Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Slim Greenline 700 fórum

Slim Greenline 700 (beszélgetés)

2011. szept. 15. 11:16

Sziasztok!

Ma 2. napja hogy szedem a gyógyszert, első nap semmi különöset nem éreztem, mondjuk én eleve kávé függő vagyok:)

Mint ígértem ma ráálltam a mérlegre és 79kg-ot mutatott.Úgy gondoltam legközelebb 1 hét múlva fogom ezt megismételni, remélem hozzátok hasonlóan jó eredménnyel:)

Az evésre is odafigyelek, és heti 3x eljárok konditerembe is. Az általam kitűzött cél, most a 70kg elérése! Nagyon szeretném hogy sikerüljön!

Továbbra is figyelemmel kísérlek titeket, hogy milyen tapasztalataitok vannak, és kinek mennyit sikerült leadni a súlyából.

Mindenkinek sok kitartást, és sok elvesztett kilót kívánok!

2011. szept. 15. 11:10
Akkor neked nincs még panaszra okod én 85 körül vagyok .Nekem is négy gyerek de egyesével.De nekem az első 10 kg az amikor albérletbe költöztem a lányommal.A második 10 kg hús osztályon dolgoztam és írtó fincsi húsokat sütöttek a 3. 10 kg meg anyósom veszekedett velem hogy ne válogassak már én is mint a fiai,tehát meleg kaja délbe meleg kaja vacsira.Na ott jött fel.Szóval nekem nem a terhességek mert ott mindig az utolsó dekáig visszafogytam.Négy féle sütit sütsz???Én tuti nem tewnném,hanem megkérdezném ki mit kérne kiegyeznék egybe és kész.Így tényleg nem könnyű megállni.Mond nekik ez van gyerekek csak egyet sütök és kész.
2011. szept. 15. 11:00

Verocska,

köszönöm, ezekre megpróbálok ügyelni, de az én gyerekeim annyi édességet esznek :-( Vagyis az a baj, hogy nem egy időben kívánják meg, és persze nem egyformát :-) 4 gyerek, négy különböző időben más-más nasi :-) De megpróbálok mindent, mert 75 kiló 164 cmhez az azért nekem sok, főleg, hogy 55 kiló a versenysúlyom. De 6 évvel ezelőtt egy ikerterhesség, utána rá másfél évre egy "szimpla" kicsit kivett a szervezetemből, súlyt meg tett rám bőven :-) Persze nem is vagyok húsz éves, hogy olvadjanak rajtam a kilók :-)

2011. szept. 15. 10:46
Én azért javasolnám az előtte pár falatot mert aminek ilyen mellékhatásai vannak azt nem árt kicsit tompítani.
2011. szept. 15. 10:29

Szia n_viv_i

Éhgyomorra vetted be?

2011. szept. 15. 10:28

Kedves kéknefelejts

hamarabb nem tudnád bevenni? De pár falatot egyél előtt ne éhgyomorra és utána igyál vagy két pohár valamit

2011. szept. 15. 10:27

Egyébként szia ez lemaradt az előbb tkati!

Az édesség mániát ki tudod elégíteni egy-két kocka csokival is.Nálunk bevett szokás hogy egy két naponta szétosztunk egy tábla csokit.Az köztudott hogy élénkíti az agyat és a gyerekeknek is jót tesz.Én úgy szoktam hogy beosztom délelőttre vagy legkésőbb kora délutánig.És amikor eszem piciket harapok és szétolvasztom a nyelvemen így kielégítem az édes utáni vágyam is, megvan a nassoló mozdulatok kielégítés az édes evészeté is és mégse ettél meg 40 dkg lisztes édességet.Mi 6-an vagyunk négy gyerek és mi, egy tábla az 6 sor így 3 kocka per koponya.Szóval apróságok de nekem hatnak.Nemsoká jön a sógornőm is ma adom neki postára az ő bogyóját,mert mi együtt vettük meg. Kata vagy Katka valami ilyesmi néven regisztrált.Amint elkezdi szedni ő is írni fog és ő el tudja mondani hogy csinál kenyeret.Én ettem az ő kenyeréből igaz fehér lisztel csinálta, hallod majdnem olyan volt mint a bolti.Próbáld meg a kenyér megpakolóst.Ja a sajt különben fogyaszt úgyhogy azt egyétek.

