Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:) (beszélgetés)
Szia!
Üdv a csapatban:)
Sok sikert!
Köszi!
Én, mivel nem volt kissebb súlyzóm, rögtön a 2 kilóssal kezdtem, de nagyon nehéz volt. Aztán kölcsön kértem a barátnőm 1,5 kilósát, na azzal már nem volt probléma. Ma pedig úgy gondoltam, hogy már 2 hónapja csinálom, mi lenne ha emelnék a súlyokon, nem mondom hogy nem volt nehéz, de közel sem annyira, mint a legelső alkalommal.
Mostmár maradok ennél.
Nincs mit:)
Igen, szerintem is jó!
Kedvet csinál a tornához!
Sziasztok!Egy hete kaptam a dvd-t..háát nagyon kemény!Nem is csináltam meg mind a négy részt,csak mindig 3-at.Nekem a felsőtest a legnehezebb.Olvasom hogy már 2kg-os súlyzókkal csináljátok.Nos én a felénél leraktam a súlyzóimat,mert fel se bírtam emelni a karom.nem gondoltam,hogy ennyire gyenge vagyok.Végigcsináltam súlyok nélkül.De remélem én is lejutok oda,mint ti!
Kitartás nektek!
megcsináltam RR új dvd-jéből a 40 perces blokk első 20-25 ami comb és kar volt meg az uccsó 5 percét ami meg has.
Mennyi idő után láttátok az eredményt magatokon?:) Látom sokan ügyesek voltatok ma is.
Sziasztok!Hát,én most egy kicsit szégyenlem magam...ma nem tornáztam...:Stegnap kicsit hosszúra nyúlt az este...:)
Csak ügyesen csajok!Holnap már én is folytatom!:)
Böbe tényleg ügyi vagy!Elismerésem!:)
Még egyenlőre örülnék, ha eljutnék olyan szintre, hogy mind a 4 etapot megcsináljam egy nap...a súlyzókra még nem gondolok...de remélem eljön annak is az ideje.
Egyébként ma csináltam először a Duci Tréning 3
.-at...hát hülyére röhögtem magam ezen a betyár koreográfián...azért jól esett, de Rékához tényleg nem hasonlítható.
De ügyes vagy, hogy már lábsúlyokkal is megy!
Én még csak most gondolkodom azon, hogy kéne venni:)
De ma pl. annyit nehezítettem, hogy az első blokknál a kar és hátizom résznél, 2 kg-os súlyzókkal csináltam, eddig 1,5 kilóssal.
Nem volt egyszerű, de végig tudtam csinálni!
Sziasztok!
Réka letudva mára:)
A naracsbőrröl annyit, hogy nálam már 1 hónap diéta után alig látszottak, pedig nagyon csúnya volt a combom. Ahogy megvontam a hatalmas szénhidrátokkal rendelkező ételeket egyből lett eredménye!
Szia nagyon ügyes vagy!Én 1 hónap után tudtam csak megcsinálni a popsit megállás nélkül.
Én 1-1kg-os lábsúlyzókkal csinálom most már.De legelőször mikor Réka azt mondta,nem kell félni a súlyzóktól azt mondtam,Te nem vagy normális:D
Pedig már ott tartok ,hogy azokkal nyomom fél éve:)
Lényok,
ma "csináltam" RR 4 popsi és csípőt először. Hát nem bírtam, amikor oldalt körözni kell, na ott dőltem ki, azaz csak emelgettem a lábam, de abba nem hagytam :)) Utána a hasazás 20 perce elég jól ment. Az előző szerintem gyilkosabb, legalábbis nekem. Van aki közületek lábsúllyal is dolgozik?
Persze még nem akarok ilyeneket beszerezni mert annélkül is kipurcanok : ) Na megyek megcsinálok a DT-t levezetésképpen :))
Én is szoktam az RR2-t,nagyon szeretem,amíg nem volt meg az RR4-em addig csak erre tornáztam és váltogattam az Rr1-el.Nagyon gyilkos ez dvd is:)
Te szoktál Rékán kívűl még valamire tornázni?
Én néha Alexandrára,de Ő olyan tanítónénis,nem nagyon lelkesít,Meg Czanikra.Na ő már jobb mint Szandra,de ő sem lelkesíti az embert,olyan monton egy kicsit.
Sziasztok!
Látom jó sokat írtatok és újak is vannak,ez tök jó:-)
Én nem szedek semmi gyógyszert max ha néha eszembe jut veszek be Vas tablettát,mert az picit alacsony.
Ma én az Add önmagad 2-t fogok csinálni,ez 40 perc,de sajna több időm nem akad hétvégén.
Szia.
Szerintem igen,mert én hozzád képest bálna vagyok,de a narancsbőröm szépen kezd eltűnni és simul a bőröm.A mozgás arra szuper!
Sziasztok!
Köszi, aranyos vagy:)
Sziasztok!
Olvasgattam a hozzászólásaitokat,és kedvet kaptam a tornázáshoz.:-)
60kiló vagyok a 178 centimhez. Vékony vagyok, de popsi és comb gömbölyödik,a narancsbőrről nem is beszélve:-(
Norbiék narancSbőrre is jók?
Sziasztok,
hát fáj az igazság, de tegnap este vettem egy mérlget és sajnos 84,7 kg vagyok A magasságom 176 cm. Ezt azért már nem lehet elintézni azzal, hogy erős a csontozatom :) Evvan, lesz ez jobb is kitartok :))
Szia
Olvastam a naplódban, hogy a hajad és a szempilláid a ricinustól nőttek ilyen sokat.
Megkérdezhetném hol szerezted be és hogy alkalmazod? :)
Szia:)
Akkor mi kezetfoghatunk mert én ezeket szedem egy nap:
Elevit terhességi vitamin a hajamra
Hair clinic szintén a hajamra
Lucerna kapszula ez is tele van vitaminnal,a hajamra
Diane35 fogamzásgátló szintén a hajamra hízlal mint az állat.
De Réka És Norbi tornáival napi szinten nem hízok semmit,sőt fogytam is,de ha nem tornáznák híznék mint az állat.
Sajna muszáj ennyi vackot szednem,mert a szoptatás után kihullott majdnem az összes hajam.Sőt szerintem ki is hullott az összes:((((((((((((( most már csak új hajszálaim vannak.
köszönöm a választ. :-)További sok sikert!!
Foglak olvasni.
Jó éjszakát!
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Mit tettél ma önmagadért?...
- Aki csinálta már a Rubint Réka 20perces tornáját.Tapasztalat gyüjtés kinek vált be és ki csinája?
- Képes vagy önmagadért, nőként nemet mondani?
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!
- Rubint Réka napi 20perc mozgása hatásos?