Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:) (beszélgetés)
De jó Neked!Szerencsés vagy,Nálam nehezebben ment ez a dolog.
Én 16 hónap szoptatás alatt csak 2 kilót tudtam leadni a 11 ből,nagyon ragaszkodott a szervezetem a zsírraktáraihoz:S
De a szoptatás után másfél hónap alatt lement 8 kg diéta nélkül,csak utána a hasam a szeméremcsontomra lógott ezért elkezdtem a tornát,szerencsére megúsztam vele a hasplasztikát és még lejött néhány kiló.
Én is vékonyabb vagyok .Most 51 vagyok és 55kilóval estem teherbe.
Én összevissza:)
Ha napi átlagba lebontom akkor 60 perc.De Én már elértem a célom,csak a szálkásítás a cél és a súlytartás.
Szia!
Így kell csinálni, én is rátornáztam másnap, meg harmadnap, és egyre könnyebb volt!
Igaz, én is alapból úgy mozogtam mint egy robot, de a torna ment!
Ügyi vagy!
B.U.É.K.!!!!!!!!!!!!!!!
Jó reggelt!
Jelentem élek.
Mozgásom enyhén olyan mint a robotzsarué,de azért fel tudtam kelni.Ma rányomok és adok az izomláznak.:)
Na, túl is vagyok rajta:)
Leizzadtam rendesen, ezután úgy fogok aludni mint a bunda:DDDDDDDDD
Nekem ez az első Réka lemezem, mert előtte Norbiztam.
Az is nagyon jó, csak már kiestem a duci táborból:)
Köszi az infót!
Nektek is jó éjt!
Ez nem igazán táncolos,de egy nagyon jó kis laza zsírégető torna.Sokszor ha degeszre kajálom magam akkor megcsinálom,és másnap reggel nincs plussz súly:)
Amúgy nem izzasztja meg az embert ,csak egy kicsit mégis tök jól égeti a zsírt azzal,hogy 140-re felviszi a pulzust és lassú gyors mozgások váltják egymást.
350 kalóriát lehet vele elégetni 40 perc alatt.Lemértem:)viszont a utána a zsírégetés még 20 óráig tart.Ezt már Norbi mondta egy műsorban:)
Hajrá!
Remélem hamarosan én is végig tudom csinálni.
Érdekes,hogy több Réka dvd-m is van de egyik sem ragadott magával,mondhatni utáltam.Ez viszont az első pillanattól bejött.
Én is tunyultam:(((
Na de holnap!!Reggel Réka popsi és has,este Norbi aerobzónája lesz.
Ez jó félisten, és félistennő:DDDDDDDDDDDD
Nagyon ügyi vagy!!!!!
Én ma tunyultam, de most kedvet kaptam tőled, most megcsinálom én is, félistennő 80 percnyi tornáját!
Később jövök!
Köszi Ágibaba!
Na,lányok figyeljetek!:)
Megcsináltam Norbi félisten kick boxát a Peshut Ritásat amit imádok és nem tudom megunni és Réka félistennő első 20 percét és a második turnus felét.A kezem lábam remeg,de olyan büszke vagyok magamra mint állat!Az jutott ma eszembe,hogy itthon vagyok a kislányommal gyesen és anyukám is velünk lakik tud vigyázni a lányomra.Soha többet nem lesz ekkora esélyem és ennyi időm magamra.Nehogy már ne legyen napi 1-1.5 órám arra,hogy végre jövő nyáron ne kelljen dugdosni zsákokba magam hanem legalább fel merjek venni egy ujjatlen pólót halász vagy térdgatyával.
Csak az kellett,hogy legyen pár kedves ismeretlen ismerős aki felrázza az embert.Hogy őszinte legyek kicsit az irigység is dolgozik bennem,hogy ti már milyen csinosak vagytok!
Ezért most olyan kőkeményen fogok minden nap edzeni,hogy egy hónap múlva mosolyogva csinálom végig Réka dvd-jét annyi szent!!!:)!És dögösebb leszek mint valaha!:D
Én is megnéztem, hát tényleg nem semmi!!!
De, te is ügyes vagy!
Így tovább!
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Mit tettél ma önmagadért?...
- Aki csinálta már a Rubint Réka 20perces tornáját.Tapasztalat gyüjtés kinek vált be és ki csinája?
- Képes vagy önmagadért, nőként nemet mondani?
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!
- Rubint Réka napi 20perc mozgása hatásos?