2011. szept. 15. 10:17

sziasztok!

azt szeretném kérni hogyha valaki abbahagyta a bogyó szedését és szívesen elfogadnám mert nagyon szeretnék fogyni de sajnos nincs pénzem megvenni a bogyót! kérlek ha tudtok segítsetek(két gyerekes anyuka vagyok)

előre is köszi

2011. szept. 15. 10:17
jó reggelt! én kedden kezdtem el szedni, én is érzem, hogy gyorsabban ver a szívem. elég szar érzés. tényleg jó lenne kivizsgáltatni, hogy mi lehet benne :S :(
81. tkati74 (válaszként erre: 75. - 44bc6f2b60)
2011. szept. 15. 10:12

Szia Verocska79,

nagyon köszönöm a részletes ötleteket, máris jobb a kedvem, meg így megpróbálom betartani. Nekem sokat segít, hogy így beszélgetünk róla, ötleteket adunk, átsegítjük a nehezebb időszakon a másikat. Lehet, jobb lett volna nem kihagyni azt a pár napot, és írni inkább, nagyobb erőm lett volna mindenhez :-) Még egyszer köszönöm a segítséget, a sütis dolgot biztos kipróbálom, mert sajnos nagyon édesszájú vagyok. Ráadásul imádok sütni, főzni... Lehetőleg mindig kipróbálni valamit :-)

Még valami eszembe jutott. Valaki tud jól bevált barna kenyér receptet? Kenyérsütőben szoktam csinálni, de csak azt a sima tejes kenyeret, azt szeretik is, de gondoltam kipróbálnám a barnát is. Jobban szeretem azt is magam sütni, mint venni...

Köszi a segítséget!

Szép napot Mindannyiunknak!

80. angyalbögyöle (válaszként erre: 52. - Kisködmön)
2011. szept. 15. 10:10

Helló!

Én szívesen elfogadom a Slim Greenline 700-at ha elküldöd nekem.Címem:8424 Jásd Új út 30.

Jakab Ferdinándné. Szívesen kipróbálnám.

Előre is köszönöm.

2011. szept. 15. 10:08

kedves Verocska

reggel 8h 9h között veszem be

78. kéknefelejts (válaszként erre: 71. - Hiúz1965)
2011. szept. 15. 09:57

kedves híúz1965

nem tudom az egészségiállapotod milyen volt a közérzeted a bogyok szedése előtt de az is lehet hogy mivell az első nap sok ivás sok pisilés így elég sokminden távozik a szervezetből főleg annak akinek mondjuk valamilyen hiánya van pl vas probáld meg hogy sokmindent gyersen eszel vagy épp hogy megpárolod ja és nagyon fontos az ivás persze a tiszta viz kávé semmi még kapuccino cem max gyümölcs tea persze simán cékla alma répa hagyma lereszelve kis citromlé só cékla=vas alma=emésztés répa=böröd hagyma=vértisztitó tehát fontos mit viszel be én azt gondolom enni kell azt mindenki tudja hogy 5xkeveset kéne enni de nem tartja be most a bogyotól alig eszik vagy szinte semmit én sem vagyok éhes mivel a bogyo irányit segit abban amiben magamtól gyenge voltam de azért a bogyoval szemben én gondolgodok ezért nagyon figyelek arra hogy mit eszek a közérzetem miatt vitaminok fontosak főleg most év végén remélem értitek mire gondoltam ma is kevesebbet mutatott a mérleg pedig 1bogyot szedek

2011. szept. 15. 09:56

Sziasztok! Péntek óta szedem tegnap előtt ráálltam a mérlegre mert nem bírtam tovább, annyira kíváncsi voltam, hogy fogytam-e... 2 kg lement. :) Én is csak egyet szedek!

