Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Fannikutya, felìcia! Akkor indultok? Jajj de izgi.🤞
Végül milyen szurikat fogtok használni?
Köszi az összes válaszod,nagyon hasznos volt mind!
Sok sikert és majd írj,hogy haladnak málad a dolgok.
Kérdezz nyugodtan többet is.😀
Nem kell várni előtte, mert ezek a szerek a lombik ciklusában lesznek szedve, beadva.
Én a fet-nél a ciklus elejétől szedtem a szteroidot és a transzfer előtt kb. 1 héttel kellett beadatni a lipidet. Gondolom stimu esetében is hasonló a menet.
Szia!
Köszi a gyors választ!És ezeket a drnő írja fel vagy el kellett még menned más dokihoz is, aki felírja/beadja az infúziót?
Szia Emma!
Én emelkedett Nk-ra (19) és T1 túlsúlyra, emelt adag Medrolt és lipid infúziót kaptam.
M.
Sziasztok!
Volt közületek valami NK funkció és TH1-TH2 mérésen?
Nálam most magasra jött ki az NK lymphocyta sejtarány(15,70%) és a citokin vizsgálatnál TH1 túlsúlyt találtak, mely fokozott celluláris reaktivitásra utal.
Van valakinek tapasztalata, hogy ilyenkor mi a teendő? (Gyógyszer, további vizsgálatok..?)
Köszi!
Szia Soulhunter
ÉN is így jártam március elején, volt 3 tüsző de nem nőt, így sajnos le kelett állítani, + ciszta miatt fogamzásgátlót is szedtem. Neked is magas az FSH? Sajna nálam az, valahogy azt kellene csökkenteni.
Sziasztok Lányok,
Beszedtem a fogamzásgatlóz. Pénteken megyek vissza kontrolra.Remélem már eltünt az a ciszta.Nem tudom mit mond majd a dokinő, de én most szüneteltetem májusig ezt a történetet,mondjuk nem hinném, hogy ő is most rögtön indítana egy újjabb stimut.Remélem kitart a petefészkem addig amíg kell!😕
Sajnálom ☹
Szerintem telefonálj már a 2. ciklusban, max azt mondják hogy még ne menj csak a következőben. De ha pl hosszú protokoll lesz akkor lehet h el kell már kezdened szedni valamit.
Van több féle hormon szuri a stimulàcióra, gondolom mindenkinél más válik be.
Addig is, sztem olvass vissza itt mert többen is irták korábban h miket szedtek a petesejt minőségének a javítàsára. Vitaminok stb, ami recept nélkül kapható. Hátha az is segít.
Hát igazából nem tudom mi alapján döntött Fülöp - csinált UH-t, megnézte a korábbi leleteket, gondolom mivel korábban is rövid volt igy most is. Annyi h kisebb hormonadaggal fogom kezdeni mert azt látta hogy múltkor nagyon hamar beindult a peteérés és sok sejtem lett.
A hosszút Nyéki emlegette még az előzőnél, de ugye most nem ő döntött. Hát reméljük jó lesz.
Nekem is véglegesítettük hogy rövid protokoll lesz.Nálad mi alapján döntöttétek el hogy melyik legyen?
Hétfőn vagy szerdán megyek UH-ra attól függ mikor jön meg.
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház
- Róbert Károly Magánklinika - tényleg csak az írjon, akinek van tapasztalata erről!
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat
- Milyen a Róbert Károly Magánklinika szülészete ill. csecsemőosztálya?