Slim Greenline 700 (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma 2. napja hogy szedem a gyógyszert, első nap semmi különöset nem éreztem, mondjuk én eleve kávé függő vagyok:)
Mint ígértem ma ráálltam a mérlegre és 79kg-ot mutatott.Úgy gondoltam legközelebb 1 hét múlva fogom ezt megismételni, remélem hozzátok hasonlóan jó eredménnyel:)
Az evésre is odafigyelek, és heti 3x eljárok konditerembe is. Az általam kitűzött cél, most a 70kg elérése! Nagyon szeretném hogy sikerüljön!
Továbbra is figyelemmel kísérlek titeket, hogy milyen tapasztalataitok vannak, és kinek mennyit sikerült leadni a súlyából.
Mindenkinek sok kitartást, és sok elvesztett kilót kívánok!
Verocska,
köszönöm, ezekre megpróbálok ügyelni, de az én gyerekeim annyi édességet esznek :-( Vagyis az a baj, hogy nem egy időben kívánják meg, és persze nem egyformát :-) 4 gyerek, négy különböző időben más-más nasi :-) De megpróbálok mindent, mert 75 kiló 164 cmhez az azért nekem sok, főleg, hogy 55 kiló a versenysúlyom. De 6 évvel ezelőtt egy ikerterhesség, utána rá másfél évre egy "szimpla" kicsit kivett a szervezetemből, súlyt meg tett rám bőven :-) Persze nem is vagyok húsz éves, hogy olvadjanak rajtam a kilók :-)
Szia n_viv_i
Éhgyomorra vetted be?
Kedves kéknefelejts
hamarabb nem tudnád bevenni? De pár falatot egyél előtt ne éhgyomorra és utána igyál vagy két pohár valamit
Egyébként szia ez lemaradt az előbb tkati!
Az édesség mániát ki tudod elégíteni egy-két kocka csokival is.Nálunk bevett szokás hogy egy két naponta szétosztunk egy tábla csokit.Az köztudott hogy élénkíti az agyat és a gyerekeknek is jót tesz.Én úgy szoktam hogy beosztom délelőttre vagy legkésőbb kora délutánig.És amikor eszem piciket harapok és szétolvasztom a nyelvemen így kielégítem az édes utáni vágyam is, megvan a nassoló mozdulatok kielégítés az édes evészeté is és mégse ettél meg 40 dkg lisztes édességet.Mi 6-an vagyunk négy gyerek és mi, egy tábla az 6 sor így 3 kocka per koponya.Szóval apróságok de nekem hatnak.Nemsoká jön a sógornőm is ma adom neki postára az ő bogyóját,mert mi együtt vettük meg. Kata vagy Katka valami ilyesmi néven regisztrált.Amint elkezdi szedni ő is írni fog és ő el tudja mondani hogy csinál kenyeret.Én ettem az ő kenyeréből igaz fehér lisztel csinálta, hallod majdnem olyan volt mint a bolti.Próbáld meg a kenyér megpakolóst.Ja a sajt különben fogyaszt úgyhogy azt egyétek.
sziasztok!
azt szeretném kérni hogyha valaki abbahagyta a bogyó szedését és szívesen elfogadnám mert nagyon szeretnék fogyni de sajnos nincs pénzem megvenni a bogyót! kérlek ha tudtok segítsetek(két gyerekes anyuka vagyok)
előre is köszi
Szia Verocska79,
nagyon köszönöm a részletes ötleteket, máris jobb a kedvem, meg így megpróbálom betartani. Nekem sokat segít, hogy így beszélgetünk róla, ötleteket adunk, átsegítjük a nehezebb időszakon a másikat. Lehet, jobb lett volna nem kihagyni azt a pár napot, és írni inkább, nagyobb erőm lett volna mindenhez :-) Még egyszer köszönöm a segítséget, a sütis dolgot biztos kipróbálom, mert sajnos nagyon édesszájú vagyok. Ráadásul imádok sütni, főzni... Lehetőleg mindig kipróbálni valamit :-)
Még valami eszembe jutott. Valaki tud jól bevált barna kenyér receptet? Kenyérsütőben szoktam csinálni, de csak azt a sima tejes kenyeret, azt szeretik is, de gondoltam kipróbálnám a barnát is. Jobban szeretem azt is magam sütni, mint venni...
Köszi a segítséget!
Szép napot Mindannyiunknak!
Helló!
Én szívesen elfogadom a Slim Greenline 700-at ha elküldöd nekem.Címem:8424 Jásd Új út 30.
Jakab Ferdinándné. Szívesen kipróbálnám.
Előre is köszönöm.
kedves Verocska
reggel 8h 9h között veszem be
kedves híúz1965
nem tudom az egészségiállapotod milyen volt a közérzeted a bogyok szedése előtt de az is lehet hogy mivell az első nap sok ivás sok pisilés így elég sokminden távozik a szervezetből főleg annak akinek mondjuk valamilyen hiánya van pl vas probáld meg hogy sokmindent gyersen eszel vagy épp hogy megpárolod ja és nagyon fontos az ivás persze a tiszta viz kávé semmi még kapuccino cem max gyümölcs tea persze simán cékla alma répa hagyma lereszelve kis citromlé só cékla=vas alma=emésztés répa=böröd hagyma=vértisztitó tehát fontos mit viszel be én azt gondolom enni kell azt mindenki tudja hogy 5xkeveset kéne enni de nem tartja be most a bogyotól alig eszik vagy szinte semmit én sem vagyok éhes mivel a bogyo irányit segit abban amiben magamtól gyenge voltam de azért a bogyoval szemben én gondolgodok ezért nagyon figyelek arra hogy mit eszek a közérzetem miatt vitaminok fontosak főleg most év végén remélem értitek mire gondoltam ma is kevesebbet mutatott a mérleg pedig 1bogyot szedek
Sziasztok! Péntek óta szedem tegnap előtt ráálltam a mérlegre mert nem bírtam tovább, annyira kíváncsi voltam, hogy fogytam-e... 2 kg lement. :) Én is csak egyet szedek!
