Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:) (beszélgetés)
Szia!
Tök jó, hogy ide találtál:)
Végre, ma már én is tronázhatok!
Nekem volt olyan, sőt most is van, hogy hiába mozgok, és diétázok, nem fogyok, volt hogy 1 kilót 2 hónap alatt fogytam le!!!!!
Pedig nem csaltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Halihó csajok.
Ma is meg volt a torna.Olyan büszke vagyok magamra.Az is ösztönöz,hogy szégyenleném magam ha be kellene vallanom,hogy kihagytam mert lusta voltam.És ugye attól még ha valaki csak mondja,hogy mozog a mérleg és a centik nem változnak.Ezért hajtok ezerrel.
A súlyodért irígyellek!!!:)
Én, ma csak hullahoppoztam 1 órát:)
Sziasztok Csajok Az Év első napján!!Látom mindenki ügyi volt és izzadott rendesen:)
Ma Réka3-as dvd felsőtestén vagyok túl,a váll részt 1kg-os súllyal a bicepsz és tricepsz pedig 1,5 kg-os súllyal csináltam.Utána még Aerobzóna Norbitól fél kilós lábsúlyokkal.A mostami mérés telipocival délután 51,9kg,ami ha azt nézzük,hogy mennyi rétest zabáltam nem is rossz:-)
Puszi és jó tornát:-)
Sziasztok!
Sajna tegnap nem volt időm tornázni,de ma mindenképpen fogok ha nem is sokat,de hiányzik muszáj tornáznom.
Ügyi vagy!
Én, majd csak holnap tudok ismét tornázni.
Sziasztok.
Én is tornáztam ám tegnap!!!Este 21.30-tól 23.00-ig.Mivel nem mentünk sehova és a gyerek miatt vendégeket sem hítunk még idén(majd jövőre!!!:)) nem akartam nassolásba menekülni a tv előtt.Inkább hasznosan töltöttem az időt!:)
Sziasztok!
B.U.É.K.!
Én sajna még ma sem tudok tornázni, mert csak holnap megyünk haza, de a hugomnak is van hullahoppja, szóval, a derékbőségemből fogok lefaragni!
Ügyesek vagytok Csajok, hogy még az ma is tornáztok!
Én nem vagyok ma otthon, szóval fel vagyok mentve!
De előre dolgoztam tegnap!
Puszi!
B.U.É.K.!!!
Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet, melegszik a családi fészek.
Kívánok nektek sok szépet, sikeres, Boldog Új Évet!
Sziasztok!
Boldog új évet!!!!!
Helló nádszálaim.:)
Mindenkinek boldog új évet kívánok!
Puszi:a sereghajtó
De irígyellek titeket Csajok!
Milyen soványak vagytok!!!!!!
Nálam 55 a cél! Még durván 5 kiló választ el tőle.
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Mit tettél ma önmagadért?...
- Aki csinálta már a Rubint Réka 20perces tornáját.Tapasztalat gyüjtés kinek vált be és ki csinája?
- Képes vagy önmagadért, nőként nemet mondani?
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!
- Rubint Réka napi 20perc mozgása hatásos?