Kitartást meg lesz a hatás. :)

Szép napot!!!!

2011. szept. 15. 09:41
Kéknefelejts mikor szeded be a bogyót? Nem magas elve kicsit a vérnyomásod?Nekem lehet hogy azért nincs komoly gondom vele azt a kis pörgést leszámítva mert eleve kicsit alacsony a vérnyomásom.Nem vészesen 110/75 általában a 120/80 helyett.Most is jól érzem magam a reggelitől nincs semmi bajom.Aki rosszul van tőle próbálja meg evés után bevenni mert úgy a kaják mellett nehezebben szívódik fel és nem egyszerre fejti ki talán a hatását és bevétel után negyedórával igyon sokat ezzel is lassítható a felszívódás és lehet hogy nem lesz rosszul.Aki nem tud aludni annak meg talán a kora reggeli bevét a jó akkor lehet hogy estig elmúlik az élénkítő hatás.Csak ötletek hátha segítenek.Nekem elég volt egy órával előbbre venni a bevétet és tudok aludni.
2011. szept. 15. 09:33
Tkati kitartás.Kicsit módosítsd a kajálást.A sütiből próbálj olyankor mikor rádjön az ehetnék nem egy egészet megenni hanem egy két falatot és a többit tedd kistányérra és csak arra az egyre járj rá ne a tepsire.Így eszel is de keveset.A többinél a kenyérnél meg azt javaslom hogy tegyél rá egy csomó mindent fél szeletre paprika sajt párizsi felvágott akár paradicsomot is hagymát is.A lényeg hogy ne a kenyér legyen vastag hanem a rajta lévő dolgok esetleg még eszegethetsz is még hozzá fehér édes káposztát.Az jót tesz a fognak az emésztésnek és úgy érzed sokat ettél.Mostanában próbálok én is így enni és meglepően jól beválik.Az ebédnél levesből szedj inkább kettőt. mint másodikból.Legyél tele levessel zöldségekkel mint pörkölttel.És így addig eszel te is mint a család többi tagja mégis együtt a család de te a fogyókúrádra is tudtál ügyelni, a másodikból épp csak kóstólj.Ki lehet bírni a lényeg hogy az éhség érzet csökkenjen nem?
2011. szept. 15. 09:33

sziasztok

nekem is a harmadik napom van ma tegnap is hajnali 3kor tudtam elaludni tegnap délelött belsö melegséget éreztem kicsit megemelte a hömérsékletemet ezt az acai berry csinálja én továbbra is csak napi 1 bogyot szedek

2011. szept. 15. 09:23
Szia hiúz adjak teló számot?Mert engem felhívtak és én elmentettem.Igazad van tényleg ha valaki kevesebbet eszik többet mozog már eleve fogyhat de nem biztos.Én próbáltam futni egy hónapon keresztül minden nap kenyér helyett puffasztott rizses izét ettem amit a liszt érzékenyek ehetnek,odafigyeltem hogy zsírosakat se nagyon egyek, mégse fogytam egy dekát se.De nem megéri már erre költeni ha így rá tudják magukat kényszeríteni az emberek a fogyásra a mozgásra?És tényleg lesz eredménye?Szerintem akkor már megérte.És az lényegtelen hogy a bogyótól e az eredmény számít.Én így gondolom.Ti nem????
2011. szept. 15. 09:18
Sziasztok.ÉN két napja szedem és vagy nagyon elnéztem a mérleget vagy valami gond van vele vagy velem mindenesetre tegnap előtt 87-et néztem ma háromszor is ráálltam és 83kg. Holnap megmérem megint magam valahogy nem hiszem el.Én reggel 7 körül veszembe az elsőt és most ettem fél szelet kenyeret és éppen elég nem is vagyok éhes.Kiváncsi vagyok meddig tart ki.azért délelőttre veszek valami gyümölcsöt ha nem bírnám.Délbe veszembe a másikat aztán rohaonk ebédé meg a fiúké az oviba kb fél egykor ebédelek.Az mindenesetre tuti hogy kicsit kisebb a hasam de lehet hogy csak azért mert nem ettem meg a megszokott két szelet reggelit.Tudom hogy az eleje víz úgyhogy egyenlőre várakozok.A dobogás fél óra pörgésem tegnap is meg volt de olyan ez szerintem aki nem iszik kávét sose ahogy én, annak a napi kettő simán okozhat kávét.Az viszont tény hogy élénkebb vagyok.De így hogy előrébb vettem a délit este minden további nélkül tudtam aludni.Sőtt nagyon jót, a másik pozitívum hogy minden nap volt nagy dolgom ami évek óta nem sőtt gyerekkoromba sem volt.Az utolsó terhességem alatt volt minden nap de szülés után visszaálltam a két három napira.Bocs hogy leírtam így de gondolom a tapasztalatokra az őszintékre vagytok kíváncsiak.Egyenlőre ennyi holnap is írok.
2011. szept. 15. 09:12