Kitartást meg lesz a hatás. :)
Szép napot!!!!
sziasztok
nekem is a harmadik napom van ma tegnap is hajnali 3kor tudtam elaludni tegnap délelött belsö melegséget éreztem kicsit megemelte a hömérsékletemet ezt az acai berry csinálja én továbbra is csak napi 1 bogyot szedek
Sziasztok!
Én is rendeltem egy dobozzal, de 10 nap után abbahagytam. A súlyom semmit, még egy dekát sem változott a közérzetem viszont romlott a szedése alatt. Tényleg jó lenne ha valaki be tudná vizsgáltatni. Persze számlát én sem kaptam a céget megtalálni nem lehet, tehát a pénz visszafizetés kamu. Valakinek sikerült?
Ja, ha kevesebbet eszel, többet mozogsz és több folyadékot fogyasztasz akkor a fogyás nem a bogyó érdeme!!!!!!!:)
Sziasztok!
Kicsit szkeptikus vagyok ezzel a bogyóval szemben... Nincs köztetek valaki, aki abbahagyta a szedést, és fel tudna nekem ajánlani pár darabot? Persze nem ingyen.... De egész dobozt nem akarok megvenni.... :)
Sziasztok!
Én megpróbálom az egész fogyis folyamatot leírni a naplómban, hátha tudok valakinek ezzel segíteni. (Mármint kitartásban..)
Viszont kicsit nyomozgatok, hogy mi is ez a bogyó...
Csak annyit szeretnék még, hogy KITARTÁS MINDENKINEK!!!! Akár ezzel a bogyóval, akár e - nélkül is, de már megtettük az első lépést, az elhatározást, hogy megpróbálunk lefogyni!
Szép napot mindenkinek!!!
Kedves Kéknefelejts!
Tényleg nincs semmilyen eng.szám a dobozon, de volt valamilyen felirat a zárófólián.. Este megnézem (otthon van a másik bontatlan doboz), megpróbálom kinyomozni és megírom!
Nekem ez a 3. reggelem, minden reggel 7:30-kor veszem be és 8-kor eszem eg szendvicset, 11:30-kor a másik bogyót és délben ebéd. Délután ált. 15-16 között eszem pl. egy banánt és ezután már semmit. Reggelig minimális éhségérzetem van, viszont nagyon sokat (kb. 3 l vizet) iszom.
Ha csak ezt nézzük, már megérte beszedni, hogy nincs állandó ehetnékem!
Szép napot mindenkinek! :o)
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy ennyien írtatok :-)
Én kicsit eltűntem, de talán jobb is, hogy nem tudtam leírni a mindennapjaimat :-) Sajnos, én is az a fajta vagyok, aki ha idegesebb, vagy akár a konyha körül járkál, akkor csak egy falatot... de folyamatosan eszik. Én hiába szedtem a gyógyszert, vasárnapra már 76,5 kg voltam ( aki visszaolvassa látja, hogy már voltam 74,2 is a bogyó szedése utána) viszont most megmértem, már megint visszaálltam a 75re. Tehát olyan mintha nem történt volna semmi, de remélem most már kitartás és minden lesz, és akkor elindulok lefele. Az allergiám miatt még mindig nem tudok sajnos mozogni, időm pedig órákig sétálni sincsen. A kicsik meg azóta is a sütiket, édességeket kérik, úgyhogy elég nehéz helyzetben vagyok fogyókúrás szempontból. De nem adom fel, én napi kettő tablettát szedek, az étvágyam nem csökkent, aludni is tudok, illetve nem tudok, de ez nem a tabletta miatt van :-). Viszont sok erőt ad, hogy ennyien írtatok, írtátok, hogy változik az étkezési szokásotok, és talán nekem is fog valamikor kicsit csökkenni az éhségérzetem.
szia endildi
én is szedem kedd óta két kapszulával kezdtem reggel ill délben enni nem ettem annál többet ittam aludni alig ma csak egyet reggel
viszont ami aggaszt az hogy még gyártási száma sincs na meg semmi ilyesmi
Kedves Sanka02!
Tulajdonképpen semmi mesterséges adalékot nem tartalmaz (a doboz felirata szerint), de egy kapszula a napi ajánlott bevitel 63%-a, tehát szerintem a napi 2 db már több is, mint amire szüksége van a szervezetnek. Talán ez a többlet nem terhel meg. (Remélem!)
Ha B-blokkolót szedsz, mindenképpen kérdezd meg a kardiológusodat, hogy napi 400 mg koffein 2 részletben engedélyezett-e számodra! Nekem mitrális prolapsusom van, sokáig én is szedtem B-t, de egyenlőre nem volt egyszer sem extrám amióta szedem a napi 2-t (2 napja) pedig régebben 195-220 közötti volt a pulzusom a rosszullétek alatt.
Én azt javaslom -ha elfogadod-, hogy ha szeded a bogyót, ne igyál kávét, sem teát és mindenképpen kérdezd meg előtte az orvosod!
Én nem szedtem ilyen gyógyszert, de úgy látom a tapasztalatok alapján, hogy mindegyik hasonló mellékhatásokat okoz, úgy Hoodia és az Adipex is.
A kezdeti erős mellékhatások megszűnnek ill. lecsökkennek az első pár nap után.