Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:) (beszélgetés)
szia4
Én épp most fejeztem be a tornát:)
Veled mi újság?
A lényeg a mozgás, és szerintem a 2x20 perc Rékával, bőven elég!
Én most fejeztem be, 1 óra hullahoppot:)
Gondoltam:-)
De melyiket?
Szia!
Mit csináltál meg ma?
Én csak 2-3körül fogok...
Sziasztok!
Most fejeztem be a tornát!
Szép napot!
Sziasztok!
Én a jövő héten kezdem a tornát heti 3-4 alkalommal. A Rékát és Alexandrát fogom cserélgetni, hogy ne legyen unalmas, és persze az erőssége se mindegy. Nyárra formába akarom hozni magam.
Jó sokat írtatok:)
Én sajnos egyre kevesebbet tudok tornázni a gyerektől,mert ő is akarja csinálni.Ott ugrál a stepplépcsőmön,hurcolássza a súlyzóimat,kész kínlódás az egész:S
Este meg sokszor elalszok vele,ezért akkor tornázok,mikor a férjem vigyázz rá.
Nyáron,mikor délután még aludt 3 órát akkor csináltam meg mindent.Még belefért 1 óra Réka is,de már semmit nem alszik délután.
Sziasztok!
Én akkor szoktam tornázni, amikor a férjem is itthon van, így könnyen megoldható:)
De azzal egyetértek, hogy mindekinek arra van ideje amit akar. Végül is mással is eltőlthetném azt az edőt, de nekem ez fontos!:)
Ezeket mind megcsinálom én is,de mindenkinek más-más a gyereke is,az enyém pl simán eljátszik körülöttem míg tornázom.
Persze nem a gyerektől veszem el az időt,de egyedül játszik,sokszor bevonul a szobájába és játszik:-)
Nekem van pár olyan gyesen lévő ismerősöm,akinek pont a gyerek végett nincs ideje...:SVagy ez csak kifogás lenne részükről:S
Mára ennyi"voltam",megyek dolgozni...:((
Szép estét!
Na sziasztok!
Végülis a 30p has mellett megcsináltam az Add önmagad 2-t is:-))
Szia!
Én ma csak 30p hasat csinálok,de ha belelendülök lehet csinálok még vmit.Este 7től meg kézilabdázni megyek.
Szia!
Akkor, ma egyszerre szépültünk:DDDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Mit tettél ma önmagadért?...
- Aki csinálta már a Rubint Réka 20perces tornáját.Tapasztalat gyüjtés kinek vált be és ki csinája?
- Képes vagy önmagadért, nőként nemet mondani?
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!
- Rubint Réka napi 20perc mozgása hatásos?