Sziasztok!

Én is rendeltem egy dobozzal, de 10 nap után abbahagytam. A súlyom semmit, még egy dekát sem változott a közérzetem viszont romlott a szedése alatt. Tényleg jó lenne ha valaki be tudná vizsgáltatni. Persze számlát én sem kaptam a céget megtalálni nem lehet, tehát a pénz visszafizetés kamu. Valakinek sikerült?

Ja, ha kevesebbet eszel, többet mozogsz és több folyadékot fogyasztasz akkor a fogyás nem a bogyó érdeme!!!!!!!:)

2011. szept. 15. 09:00

Sziasztok!

Kicsit szkeptikus vagyok ezzel a bogyóval szemben... Nincs köztetek valaki, aki abbahagyta a szedést, és fel tudna nekem ajánlani pár darabot? Persze nem ingyen.... De egész dobozt nem akarok megvenni.... :)

2011. szept. 15. 08:46

Sziasztok!

Én megpróbálom az egész fogyis folyamatot leírni a naplómban, hátha tudok valakinek ezzel segíteni. (Mármint kitartásban..)

Viszont kicsit nyomozgatok, hogy mi is ez a bogyó...

Csak annyit szeretnék még, hogy KITARTÁS MINDENKINEK!!!! Akár ezzel a bogyóval, akár e - nélkül is, de már megtettük az első lépést, az elhatározást, hogy megpróbálunk lefogyni!

Szép napot mindenkinek!!!

68. endildi (válaszként erre: 65. - Kéknefelejts)
2011. szept. 15. 08:41

Kedves Kéknefelejts!

Tényleg nincs semmilyen eng.szám a dobozon, de volt valamilyen felirat a zárófólián.. Este megnézem (otthon van a másik bontatlan doboz), megpróbálom kinyomozni és megírom!

Nekem ez a 3. reggelem, minden reggel 7:30-kor veszem be és 8-kor eszem eg szendvicset, 11:30-kor a másik bogyót és délben ebéd. Délután ált. 15-16 között eszem pl. egy banánt és ezután már semmit. Reggelig minimális éhségérzetem van, viszont nagyon sokat (kb. 3 l vizet) iszom.

Ha csak ezt nézzük, már megérte beszedni, hogy nincs állandó ehetnékem!

