Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:) (beszélgetés)
Figyú légyszi segíts nekem!
Nézd meg légyszi a naplómban az utolsó 1 heti kajálásom, és mondd meg szerinted, miért hízok:(
Már lassan, 61 kiló vagyok! Brühü:(((((((((
Szia!
Mi újság?
Sziasztok.
Olvaslak benneteket,de nem vagyok a toppon.Nektek csupa dícséret.Ügyik vagytok!
Böbe egyetértek a csajokkal!Ne add fel,Én a popsit nem tudtam megállás nélkül megcsinálni.Az a rész volt a halálom mikor ki kell nyújtani oldalra a lábat és kis köröket csinálni.És a röhej,hogy mindig a másik oldalt fájt,soha sem az amelyikkel csináltam:)
én most Réka 2 dvd-jére tornáztam,na az gyilkosabb mint a napi 20 perc combja sokkal.:S de túl vagyok rajta.Meg még csináltam 20 perc hasat,összesen 60 perc torna így az estére.
:DDDDDDDDDDDDD
A fenébe, pedig azt hittem sosem bukok le:)
:DDDDDDDDDD
Terminátor vagyok, vastag zsírréteg bundában:DDDDDDDDD
Csak az első pár alkalom nehéz!
Én amikor kezdtem, első 3 alkalommal csak az első 3 blokkot tudtam megcsinálni, de azt folyamatosan 4 napon keresztül:)
Még több is volt rajtam,mert azóta még fogytam:-)
Sok sikert a tornához és ne add fel ha elsőre nem fog menni,mert sokkal keményebb,mint a Duci tréning.
Szia,
egyetértek, én is arra számítottam, hogy jobban elfáradok a Duci tréningtől. De nekem több évi tespedés után kezdésnek szuper. Egyébként a RR napi 20 perc közben lemászott a gépemre, este megírjuk CD-re- és talán holnap megpróbálom.
A képedit nézve, el sem hinném, hogy 30 kg-+ volt rajtad. Grat a fogyáshoz!
Szia Böbe!
Anno én is csináltam a Duci tréninget,de nekem ducin is elég lightos volt,pedig azért én tényleg duci voltam.
Rékára fél éve tornázom azóta nagyon sokat formálódtam tőle.
A fogyim legelején futottam és kézilabdáztam nekem ettől indult meg a fogyás,Rékát már csak akkor kezdtem el csinálni amikor fogytam 30 kg-ot.
Köszi!
Érdekes a 6 kiló 2 hónap alatt lejött, de aztán úgy megálltam, hogy 2 hónapig semmit nem fogytam:(
Mostmár nehezen megy. Még 5-öt szeretnék.
Szia,
Köszi!
Gratulálok! Mennyi idő alatt sikerült a -6 kg?
Szia,
eddig a Duci 1-et, és 2-t, most töltöttem le a 2008-as Ducitréninget. De igazán inkább napokról mint hetekről beszélnék ha tornáról van szó. Letöltöm a 3. Duci tréninget is, mert a deréktájon eléggé sok rajtam a fókazsír :)) Bár télen melegít, de azért szívesen megszabadulnék tőle :))
Sziasztok!Tegnap"megcsaltam"Rékát...:D igaz családban maradtam...:DNorbi Kiképzését csináltam meg,de nem nagyon tetszett...Az ugri-bugri része jó volt,de testrészekre,amiket csinált az nekem nem tettszet...:S Szóval ma újra Réka...:DCsak még összeszedem magam,mert éjszakás voltam,és még nem vagyok teljesen magamnál...:S:D
Üdv Böbe!Remélem tetszeni fog neked is Réka:D Gyilkos lesz!!!!:D De megéri kitartani:))
Szia!
Persze segítünk amiben tudunk:)
Én is a ducitréninggel kezdtem, aztán 6 kiló laedása után kezdtem Rékázni.
Szia Böbe!
Melyik Ducit Csináltad?Én még mindig csinálom,pedig már nem vagyok ez a kategória.Én a Duci 4-et csinálom,aerobzóna a másnéven és a duci 3-at,az jó derékre.Én szeretem nagyon ezt a kettőt.
már másfél éve tornázok Rékára,de feladtam volna ha nincs a Hoxa,nagyon sok motiváló ember van itt.
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok, én most töltögetem le, és utána szeretnék nekiállni a napi 20 perc-nek. Nem rég álltam csak neki tornázni, de most már lassan 1 éves lesz a kisfiam és gondoltam belevágok kicsit komolyabban, mert van mit leadnom. Én pár napig most a Duci tréninget csináltam bemelegítésként, mert nagyon el voltam szokva az ilyen jellegű mozgástól, de úgy gondoltam Rékát is beiktatnám mellé. Remélem kitartok, és seígtetek ebben :))
Sziasztok!
Én ma még nem tudom mit tornázzak...
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Mit tettél ma önmagadért?...
- Aki csinálta már a Rubint Réka 20perces tornáját.Tapasztalat gyüjtés kinek vált be és ki csinája?
- Képes vagy önmagadért, nőként nemet mondani?
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!
- Rubint Réka napi 20perc mozgása hatásos?