Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:) (beszélgetés)
Hello,
éppenséggel mindenhonnan szeretnék, de az oldalszalonnáim, és a tv néző izmaim zavarnak legjobban :) Természetesen a többi részemre is ráfér, de ez zavar leginkább.
Sziasztok!
Megvolt a héten az első tornám: RR4 felsőtest, comb és popsi. A felsőtest 1kg-os kézisúlyzóval, a comb és popsi pedig 1,2kg-os lábsúllyal.
Szia!
Az a helyzet, hogy én 5 hónapja diétázom, és tornázom. A hullahoppot októberben kaptam, szóval nem tudom mennyi része van benne.
De az tény, hogy a derekam, nagyon sokat karcsúsodott!
Egész biztos hatásos!
Sziasztok Csajok!
Én tegnap sem tornáztam,ma már este mindenféleképpen fogok valamit,nehogy kizökkenjek,mert utána nehezebb elkezdeni.
Jó tornát mindenkinek!
Sziasztok!
Tegnap kaptam 1 kg-os lábsúlyokat, szóval mostmár az utolsó 3 blokkot azokkal végzem:)
Tök jó!
Szerintem is a has és a popsi csak formálásra való,engem az pl meg sem izzaszt viszont érzem,hogy "ég" az adott terület.
Ezért szoktam megcsinálni néha az Add önmagad 2. részét,mert attól izzadok és érzem,hogy a pulzusom magasabban van.
Sziaszok!
Köszi jól, egyedül ez az este 6 utáni nem evés amivel küzdök:)
Sziasztok!Én tegnap kihagytam Rékát...De volt helyette hastánc:)Már egy hónapja,nem tudtam menni,úgyh.érezetm a torna hatását(kicsit"feszült"volt a csípőm...)
szerintem is inkább formálásra jók a has-comb,popsi blokkok Rékától...:)
Lidérc!Hogy haladsz a Villámdiétával?
Szép napot!
Köszönöm szépen!
A másik gyerkőc fiú, őt Balázsnak hívják, és már 7 éves, idén kezdte a sulit.
Nem, a tv-ben nem voltunk benne:)
A kiskegyedben írta meg egy újságíró, aki olvasta itt a hoxán a cikkemet, és megkeresett, hogy mi lenne ha megírná:)
Szia!
Köszi a dícséretet. Ítrad két csemetéd van, én csak Virágról találtam képet, nagyon szép kislány, és a tesó? Elovastam a szüléstörténetedet, hát nem semmi :))Ezt tényleg főoldalra való sztori :) Talán még a TV-ben is bennt voltatok? Még egyszer gratulálok, az a léyneg, hogy minden jól alakult szerencsére :)))
Szia,
20 perc hasat úgy csináltam, hogy Ákos körülöttem kavart, többször meg is kellett állítanom, de azért megcsináltam. A 20 perc posi-csípőt most csináltam mert nyugovóra tért a kis ördögfióka. Bár ezt most nyugodtan tudtam csinálni, de ez még nagyon kemény nekem. Véggcsináltam, csak vannak részek amiket könnyítettem, mert még nem megy úgy ahogy Réka csinálja. De azért így is kipurcantam. Az első két blokkal még nem foglalkozom egyenlőre...elég ez a kettő :)
Szia Böbe!
Hogy haladsz a tornával? Mikor jut rá időd? Én akkor kezdtem el tornázni mikor Zolika 6 hetes volt. Azt vettem szre hogy amíg kisebb volt sokkal több isőm volt a tornára, most hogy már csak egyszer alszik egy nap csak este tudok tornázni ha ő már elaludt. Tőle nem veszem el az időt ilyesmire.
Szia!
Köszi!
Muszáj nincs mit tenni, de én így jobban is érzem magam, mint amikor 70 kiló körül jártam!
és szívesen is tornázok!
Épp az előbb fejeztem be.
Nagyon cuki, a kisfiad:)
Sziasztok!
Ma végre ismét elkezdem a tornát. Egyenlőre még a B.A. zsírégető tornájára, később jöhet a Réka.
Sziasztok csajok!
Jöhetek Én is szintén Anonima javaslatára.
Én már a kezdetektől Rékára tornázok:-)
Valery nagyon régen már gratuláltam azóta nem "láttalak" de ez elképesztő:-)))Nagyon ügyes vagy és van kitartásod!
Szia Vali!
Néztem az adatlapodat 102 kg-ról fogytál 73-ra. Hát ez nem semmi, gratulálok. Egyébként majdnem földik vagyunk, és Sáskaországban lakom :))
Sziasztok!Nagyon örülök,h.napról napra többen vagyunk:)Hajrá csajok!!
Én megyek dolgozni nemsokára:(Szép napot mindenkinek:)
Lefognak menni azok a fránya plusz kilók hidd el, csak akarat kell hozzá!
Én már fogyni nem szeretnék, mostmár a feszesítés, alakformlás a cél.
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Mit tettél ma önmagadért?...
- Aki csinálta már a Rubint Réka 20perces tornáját.Tapasztalat gyüjtés kinek vált be és ki csinája?
- Képes vagy önmagadért, nőként nemet mondani?
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!
- Rubint Réka napi 20perc mozgása hatásos?