Szép napot mindenkinek! :o)

2011. szept. 15. 08:30

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy ennyien írtatok :-)

Én kicsit eltűntem, de talán jobb is, hogy nem tudtam leírni a mindennapjaimat :-) Sajnos, én is az a fajta vagyok, aki ha idegesebb, vagy akár a konyha körül járkál, akkor csak egy falatot... de folyamatosan eszik. Én hiába szedtem a gyógyszert, vasárnapra már 76,5 kg voltam ( aki visszaolvassa látja, hogy már voltam 74,2 is a bogyó szedése utána) viszont most megmértem, már megint visszaálltam a 75re. Tehát olyan mintha nem történt volna semmi, de remélem most már kitartás és minden lesz, és akkor elindulok lefele. Az allergiám miatt még mindig nem tudok sajnos mozogni, időm pedig órákig sétálni sincsen. A kicsik meg azóta is a sütiket, édességeket kérik, úgyhogy elég nehéz helyzetben vagyok fogyókúrás szempontból. De nem adom fel, én napi kettő tablettát szedek, az étvágyam nem csökkent, aludni is tudok, illetve nem tudok, de ez nem a tabletta miatt van :-). Viszont sok erőt ad, hogy ennyien írtatok, írtátok, hogy változik az étkezési szokásotok, és talán nekem is fog valamikor kicsit csökkenni az éhségérzetem.

2011. szept. 15. 01:00
jó lenne ha valakinek lenne olyan ismerőse aki betudná vizsgáltatni mik az összetevői nehogy később valami komly szövödménye legyen
65. kéknefelejts (válaszként erre: 63. - Endildi)
2011. szept. 15. 00:57

szia endildi

én is szedem kedd óta két kapszulával kezdtem reggel ill délben enni nem ettem annál többet ittam aludni alig ma csak egyet reggel

viszont ami aggaszt az hogy még gyártási száma sincs na meg semmi ilyesmi

64. diti4
2011. szept. 14. 22:12
Sziasztok. Vasárnap kezdtem el szedni. Hát enni ugyan úgy tudok, igaz nem vagyok farkas éhes. 120 kg-mal kezdtem, pár nap múlva újra méretkezem. Aludni ugyan úgy tudok, csak néha hányingerem van és rengeteget iszok (amit eddig nem tettem ). Kíváncsi leszek a hatására, annyi mindent kipróbáltam már, jó lenne ha ez működne. Igaz holnaptól elhagyom a kenyeret, tésztát, stb. Drukkoljatok!Majd pár nap múlva írok, hogy menni az annyi:):) Addig is mindenkinek kitartás!!!
63. endildi (válaszként erre: 57. - Sanka02)
2011. szept. 14. 20:54

Kedves Sanka02!

Tulajdonképpen semmi mesterséges adalékot nem tartalmaz (a doboz felirata szerint), de egy kapszula a napi ajánlott bevitel 63%-a, tehát szerintem a napi 2 db már több is, mint amire szüksége van a szervezetnek. Talán ez a többlet nem terhel meg. (Remélem!)

Ha B-blokkolót szedsz, mindenképpen kérdezd meg a kardiológusodat, hogy napi 400 mg koffein 2 részletben engedélyezett-e számodra! Nekem mitrális prolapsusom van, sokáig én is szedtem B-t, de egyenlőre nem volt egyszer sem extrám amióta szedem a napi 2-t (2 napja) pedig régebben 195-220 közötti volt a pulzusom a rosszullétek alatt.

Én azt javaslom -ha elfogadod-, hogy ha szeded a bogyót, ne igyál kávét, sem teát és mindenképpen kérdezd meg előtte az orvosod!

2011. szept. 14. 20:50
Az én tapasztalatom is magas pulzus megemelkedett vérnyomás rossz közérzet az éhségem viszont csökkent ráadásul 10900ft 2dobozal kaptam , személyesen föl is hívtak mobilon hogy 1doboz 7900ft 2doboz akciósan 10900ft.Ha kéri valaki 10000ft a kettő elküldöm után vét 2 szem hiányzik belőle.
61. Lilla.
2011. szept. 14. 19:16

Én nem szedtem ilyen gyógyszert, de úgy látom a tapasztalatok alapján, hogy mindegyik hasonló mellékhatásokat okoz, úgy Hoodia és az Adipex is.

A kezdeti erős mellékhatások megszűnnek ill. lecsökkennek az első pár nap után.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook