Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:) (beszélgetés)
Sziasztok.
Én is kivégeztem magam már délelőtt.
De még délután popsi és hasazás van tervbe.
Szia!
Én nemrég fejeztem be a tornát, az egész lemezt!
Még délután, lesz egy kis hullahopp.
Sziasztok! Én tegnap Réka 30 perc felsőtestet csináltam és Réka4 20 perc hasizom még pluszba.Ma nincs kedvem tornázni:S
Ki mit tervez mára?
Ügyi vagy!
Én ma egyáltalán nem tornáztam. Takarítottam, szinte egész nap:)
Én is majd holnap fogok, de akkor az egészet:)
Jó éjt!
Sziasztok!
Idő hiány miatt ma csak 20 p csípő-popsit és 20p hasat csináltam,de holnaptól bele adok mindent:-))
Igen zenére szoktam, egyik kezemben a tv távirányítója, és kapcsolgatom közben:DDDDDDDDD
Bírom én tovább is, ha van időm, egyszer nagyon ráértem, és 2 és fél óráig tekertem folyamatosan:DDDDDDDDDD
Hali karcsú és karcsúsodó csajok.
Hát az a nagy helyzet,hogy megcsináltam Norbi kicboxát és utána már csak a Réka felsőtest és combra maradt energiám.Na,nem mint ha nem purcantam volna ki tőle.De én kevésnek tartom amit bicepszre csinál és soknak amit vállra.De lehet,hogy azért mert gyengébb a vállam és hamarabb fáj.:)
Tegnap este nagyon besütiztem.Szégyenlem magam nagyon.:(
(de isteni volt:))
Szia a szakemberek akik tutik ebben azt javasolják,hogy olyannal kell kezdeni ami felviszi a pulzust és zsírégető tartományba tarja.20 perc mozgás után kezdi a szervezet a saját tartalékait felszabadítani.
Az RR4 20 perc felsőteste nem véletlenül van az elején,ez a mozgás a karmunkával viszi fel a pulzust a zsírégető tartományba,a comb utána már kb egyenletes 140-150-es pulzussal megy.Néha a karhúzás felviszi.
A talajos tornák mindig a ugribugri után jönnek,és elvileg így is kellene,mert ha azzal kezdjük akkor a szervezet nem nyúl a zsírraktárhoz.
Szia!
Én amikor kezdtem, a diétát, igaz akkor még 8 kilóval nehezebb voltam, én a Norbi ducitréninglét csináltam, és amikor elértem a 6 kiló fogyást, akkor kezdtem a Rékát!
Ha eddig nem tornáztál, akkor szerintem mindenképp egy ugri-bugrissal kezdj!
Én 68-ról kezdtem, most vagyok 60, és 55 a cél!
Sziasztok!
Mit gondoltok, hogy hatásosabb egy torna felépítés?Pl:1 órás vagyis 3 blokkosnál, értem itt azt, hogy ugri-bugrissal kezjünk, vagy erősítővel( lent a talajon)?Hogy hatásosabb?Egyébbként én szoktam taposni is, lehet azzal kellene kezdeni?
Sziasztok!
Az utolsó kilók tényleg nagyon ragaszkodóak, talán, mert már régóta vannak velünk:)
Én is kinlódok velük, bár nekem az 5 kiló.
Sziasztok!
Bubo!Én még"csak"pár hónapja küzdök az utolsó 2-3kgommal,de engem már most agyon idgesít,h.bármit csinálok nem akarnak"elhagyni"...:S
na,mindegy!Hajrá RR!legalább formálódjak,ha már fogyni ilyen nehezemre esik...:S:(
Oké, köszi!
Akkor kipróbálom úgy!Megnézem az
1 kódokat,összegyűjtöm az összes létező fehérje forrást.:)
Szép napot nektek!
Szia!
Köszi:)
Nekem, magic hoop-om van, masszírozógolyókkal van körbe rakva. És nehezebb mint egy átlagos karika.
Minél nehezebb a karika, annál hatásosabb!!!
Annyit csinálhatsz a tiéddel, hogy az összeillesztésnél szétszeded, és megtöltöd sóval, vagy lencsével, hogy nehezebb legyen.
Én most azon gondolkodom, hogy veszek egy fát, az a legjobb!
Azzal tuti, hogy nyárra méhkirálynő leszek:DDDDDDDDDDDDDD
Nem fogsz tovább hízni.Nyugi.Lehet megkéne próbálni azt ami Réka 2. dvd-jén van,hogy délután kettő után már csak fehérjét vinni be.Nálam az segített sokat.
Tehát:
Tojás,hús,hal,felvágott,virsli,kefír.Lényeg,hogy ne legyen semmi szénhidrát.
Délelőtt meg mindent ettem.
Szia:)
Nálam is volt ilyen régebben,hogy torna után még híztam is:S
Ez természetes ilyenkor néha a szevezet megilyed és elkezd tartalékolni,de nem add fel,mert néhány hét múlva már mínuszba leszel!!!
Sziasztok lányok!
Már régebben is tornáztam Rékára (most újra kezdtem) de mindig abbahagyom mert ha a 4-5. napnál tartok feljön rám 1-2 kg,pedig 6 után már nem eszek semmit.Nagyon szeretném már(1-2 éve) leadni azt az utosó 3 kg!Túlságosan megerőltetem magam?Vagy mi lehet a gond?Félek ha tovább csinálom még többet hízok.
Jó estét!
De bele jött mindenki:DDDDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Mit tettél ma önmagadért?...
- Aki csinálta már a Rubint Réka 20perces tornáját.Tapasztalat gyüjtés kinek vált be és ki csinája?
- Képes vagy önmagadért, nőként nemet mondani?
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!
- Rubint Réka napi 20perc mozgása hatásos?