépéseket teszek a megfelelő helyeken. "
Ha kérdésetek van kérlek írjatok.
Kedves Mindenki!
Akinek kell a bogyó eladom! 9db hiányzik belőle. 7900ft-ért vettem, de 6500ft-ért tovább adom, akine kell!
Az e-mail címem: mazsy.17@freemail.hu
Sajna én nem tudom elhagyni a vacsit mert akkor éjszaka olyan gyomorgörcsöm van hogy akkor vagyok kénytelen enni.
Tegnap tepsis túrós palacsinta volt.Na tkati most én nem bírtam magammal,de cserébe vacsit nem ettem.Délután rájártam ugye a palacsintára.Kb 5 körül ettem utoljára palacsintát.És így kihúztam reggelig de azért most már ehetném van.De nem vagyok olyan éhes mint szoktam lenni ez tény.
Örülök, hogy nálad is hasonló a hatása, én már kedd óta nem vacsizom (napi 2-t szedek) és az az igazság, hogy azt hittem, farkaséhes leszek másnap, de azt tapasztalom, hogy ha egész nap nem ennék semmit, akkor sem lennék éhes! Enni persze kell, de így legalább sokkal kevesebbet eszem és a vacsora nélkül mindenképpen fogyni fogok. Én is bízom a bogyókban..
:o)
+48585858956
engem ezen a számon hívtak fel?Mennyiért vetted a kettőt?Móni