Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Az már mindjárt itt Van, hogy telik az idő. 😀
Gondolom lehet a szurikat variálni. Lehet a Gonal Neked annyira nem jött be.
Ezért is kérdeztem a szurikat, mert pl én elsőre menopurt kaptam ami elég jól bevált, úgy értem, hogy 5 napig eljutottak az embrik és négyen.
Lányok! Akiknek több stimuja volt. Mindig ugyanazok a szurik voltak vagy esetleg változtatták őket?
Én is drukkolok.Az első sikeresnél nem éreztem semmit és sikerült.A masodiknal minden tünetem volt de szinte napra pontosan megjött es nem sikerült sajnos.Nem tudom mi az igazsag.Csak pozirivnak kell lenni és reménykedni.😊Szurkolok nagyok.🤞
Ma az történt hogy végül nem a hosszú mellett döntöttünk.Valahogy ez a fogamzasgatlo story nekem olyan idegen és a doktornő sem volt teljesen meggyőzve róla.Most szedek méhpempőt meg Inofolicot meg az egyéb kis bogyóimat ja meg Macat és marad a szokásos protokoll.Meg a remény.Igy aprilis elején valamikor indulunk.
Köszi Fannikutya!
Mi történt ma? Mesélj😊
Szia Roses! Ahogy olvasgattam ez változó. Van akinek megjön progi pótlás mellett, de van akinek nem. Van aki vérzik-barnázik és sikerül, van akinek semmi és mégsem. Úgyhogy bármi lehet. Kitartás, türelem, szorítunk!🦄🌹😻
Én sem mertem otthon tesztelni :))
Nagyon drukkolok!!
Elírtam, nem otrevill hanem Ovitrelle :)
Szia, nagyon biztató, amit írsz:) Gratulálok, hogy sikerült az első :)
Én sajnos csak egy embriót kaptam vissza, 3 naposat, 8 sejtest. Elviekben ketten lettek volna, de sajnos a másik nem kezdett el osztódni :(
Én sem érzem, hogy terhes lennék ez az ijesztő, néha mensi görcs van, de gyorsan elmúlik. Hétvégén kellene megjönnie, remélem nem fog.
Tesztelni nem merek, otrevillt is be kellett adnom a beülti napján.Hétfőn megyek vvétel, nagyon izgulok :)
Szia Medlin!
Nagyon köszönöm a választ. Most vagyok a beültetés után 9 napon. Mindig érzek néha mensis görcsök, de elmúlik gyorsan.
Elviekben szombaton kellene megjönnie. Ha nem sikerül, meg fog jönni? ezt sem tudom.
A gyógyszer miatt néha folyamatosan szédülök, de ez is elmúlik. Most itthon vagyok, itt kóvályoghatok :)
Jaj nagyon jó lenne, ha sikerülne...:)
Megtaláltam.Cetrotide,Bemfola,Meriofert.
Nekem is antagonisza volt esdig kétszer.Az elsőnél nem emlekszem mi volt de más gyogyszerek kicsit mint a masodiknal de holnapra megnézem.
Igen Medlin.Én is erre gondoltam csak írtam neki hogy a második mensinél tartok és legutóbb ugy váltunk el hogy megnézi az eddigieket és jelentkezik.Végül én jelentkeztem.Holnap bemegyek és megbeszéljuk.Tartok tőle de közben reménykedek hatha az sikerre viszi a dolgokat jobb petesejtekkel.Holnap kiderül csajok.Jelentkezem.Köszi hogy írtatok.
Lehet a helyedben bemennék reggel és beszélnék doktornővel, úgy csak más mint telefonon...
Nekem eddig antagonista volt mindig, az hasonló mint a rövid, ciklus elejétől szurik és abban a ciklusban beültetés. Ősszel mondta Nyéki hogy legközelebb lehet h hosszúval próbálkozunk. Úgy tudom azzal pontosabban be lehet lőni a hormon adagokat.
Szia Fannikutya! Ezt szerintem doktornőnek kellene eldönteni nem Neked, már volt két stimud, azt is alapul véve.
Nekem eddig 1 volt, antagonista. Megkérdezhetem, hogy az elsőnél milyen szurival mentetek?
Sziasztok!Ma beszéltem a doktornővel és ha hosszú protokoll akkor holnap kell mennem és fogamzasgatloval kezdünk.Ha rövid akkor április elején.Nem nagyon tudta a kocsiban ülve megmondani hogy melyik igazából nekem kellene kvázi eldöntenem.De most itthon rágódok mert nem tudom mi legyen.Ti hallottatok bármi pro és kontrát vagy hogy időben a hosszu mennyi és esetleg jobban eltolja a kezdést?Az interneten nem igazodtam ki őszintén szólva pontosan.😀
Köszi!Látom,te nagyon profi vagy már
:-)
Nekem van mtfhr... heterozigotasagom is és kaptam beültikor clexanet. Szúrtam a vervetelig.
Na és ekkor mi van? :-) Adnak rá valamit? Vagy van és kész...?
Sziasztok!
Valakinek a kivizsgálások során mutattak ki PAI-1 génben heterozigóta mutációt?
Hali, nekem sikerult az elso lombik. A beultetes napjan es a kovetkezo nap volt mensis gorcs, utana napokig semmi. 5naposokat kaptam vissza, et+6 nap ujra jott mensis erzes, enyhe fajdalom, bogtem is h nem sikerult. Puffadtam amugy de az lehet a progeszterontol volt. Et+9 napon volt 147es HCG. Nem ereztem magam "terhesnek", nem is hittem el a dolgot :))
Szia Roses! Van itt néhány lány akiknek sikerült és már meg is szültek, lehet ők már kevésbé néznek be, el vannak foglalva.😉
Ahogy olvasgattam nagyon változó, van aki semmit nem érez, van aki haspuffadást, mellfeszülést, mindjárt megjön érzést, ez szerintem egyénfüggő.
Szorítok!! 🤞
Dévainál hány körötök volt?
Ezek nagyon jó hírek felìcia.🦄🌸
Ez szuper hír!
Egyébként nekem azt mondta a drnő, hogy heti 3 cardio edzés legyen és az már nagyon-nagyon jó!
Köszönöm! Kb 700-at raktunk felre, remelem belefér minden a gyógyszerrel együtt. Ma délután bevittem a fenymasolatainkat a doktornőnek. Férjem csütörtökön megy Szabó Ferenc doktorhoz a Humancellbe. Ezt a papírt penteken reggel viszem, mikor megyek stimu Uh-ra. Remelem gyorsabban beindul a dolog, mint anno Devainál.
Sziasztok! Válaszolt a doki, nagyjából rendben vannak az értékek, nem kell továbbra sem gyógyszer az IR miatt csak diéta mozgás. Ami jó hir azért is mert az elmúlt kb 3 hónapban alig sportoltam - mütét, beültetés, majd a hideg miatt, és a diétát se tartom olyan szigorúan, ennek ellenére nem romlott. ✌ most járok már sportolni szóval igy pláne OK lesz.
További ajánlott fórumok: