Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:) (beszélgetés)
Igen, én az egészet csinálom napi szinten.
Centizni nem szoktam magam, a ruháimon érzem nagyon a változást.
Nem kell nagyobb gatyó, fogyaszt is nem csak erősit. Bár most relytélyes körülmények közt híztam 1 kilót, de szerintem ez csak átmeneti.
AZ RR5 az egy új(2009-es).
A napi 20 perc önmagadért az a 4-es:) én is azt csinálom. Minden nap csinálod mindegyik részt vagy hogy? Fogytál centiben is? Inkább fogyaszt vagy készüljek a nagyobb gatyákkal mert erősít? Én combból szeretnék főleg fogyni.
Szia!
Melyik a RR5?
Én sajna nem tudom, hány dvd-je van.
Én a napi 20 perc önmagadért-et csinálom 2 hónapja.
Nagyon jó, rajtam legalábbis már tökre látszik.
Sziasztok, mostanában vitaminokat eszek, szeretnék hamarosan babát. Viszont mióta ennyi vitamint eszek megnőtt az étvágyam és már feljött rám 6-7 kg plussz. ezt szeretném leadni.
Nincs időm kondizni menni, viszont napi 20 perc otthoni tréninget szívesen megcsinálnék.
Ezzért hétvégén megpróbálom beszerezni Réka lemezét, és hétfőtől neki látok a mozgásnak.
olvasni foglak benneteket, hogy tapasztalatokat szerezzek.
Sziasztok, én is elkezdtem Rékázni:) Már 1 hete csinálom RR4-et és ma beszereztem az RR5-öt azt még nem próbáltam, mert még élvezem a 4-et:P
A héten eddig 3x csináltam 1x felsőtestet, 2x combot és imádom:P
Mennyire használ? Amennyire elfáradok remélem használ!!
Szia!
Ultranate.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,talán valaki tud rá válaszolni.A 2008-as RR-dvd combfeszesítő rész 9 perc 35 másodpercénél kezdődő számnak ki az előadója,és mi a szám címe?A PG mondja,de nem érteni,csak az elejét:Ultra...Előre is nagyon köszi,ha tudja valaki.Egyébkény én az összes RR tornát imádom,már 8 kiló mínusznál tartok,még 3-at szeretnék leadni.Jó éjt mindenkinek!
Eddig nem centiztem, mert a ruháim voltak a mércéim:)
De a lényeg, hogy sehol sem látszik, ezért nem is idegesítem magam miatta. Meg, meg sem fordulna a fejemben, hogy abba hagyjam, úgy fogom fel hogy egy diétában is vannak könnyü, és nehéz periodusok. Ez most a nehéz, de inkább azzal vígasztalom magam, hogy már az a 8 kiló is szép eredmény, ami eddig lejött:) És már most egész más vagyok, mint kezdetben.
Szia!
Hajlok, erre az izomépítésre:)
Szia,
így komolyabb előélet nélkül kemény :) Úgy tervezem még ebben a hónapban napi 1*20 percet csinálok meg, + egy DT-et valamelyikből. Aztán majd emelem RR dózist. Remélem a kisfiam is így gondolja :)
Szió:)
Igaza van Allicsnak,és lehet izom épült rád ezért mutatt többet a mérleg,de centiben lehet kevesebb vagy.Nálam volt ilyen is.
Menszesz előtt is több az ember a vízvisszatartás miatt.Az update kajcsik sajna nem valami jók,azt nem tudom,hogy hízlalnak-e,de azt tudom ,hogy felviszik a vércukrot.A párom cukros,és 6 volt update süti előtt ,utána fél órával 11 a cukra:(Pedig csak fél darab sütit evett meg.
De a gofri zabkorpával, és édeítőszerrel készült, az eperlekvár is diabetikus, nincs benne cukor.
De aranyos vagy, hogy probálsz segíteni:)
Mindenesetre, minden nasi adagját lecsökkentem!
Szia!
De az egyszeri alkalom volt, és akkor már rajtam volt az a kiló!
Mindenesetre, vissza fogom magam:)
Szia!
Én nem akarok semmibe bele szólni,de amennyi Norbi péksütit ettél szerintem az a hibás.Hiába Norbis akkor is csak péksütemény...
Sziasztok!Képzeljétek!Hazaküldtek a melóból...Na,nem azért,mert rosszul végezetem a munkám,hanem olyan gyér volt a forgalom,h.feleslegesen voltunk ott annyian...:DSzóval már túl vagyok a mai tornám nagy részén(2x20 perc RR)
Böbe!Nagyon ügyi vagy!Amúgy hogy tetszett Réka tornája?
Sziasztok!
Megcsináltam a RR4-ből az utolsó 20 percet, a hasizomerősítést. Előtte még a Duci tréning 2008 3. etapot nyomtam le. Mára ennyi elég lesz nekem így elsőre Rékából :))
Jó reggelt!
Akkor szerintem átállok arra.
Köszi!
Sziasztok!"Éljen"a hajnali munkakezdés...:S:(
Szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Mit tettél ma önmagadért?...
- Aki csinálta már a Rubint Réka 20perces tornáját.Tapasztalat gyüjtés kinek vált be és ki csinája?
- Képes vagy önmagadért, nőként nemet mondani?
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!
- Rubint Réka napi 20perc mozgása hatásos?